To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Poranna - Pon 23 Sty, 2012 18:53

trzymaj się, Ania ... trzeba wierzyć, że wreszcie wszystko się ułoży i że znów będzie dobrze Smile
ściskam Cię i pozdrawiam Twoich rodziców! cmoknięcie

heniutkowo - Pon 23 Sty, 2012 18:55

SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
lamika88 - Pon 23 Sty, 2012 19:00

Dużo zdrowia Aniu kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Dla Ciebie i Twojej mamy... Taki już jest nasz NFZ... Szkoda słów i nerwów, my teraz też mamy problemy po operacji mamy ale najprawdopodobniej sprawa skończy się w sądzie... Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w końcu się wyjaśni i naprawią Cię tak, że jeszcze będziesz mogła skakać i tańczyć cmoknięcie
alinuk - Pon 23 Sty, 2012 19:17

Sloneczko, ja sie teraz pobeczalam, wiec na 5 minut przerwij chandre. A na inne minuty pomysl, ze nie jestes sama. Myslami jestem przy Tobie a za mna caly batalion wspanialych babek. Pisz smialo na pw, w jaki sposob bede tylko mogla, to pomoge.
duza buzka cmoknięcie
beata

Natalia - Pon 23 Sty, 2012 19:27

love KOCHANA ANULKO

jestesmy z Toba , duzooooooooooooo duzo zdrowka , wszytsko sie ulozy cmoknięcie

Elżbieta P. - Pon 23 Sty, 2012 19:58

Aniu, życzę zdrowia Tobie i Twojej rodzinie i oby wszystko dobrze poszło i dobrze się skończyło cmok
jadzia59o - Pon 23 Sty, 2012 20:01

Aniu kochana życze całej twojej rodzinie DUZO, DUŻO zdrowia oby wszystko co złe szybko się skończyło
wszyscy jesteśmy z tobą
trzymaj się i zdrowiej cmoknięcie cmoknięcie

elci_a - Pon 23 Sty, 2012 20:07

Aniu. Dużooooooooooooooooooooooo zdrowia.

No i z tego co piszesz jeszcze więcej cierpliwośći.

Obyś jak najszybciej zaczęła czuć się lepiej cmoknięcie

kabyr - Pon 23 Sty, 2012 20:13

Aniubardzo Ci współczuję.
Wiem co to jest ta niemoc wobec lekarzy.
Mam u siebie ojca chorego na cukrzycę od 35 lat, nie chodzącego, niedosłyszącego i niewidzącego.
A ja muszę teraz załatwiać u specjalistów zaświadczenia aby dostać recepty na lekarstwa.
Toż to totalne jakieś nieporozumienie.
Aniusia trzymaj się i nie poddawaj.
Bądź dobrej myśli, że wszystko się ułoży. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Swoją drogą napisałabym skargę najpierw do NFZ
a po odpowiedzi,
jeżeli by mnie ona nie usatysfakcjonowała to do Sztrasburga.

ciapara - Pon 23 Sty, 2012 20:22

Aniuś!!! Nam wcale nie przeszkadza że siedzisz jak mysz pod miotłą. Martwiłyśmy się tylko że może jesteś po operacji i sił nie masz na to żeby komputer otwierać i odbierać te wszystkie maile i pw od nas. Ja przynajmniej uzbroiłam się w dużo cierpliwości.... wiedząc, że namolność nie jest taktowna jak ktoś jest chory i słaby. Tak więc czekałam sobie grzecznie az sie sama odezwiesz Smile
Mojej rodzinie ten rok nie zaczął się dobrze. Mama męża spadła ze schodów i złamała kręgosłup, my się kompleksowo pochorowaliśmy, a jak odwiedzaliśmy mamę w szpitalu to nam samochód w blokadę zapieli stażnicy. O reszcie katastrof nie piszę bo pomyślicie czytając to że to jakiś kiepski scenariusz komediowy... Smile
Ale do rzeczy. Aniu a to schorzenie o którym piszesz DSSŻ zmusza Cie do wyrwania zębów nie ma innej metody? To bardzo drastyczne rozwiązanie muszę powiedzieć... i niezbyt fajne zwłaszcza jak zęby zdrowe...
Cieszymy się że masz nowy materac że chociaż wygodnie sobie możesz poleżeć, nieraz jak człowiek cierpi to potrafi cieszyć się naprawdę drobnymi rzeczami. Pamiętam jak szłam rodzić córkę do szpitala i dostałam najgorsze łóżko na sali z wyleżanym materacem i dziurą ogromną w którą jak wpadłam będąc naprawdę z ogromnym brzuchem to ani ułożyć się nie mogłam ani wyturlać z niego. Do dziś wspominam to łóżko masakrycznie. Tak więc niech żyją wygodne łóżka!
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twoich rodziców. Oby ten rok pozwolił Wam wyreperować zdrówko i żeby było już z górki.
Ogromne buziaki dla Ciebie love cmok cmoknięcie

