To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - kroowka

kroowka - Pon 14 Lip, 2008 14:54

Ula_K napisał/a:
W Tunezji klimat podobny jak na Majorce. Najwiecej szydelkowych kreacji mozna spotkac na Karaibach a dokladnie na na Kubie.Ja do cieplych krajow jezdze jedynie zima bo teraz to tutaj mam tropiki.....jednak w Tunezji lub Hiszpani jest za zimno zima.

Muszę to Dorotce pokazać szalony Twisted Evil noo noo Twisted Evil szalony hihihi

Halkuk - Pon 14 Lip, 2008 15:13

kroowka napisał/a:
Nie wiem czy da się kupić żółtą, jak się da to spruję górę i obrobię jeszcze raz, bo wciągnąć takiej gumki to się nie da w półsłupki niestety.

Spróbuj może nitkę gumową - te są we wszystkich kolorkach , da się przeciągnąć łatwo i powinna też trzymać wesoło mi
Wyglądasz w nim super !!!!! cool brawo

Madzia - Pon 14 Lip, 2008 17:06

Wyglądasz zabójczo!!!!!!!!!!!!!!!! cool cool cool cool cool
Elżbieta P. - Pon 14 Lip, 2008 19:48

Madzia napisał/a:
Wyglądasz zabójczo!!!!!!!!!!!!!!!! cool cool cool cool cool

fantastycznie cool

ata30 - Pon 14 Lip, 2008 23:39

topik jest świetny brawo brawo brawo brawo brawo brawo

a co do gumki - u mnie w pasmanterii widziałam cieniutką gumkę na szpulce jak nici do szycia w różnych kolorach ok. 5 zł,
serdecznie pozdrawiam

kroowka - Wto 15 Lip, 2008 09:23

Dzięki za podpowiedzi Smile Mam taką cienką na szpulce w różowym chyba kolorze, do stringów jej używałam. Topu może niestety nie utrzymać. A nitka gumowa mi jeszcze przypomniała o żyłce gumowej, którą do koralików sprzedają.. i przecież w paczce, która właśnie do mnie wędruje, żółta też jest!!! spróbuję czy się nada Smile
Pandora - Wto 15 Lip, 2008 09:27

super topik cool cool cool
lucy65 - Wto 15 Lip, 2008 09:33

brawo brawo cool cool
Jarka - Wto 15 Lip, 2008 10:30

REWELACJA cool cool cool cool cool
wienia - Wto 15 Lip, 2008 10:35

Superowy, nie ma co gadać wesoło mi wesoło mi wesoło mi
gabis - Wto 15 Lip, 2008 23:02

kroowka, brawo brawo brawo
anpar - Śro 16 Lip, 2008 10:44

jak większość prac, topik cool cool
mam tylko jedno pytanko, nosisz go bez stanika? czy może jakis bez ramiączek by się dało tam schować? wesoło mi

Zosia32 - Śro 16 Lip, 2008 10:48

kroowka, topik i ty w nim wyglądacie rewelacyjnie cool
kroowka - Śro 16 Lip, 2008 11:29

anpar napisał/a:
jak większość prac, topik cool cool
mam tylko jedno pytanko, nosisz go bez stanika? czy może jakis bez ramiączek by się dało tam schować? wesoło mi

o co Ty mnie podejrzewasz?? hihihihihihih.. o to co większość ludzi na ulicy hihihihihihi Za duże biusta mam, żeby sobie bez latać.. za duże przeciązenia Wink))))))
Pod topik da się schować bezramiączkowy Smile Mój jest karmelowy, więc trzeba się mocno przyjrzeć, żeby go wypatrzyć Wink tylko czasem błyśnie ozdóbka na środku przodu.. nawet chyba na foto białą kropkę widać. No i pasek silikonu ma wzdłuż górnego brzegu ten stanik, więc się trzyma gdzie powinien Smile

buziaczek - Pią 18 Lip, 2008 10:11

woooooooooowwwww co za ślicznotka, przepięknie wyglądasz w swoim nowym topiku cool brawo cool brawo
Hala72 - Pią 18 Lip, 2008 12:09

bardzo ładny słoneczny topik cool cool cool
monika_b - Pią 18 Lip, 2008 12:30

Piękny topik i ślicznie w nim wyglądasz brawo
misia0808 - Pią 18 Lip, 2008 14:55

Kroowka piekny topkk. Po prostu boski. Mogę Ci tylko pozazdroscić, bo niestety przy moich gabarytach to zadne biustonosze bezszelkowe nie wchodza w grę. Niemniej strasznie mi sie podobają. brawo brawo brawo brawo
kroowka - Pon 21 Lip, 2008 09:42

Bardzo baardzo Wszystkim Wam dziękuję Smile uklon
kroowka - Wto 22 Lip, 2008 13:34

Mam nowy topik!!!.. nanananana!!!.. zaczęty rok temu na urlopie hihihi... swoje musiał odleżeć.. dobrze że go myszy nie zjadły Wink

guziki mam trochu za duże poprzyszywane do tego topa.. ale weź człowieczku kup u nas pasujące kuraliki!!! tylko wysyłkowo są fajne, ale tą metodą mam już kilka brązowych, ale żadne do topika nie podpasowały.

Trochę biżu nowej też mam Smile to jest jeszcze bardziej uzależniające niż kłębki Wink

i jeszcze bolerko się robi.. już prawie się kończy Smile dla klientki na ślub.. namówiła mnie!! długo jej to zajęło, ale mnie namówiła!! Wink i nawet nie wiecie jakiego mam stracha, że będzie za duże albo za małe.. albo za krótkie, albo za długie, albo w ogóle jakieś nie takie!!... ale spać mogę! w tym mi nic nie przeszkodzi!! hihiihi

Pozdrawiam .. Śpioch Very Happy

Violetta21 - Wto 22 Lip, 2008 14:37
Temat postu: kroowka
topik miodzio cool biżuteria superaśna a bolerko z tego co moje oczy widzą będzie jak najbardziej się podobało cmok
Jarka - Wto 22 Lip, 2008 14:49

Ale superaśna cool cool cool biżuteria na każdą okazję, topik rewelacyjny radocha radocha radocha , a z bolerka ślubnego klientka napewno się ucieszy kwiatek dla ciebie
kroowka - Wto 22 Lip, 2008 14:53

Dzięki Violettko Smile a ja się na burzę Twoich włosów nie mogę ostatnio napatrzeć...cmoknięcie
Jasieńka - Wto 22 Lip, 2008 14:58

śliczna bluzeczka a biżuteria wspaniała a bolerko będzie cudowne brawo brawo
Halkuk - Wto 22 Lip, 2008 16:45

Topik - rewelacyjny cool brawo Dobrze że go skończyłaś uklon
Biżuteria - do pozazdroszczenia radocha hurrraaa
Bolerko - będzie prześliczne wesoło mi