To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b

bean - Wto 15 Lip, 2008 18:19

cool brawo bardzo ładna serwetka brawo brawo brawo
alienor napisał/a:
Naciąganie serwet przy pomocy młotka i gwoździ , hmm pomysł na pewno niepowtarzalny wesoło mi
no i trzeba mieć do czego przybić hahahihi
Elżbieta P. - Wto 15 Lip, 2008 18:39

nad morzem połączyłaś przyjemne z pożytecznym hopla i śliczną serwetkę zrobiłaś, nie widzę żadnych niedociągnięć, jest cool brawo brawo brawo
Mao - Wto 15 Lip, 2008 18:58

Piękna ta serwetka cool brawo cool i na pewno się spodoba bez względu na to w którą stronę się wyciąga hahahihi

He ,he jakbym siebie na plaży widziała i też noszę akcesoria podręczne w reklamówce z Empiku rotfl bo i schemat w koszulce się do niej zmieści i włóczki do pracy podczas plażowania.

Phoebe - Wto 15 Lip, 2008 19:09

sliczna serwetka! brawo brawo brawo
ludzie patrza bo zazdroszcza! A jest na co popatrzec. cool

bjanna - Wto 15 Lip, 2008 19:10

serwetka wyszła ślicznie cool cool cool a co do naciągania wściekły to mi też dała w kość wściekły i smię twierdzić, że nie jest to wina nici, tylko samego wzoru nie wolno
jola373 - Wto 15 Lip, 2008 19:33

monika_b, moze jestem ślepa, ale nie widze felerów w serwetce, baaaaaaaaaaardzo mi się podoba brawo brawo brawo brawo brawo

A te gwoździki nie rdzewieją? Pytam, bo ja naciągalam na styropianie, przypinałam szpilkami, ktore czasami rdzewialy wściekły

nula - Wto 15 Lip, 2008 21:37

monika_b, Mnie się baaaaardzo podoba !!!!! brawo brawo brawo brawo
Fajnie, że do nas wróciłaś bo faktycznie dawno Cię nie było ! zebalek

karmelek - Wto 15 Lip, 2008 22:49

Też się zastanawiałam co Cię tak długo nie ma i nie ma na forum...

Serwetka jest śliczna; na zdjęciu wygląda, że naciągnięta jest w sam raz. Może faktycznie schemat jest skopany?

gabis - Wto 15 Lip, 2008 23:22

brawo brawo brawo
Śliczna serwetka!!!
Nowości będą na pewno równie piękne!!!

Zosia32 - Śro 16 Lip, 2008 11:14

Halkuk napisał/a:
monika_b napisał/a:
Ludzie troche dziwnie na mnie patrzyli ale co mi tam

A niech patrzą , jak jest na co i na kogo ! wesoło mi
Pięknie Ci wyszło ! Wspaniała cool brawo cool

śliczne fotki z nad morza

Jola_1976 - Śro 16 Lip, 2008 14:21

Monia, super serwetka cool Zazdroszczę Wam tego morza......
Grażyna - Śro 16 Lip, 2008 15:58

brawo brawo brawo Śliczna serwetka brawo

Widze, że nad morzem nie bylo zbyt ciepło brawo

ata30 - Śro 16 Lip, 2008 22:31

serweta jest śliczna, brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

wspaniałe zdjęcia z nad morza, też niedługo jadę i zastanawiam się czy brać ze sobą robótkę, bo w tamtym roku nie brałam i muszę przyznać że nawet nie miałam czasu na szydełkowanie

alicja11 - Śro 16 Lip, 2008 23:44

Serwetka piękna cool cool brawo
Jarka - Czw 17 Lip, 2008 09:26

Lepiej weź, jak nie będziesz miała czasu na robótkę to poprostu będzie sobie leżała, a jak zatęsknisz w wolnej chwili to kilka rządków podziergasz. Lepiej nosić jak się prosić.
monika_b - Czw 17 Lip, 2008 10:07

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
bean napisał/a:
alienor napisał/a:
Naciąganie serwet przy pomocy młotka i gwoździ , hmm pomysł na pewno niepowtarzalny wesoło mi

no i trzeba mieć do czego przybić
a no zostało trochę deseczek z podlogi, to jest do czego przybić he he

Cytat:
He ,he jakbym siebie na plaży widziała i też noszę akcesoria podręczne w reklamówce z Empiku bo i schemat w koszulce się do niej zmieści i włóczki do pracy podczas plażowania.
Mao ta reklamówka bardzo często mi towarzyszy np. jak gdzies jedziemy dalej samochodem, albo jak idziemy na obiadek do rodziców.

