Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b
bean - Wto 15 Lip, 2008 18:19
bardzo ładna serwetka | alienor napisał/a: | | Naciąganie serwet przy pomocy młotka i gwoździ , hmm pomysł na pewno niepowtarzalny wesoło mi | no i trzeba mieć do czego przybić
Elżbieta P. - Wto 15 Lip, 2008 18:39
nad morzem połączyłaś przyjemne z pożytecznym i śliczną serwetkę zrobiłaś, nie widzę żadnych niedociągnięć, jest
Mao - Wto 15 Lip, 2008 18:58
Piękna ta serwetka i na pewno się spodoba bez względu na to w którą stronę się wyciąga
He ,he jakbym siebie na plaży widziała i też noszę akcesoria podręczne w reklamówce z Empiku bo i schemat w koszulce się do niej zmieści i włóczki do pracy podczas plażowania.
Phoebe - Wto 15 Lip, 2008 19:09
sliczna serwetka!
ludzie patrza bo zazdroszcza! A jest na co popatrzec.
bjanna - Wto 15 Lip, 2008 19:10
serwetka wyszła ślicznie a co do naciągania to mi też dała w kość i smię twierdzić, że nie jest to wina nici, tylko samego wzoru
jola373 - Wto 15 Lip, 2008 19:33
monika_b, moze jestem ślepa, ale nie widze felerów w serwetce, baaaaaaaaaaardzo mi się podoba
A te gwoździki nie rdzewieją? Pytam, bo ja naciągalam na styropianie, przypinałam szpilkami, ktore czasami rdzewialy
nula - Wto 15 Lip, 2008 21:37
monika_b, Mnie się baaaaardzo podoba !!!!!
Fajnie, że do nas wróciłaś bo faktycznie dawno Cię nie było !
karmelek - Wto 15 Lip, 2008 22:49
Też się zastanawiałam co Cię tak długo nie ma i nie ma na forum...
Serwetka jest śliczna; na zdjęciu wygląda, że naciągnięta jest w sam raz. Może faktycznie schemat jest skopany?
gabis - Wto 15 Lip, 2008 23:22
Śliczna serwetka!!!
Nowości będą na pewno równie piękne!!!
Zosia32 - Śro 16 Lip, 2008 11:14
| Halkuk napisał/a: | | monika_b napisał/a: | | Ludzie troche dziwnie na mnie patrzyli ale co mi tam |
A niech patrzą , jak jest na co i na kogo !
Pięknie Ci wyszło ! Wspaniała  |
śliczne fotki z nad morza
Jola_1976 - Śro 16 Lip, 2008 14:21
Monia, super serwetka Zazdroszczę Wam tego morza......
Grażyna - Śro 16 Lip, 2008 15:58
Śliczna serwetka
Widze, że nad morzem nie bylo zbyt ciepło
ata30 - Śro 16 Lip, 2008 22:31
serweta jest śliczna,
wspaniałe zdjęcia z nad morza, też niedługo jadę i zastanawiam się czy brać ze sobą robótkę, bo w tamtym roku nie brałam i muszę przyznać że nawet nie miałam czasu na szydełkowanie
alicja11 - Śro 16 Lip, 2008 23:44
Serwetka piękna
Jarka - Czw 17 Lip, 2008 09:26
Lepiej weź, jak nie będziesz miała czasu na robótkę to poprostu będzie sobie leżała, a jak zatęsknisz w wolnej chwili to kilka rządków podziergasz. Lepiej nosić jak się prosić.
monika_b - Czw 17 Lip, 2008 10:07
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa
| bean napisał/a: | alienor napisał/a:
Naciąganie serwet przy pomocy młotka i gwoździ , hmm pomysł na pewno niepowtarzalny wesoło mi
no i trzeba mieć do czego przybić | a no zostało trochę deseczek z podlogi, to jest do czego przybić he he
| Cytat: | | He ,he jakbym siebie na plaży widziała i też noszę akcesoria podręczne w reklamówce z Empiku bo i schemat w koszulce się do niej zmieści i włóczki do pracy podczas plażowania. | Mao ta reklamówka bardzo często mi towarzyszy np. jak gdzies jedziemy dalej samochodem, albo jak idziemy na obiadek do rodziców.
| Cytat: | | A te gwoździki nie rdzewieją? | Jolu używam do usztywniania serwetek krochmalu w sprayu, więc one dość szybko wysychają, gwóźdź nie zdąży zardzewieć, ale jak kiedyś naciągnęłam mokrą serwetkę usztywnioną mąką ziemniaczaną to rzeczywiście w kilku miejscach były ślady.
| karmelek napisał/a: | | Może faktycznie schemat jest skopany? | możliwe, że tak, ale pojedyncze elementy wyglądały calkiem ok, dopiero po połączeniu to się zaczęło jakoś wyciągać.
| Cytat: | | Widze, że nad morzem nie bylo zbyt ciepło | masz rację Grażynko, niestety pogoda nie najlepsza, 3 dni tylko były sloneczne, ale najważniejsze, że odpoczęliśmy.
| ata30 napisał/a: | | zastanawiam się czy brać ze sobą robótkę, bo w tamtym roku nie brałam i muszę przyznać że nawet nie miałam czasu na szydełkowanie | no coś Ty, bierz robótkę, najwyżej jej nie wyjmiesz, ale jak Ci się trafi taka pogoda ja mnie (czego Ci nie życzę absolutnie) to napewno sobie podziergasz siedząc na kocyku.
buziaczek - Pią 18 Lip, 2008 10:03
woooooooowwwwwwwww cudowna serwetka
monika_b - Nie 20 Lip, 2008 11:37
Mogę wreszcie coś dorzucić, pozazdrościłam koleżankom i dlubnęłam sobie rownież popularna ostatnio narzutkę. Kolor - pomarańcz żarówa. Probowalam z tej włóczki zrobić kilka innych rzeczy i wyglądały okropnie, ale zauważyłam że ta narzutka w każdym wariancie kolorystycznym wygląda ładnie więc pomyślałam, że może tu sprawdzi się ta pomarańcz...i wydaje mi się, że jest ok
Bożena- 2000 - Nie 20 Lip, 2008 11:46
Pani Kochana! toż to jest dużo lepiej niż ok. Pięknie wykonana to fakt, ale jej największą zaletą jest modelka.
Madzia - Nie 20 Lip, 2008 12:11
Ale świetne wdzianko!!!!!!!!!!! Podoba mi się bardzo!!!!!!!!!
alienor - Nie 20 Lip, 2008 12:14
| monika_b napisał/a: | | zauważyłam że ta narzutka w każdym wariancie kolorystycznym wygląda ładnie | święte słowa
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Pani Kochana! toż to jest dużo lepiej niż ok. Pięknie wykonana to fakt, ale jej największą zaletą jest modelka. | i jakie trafne spostrzezenie
Halkuk - Nie 20 Lip, 2008 12:14
Monika_b, prześlicznie Ci wyszła narzutka i kolorek ślicznie wygląda
Elżbieta P. - Nie 20 Lip, 2008 13:35
piękna narzutka, bardzo dobrze wygląda w tym pomarańczu, ale najlepiej wyglądasz w niej właśnie ty
bjanna - Nie 20 Lip, 2008 16:47
monika_b, przepiękna narzutka i ten kolor jaki śliczny a z czego ją robiłaś ?
nula - Nie 20 Lip, 2008 19:04
monika_b, normalnie rewelacja !!!!!
A kolor tylko dodaje jej uroku !!!
|
|
|