zorza - Pon 23 Sty, 2012 20:27

No bo u nas tak jest: albo kolejki do lekarza ,albo na zabieg trzeba czekać a to sprzętu nie ma.
Ale gdy pójdziesz prywatnie i zapłacisz to nagle nie trzeba czekać i sprzęt się znajduje.
Również życzę wytrwałości i powrotu do zdrowia love

jolanta59 - Pon 23 Sty, 2012 21:24

Aniu,
zycze Tobie i Rodzicom duzo sily i cierpliwosci w oczekiwaniu na dalsze leczenie...wierze gleboko,ze wszystko pojdzie dobrze i juz wkrotce wrocisz do nas na forum...a teraz nie forsuj sie i nabieraj sil, bo beda Ci potrzebne tak przed, jak i po operacji.

Pozdrawiam cieplutko.

Jola

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Grazka15 - Pon 23 Sty, 2012 21:31

Aniu trzymaj się. cmoknięcie
Viola - Pon 23 Sty, 2012 21:44

Aniu ja też życzę duuuużo zdróweczka i wytrwałości cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
nula - Pon 23 Sty, 2012 21:53

Ania - przede wszystkim powinnaś zadzwonić do swojego oddziału NFZ - oni doskonale wiedzą, który szpital ma jaki sprzęt, bo to jest niezbędne, żeby w ogóle z nimi podpisali umowę !!!!!
Jest jeszcze coś takiego jak rzecznik praw pacjenta - przy każdym oddziale NFZ - tam też powinnaś zgłosić swój problem.
A ja tak trzymałam kciuki za wynik tej rozmowy 10. 01 !!!! placzek
Ale trzymam dalej !!!!
A Ty trzymaj się dzielnie i jednak mimo wszystko bądź dobrej myśli !
A my wszystkie jesteśmy z Tobą !!! cmok cmok cmok

katasza - Pon 23 Sty, 2012 22:26

Zdrowia dla Ciebie i Twoich rodziców! cmoknięcie
bean - Pon 23 Sty, 2012 22:44

cmok cmok cmok Trzymaj się dzielnie, Aniu! cmoknięcie
Violetta21 - Pon 23 Sty, 2012 23:23

Aniu myślami jestem z Tobą zdrówka dla Ciebie i rodziców cmok
saba52 - Wto 24 Sty, 2012 00:27

Aniu zdrowia dla Ciebie i Rodziców cmok
Niestety wszyscy musimy się z czymś borykać!
Moja mam brała lek na alshaimera ale niestety refundację zabrali

Trzymam kciuki żeby wreszcie wszystko było dobrze cmoknięcie
cmoknięcie

Grażyna - Wto 24 Sty, 2012 06:39

Fajnie, że się odwzwałaś, bo martwiłam się Tobą, a nie chciałam cie meczyć listami.

Przesyłam buziaki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

gosias - Wto 24 Sty, 2012 06:47

Aneczko Smile dużo sił i zdrowia cmok cmok cmok love love love love
joanna76 - Wto 24 Sty, 2012 07:02

cmok Wytrwalosci , sily i duuuzo duuuzo zdrowia cmok
ania10525 - Wto 24 Sty, 2012 07:38

Aniu droga trzymaj się i nie poddawaj się tak łatwo, życzę zdrowia, cierpliwości i wytrwałości a ten cały wysiłe i ból zostanie w końcu wynagrodzony cmok

pozdrawiam

Jarka - Wto 24 Sty, 2012 08:12

Aniu dużo zdrówka , cierpliwości, zdrówka i jeszcze raz cierpliwości dla Całej Twojej Rodzinki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Ja to mam takie powiedzenie odnośnie naszej służby zdrowia, "żeby chorować to trzeba mieć zdrowie", dziwnie to trochę brzmi, ale to prawda.

aniaso4 - Wto 24 Sty, 2012 10:19

Anulka trzymaj się i nie poddawaj !!! Ja też przeszłam traumy szpitalne, (walka o życie synka), Pan Bóg doświadcza tych, których kocha cmoknięcie
my tu wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki, pamiętaj co dzień choćby o maleńkim uśmiechu cmoknięcie

ciapara, miałam takie samo przeżycie z łóżkiem !!!!, też przy porodzie córki !!!

Tak, napatrzyłam się jak rodzą bogate "pańcie "w Warszawie, jeszcze patrzą się wilkiem, gdy przechodzi się obok "wypasionego" pokoju i niechcący wzrok poleci w ich pokój...
Niestety lekarze to wyrachowani biznesmeni !!!