Galerie prac użytkowników forum - Prace Hala 72
Hala72 - Pon 23 Kwi, 2007 15:25
| tintam napisał/a: | Hala bluzeczka bajeczna ja zaczęłam ją robić w zeszłym roku ale brzydko mi wychodziło łaczenie elementów i odpuściłam sobie. |
nie poddawaj się, a czemu brzydko wychodziło
Pani Mama - Wto 24 Kwi, 2007 09:25
wlasnie nie poddawaj się
iwusia - Wto 24 Kwi, 2007 14:57
Hala - bluzeczka śliczna
misia0808 - Wto 24 Kwi, 2007 19:44
Hala - znalazłam schemat ale ni w ząb nie mogę dojść jak się łączy elementy. Coś mi mówi, że pikotkami. Czy tak?
Bardzo mi się podoba ten topik i chciałabym go zrobić,
Hala72 - Czw 26 Kwi, 2007 16:41
cieszę się, że znalazłaś bo ja ostatnio mam tyle pracy,że nawet nie mam jak zeskanować to co wydrukowałam, a skaner mam do dyspozycji tylkmo w pracy,
elementy łączy się pikotkami i to od razu jak robisz właśnie to ostatnie okrążenie
misia0808 - Sob 05 Maj, 2007 21:56
Dziękuję - wpadłam na to wczoraj i tak właśnie łączę. Ciekawa jestem jak długo robiłaś swój top, bo mnie te elementy juz po nocach się śnią
Hala72 - Pon 07 Maj, 2007 21:07
oj nie wiem jak dlugo robilam, ne dysponuje duza iloscia wolnego czasu ale elementy sa wdzieczne dla takich jak ja zapracowanych,kazda wolna chwile wykorzystywalam do zrobienia chociaz jednego elementu,srednio robilam go chyba okolo 10minut,teraz robie dal siebie ,na razie mam polowezrobiona,jeszcze dekolt i ostatni rzad na dole, troche nadrobilam zaleglosci podczas weekendu w gorach,ale to tez tylko wieczorkami,bo ja nawet wypoczywam aktywnie mam tak blisko do gorek a nigdy nie bylam, a chodzenie po szlakach to dla mnie sama przyjemnosc
Hala72 - Pią 27 Lip, 2007 15:18
Ojej jak mój wąek zakurzył się ale naprawdę nie próżnowałam, robiłam parę rzeczy na zamówienie ale niestety brak aparatu sprawił,że nie miałam jak uwiecznić moich małych dziełek: czapeczki dla dziewczynki i kamizelki z elementów dla dorosłej kobiety, ostatnio pracuję nad taką bluzeczką

ale niestety brakło niteczki i nie jest skończona, czekam az przyjdzie zamówiona, mam nadzieję że klientka będzie cierpliwa
nie bedzie mnie przez dwa tygodnie gdyż jadę na urlop na którym mam nadzieję skończę wszystkie zaczęte prace wolna od obowiązków zawodowych,których coraz więcęj jest
dla chetnych podaje wzorek
Poranna - Pią 27 Lip, 2007 16:51
Hala, bluzeczka ma ciekawy wzorek, bardzo ładnie się prezentuje a z jakiej robisz włóczki, połyskuje tak fajnie...?
viburnum - Pią 27 Lip, 2007 18:05
Bardzo ładny wzorek, świetnie to wychodzi!!! Udanego urlopu i miłego wypoczynku!!!
Grażyna - Pią 27 Lip, 2007 18:09
Ładny wzorek, ale i dziubania sporo, dlatego ode mnie gorące
Halkuk - Pią 27 Lip, 2007 18:18
Hala miłego urlopu , bluzeczka będzie piękna wzorek bardzo ciekawy
ata30 - Pią 27 Lip, 2007 20:59
udanego urlopu,
bluzka super się zapowiada
Jasieńka - Pią 27 Lip, 2007 22:20
bluzeczka prześliczna no i wzorek
Violetta21 - Pią 27 Lip, 2007 23:44 Temat postu: Prace Hala 72 Hala bluzeczka zapowiada się bardzo interesująco
Życzę Ci miłego urlopowania
asia0407 - Sob 28 Lip, 2007 22:52
karmelek - Pon 30 Lip, 2007 10:01
jaki ładny wzorek! Ślicznie wygląda bluzeczka nim robiona
Elżbieta P. - Pon 30 Lip, 2007 22:55
Hala, bardzo ładna bluzeczka
udanego urlopu
Zosia32 - Śro 01 Sie, 2007 10:32
Hala za bluzeczkę
Pozdrowienia
gabis - Pią 03 Sie, 2007 20:39
Hala72, śliczna bluzeczka!!! Mam nadzieję, że szybciutko doślą Ci brakującą niteczkę!
Powodzenia!!!!
Hala72 - Wto 14 Sie, 2007 16:41
No to jestem już po urlopie, niestety nie skończyłam tylu rzeczy ile chciałam, wolałam spędzać ten czas z siostrą, z którą widzę się zaledwie dwa razy w roku, gdyz mieszka w Finlandii...
Ale skończyłam żółtą bluzeczkę, niteczka doszła i do tego w końcu mam swój aparat i już żadna praca nie ucieknie mi bez fotki, mam nadzieję, że nowej właścicielce też się spodoba, prawda wzorek trochę daje w kość, ale efekt jest piękny
skończyłam też swoje bolerko, wykonane z kalinki poszło na nie około 30-36dag włóczki

jestem z niego bardzo zadowolona, chodziłam też w nim nad morzem i powiem Wam: fajnie jest coś zrobionego własnego i orgynalnego, zainteresowanie innych kobiet było duże, a resztę może uda mi się skończyć w najbliższym czasie...
_ulcia - Wto 14 Sie, 2007 17:06
Superowe dzianinki!!!!
Madzia - Wto 14 Sie, 2007 18:24
Bardzo ładna żółta bluzeczka, ale bolerko to po prostu przepiękne, wyglądasz w nim bosko!!!!!!!!!!!!! I bardzo się cieszę, że masz swój aparacik i będę mogła oglądać Twoje zdjęcia, bo muszę to powiedzieć, Hala, Ty jesteś taka piękna!!!!!!!!!!
Jarka - Wto 14 Sie, 2007 18:39
Halinka Super super super bluzeczka i bolerko wydziergałaś.
Nie martw się nie Ty jedna nie zrobiłaś tyle ile byś chciała, ja też zaplanowałam więcej, a tu koniec urlopu w czwartek do pracy.
Antonina - Wto 14 Sie, 2007 18:52
Bluzka żółta . A sweterek z Kalinki bardzo ładny i świetnie się w nim prezentujesz.
|
|
|