Cytat:
A te gwoździki nie rdzewieją?
Jolu używam do usztywniania serwetek krochmalu w sprayu, więc one dość szybko wysychają, gwóźdź nie zdąży zardzewieć, ale jak kiedyś naciągnęłam mokrą serwetkę usztywnioną mąką ziemniaczaną to rzeczywiście w kilku miejscach były ślady.

karmelek napisał/a:
Może faktycznie schemat jest skopany?
możliwe, że tak, ale pojedyncze elementy wyglądały calkiem ok, dopiero po połączeniu to się zaczęło jakoś wyciągać.

Cytat:
Widze, że nad morzem nie bylo zbyt ciepło
masz rację Grażynko, niestety pogoda nie najlepsza, 3 dni tylko były sloneczne, ale najważniejsze, że odpoczęliśmy.

ata30 napisał/a:
zastanawiam się czy brać ze sobą robótkę, bo w tamtym roku nie brałam i muszę przyznać że nawet nie miałam czasu na szydełkowanie
no coś Ty, bierz robótkę, najwyżej jej nie wyjmiesz, ale jak Ci się trafi taka pogoda ja mnie (czego Ci nie życzę absolutnie) to napewno sobie podziergasz siedząc na kocyku.
buziaczek - Pią 18 Lip, 2008 10:03

woooooooowwwwwwwww cudowna serwetka cool brawo cool brawo
monika_b - Nie 20 Lip, 2008 11:37

Mogę wreszcie coś dorzucić, pozazdrościłam koleżankom i dlubnęłam sobie rownież popularna ostatnio narzutkę. Kolor - pomarańcz żarówa. Probowalam z tej włóczki zrobić kilka innych rzeczy i wyglądały okropnie, ale zauważyłam że ta narzutka w każdym wariancie kolorystycznym wygląda ładnie więc pomyślałam, że może tu sprawdzi się ta pomarańcz...i wydaje mi się, że jest ok
Bożena- 2000 - Nie 20 Lip, 2008 11:46

Pani Kochana! toż to jest dużo lepiej niż ok. Pięknie wykonana to fakt, ale jej największą zaletą jest modelka. brawo brawo brawo
Madzia - Nie 20 Lip, 2008 12:11

Ale świetne wdzianko!!!!!!!!!!! Podoba mi się bardzo!!!!!!!!! cool cool cool cool brawo brawo brawo
alienor - Nie 20 Lip, 2008 12:14

monika_b napisał/a:
zauważyłam że ta narzutka w każdym wariancie kolorystycznym wygląda ładnie
święte słowa
Bożena- 2000 napisał/a:
Pani Kochana! toż to jest dużo lepiej niż ok. Pięknie wykonana to fakt, ale jej największą zaletą jest modelka.
i jakie trafne spostrzezenie cool cool cool
Halkuk - Nie 20 Lip, 2008 12:14

Monika_b, prześlicznie Ci wyszła narzutka cool brawo i kolorek ślicznie wygląda wesoło mi
Elżbieta P. - Nie 20 Lip, 2008 13:35

piękna narzutka, bardzo dobrze wygląda w tym pomarańczu, ale najlepiej wyglądasz w niej właśnie ty cool brawo brawo brawo
bjanna - Nie 20 Lip, 2008 16:47

monika_b, przepiękna narzutka brawo brawo brawo i ten kolor jaki śliczny cool cool cool a z czego ją robiłaś ?
nula - Nie 20 Lip, 2008 19:04

monika_b, normalnie rewelacja !!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
A kolor tylko dodaje jej uroku !!! cool cool cool cool