To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace gosias

gosias - Śro 29 Gru, 2010 06:49

Paillette, Smile wydaje mi się, że też robiłaś chusty???
Marwalen - Śro 29 Gru, 2010 09:58

Jestem pełna podziwu radocha radocha
gosias - Śro 29 Gru, 2010 10:04

Marwalen, Smile dziękuję cmoknięcie cmoknięcie
ciapara - Śro 29 Gru, 2010 11:24

To i ja zrobilam sobie inwentaryzacje chust na koniec roku... i 6 mi wyszlo z wyliczen.... w dodatku tylko 2 wzory... co tu mówic CIENIAS jestem przy Tobie Gosiu cmoknięcie cmoknięcie
we_st - Śro 29 Gru, 2010 11:38

Hejkum-gejkum, ale Gosiu poraziła mnie ilość tych chust. A o jakości nawet nie wspomnę, bo słów brakuje. Każda dopracowana w najdrobniejszym szczególe
doorcia - Śro 29 Gru, 2010 11:47

Gosias chcesz pobić rekord Guinessa w ilości wydzierganych chust? Bo jak dla mnie już masz ten tytuł, gratulacje! tylko nosić, co dzień to inną, a wszystkie jak z bajki....
gosias - Śro 29 Gru, 2010 11:52

ciapara, we_st, doorcia, wielkie dzięki za docenienie moich poczynań Wink cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

we_st napisał/a:
Każda dopracowana w najdrobniejszym szczególe

Nie przesadzaj, jak wczoraj odszukałam w swoim kompikowym śmietniku fotki chust tych pierwszych, to mało nie padłam... Niedociągnięcia widać gołym okiem, a taka byłam z siebie dumna jak udało mi się wydziubać pierwszą chustę hahahihi

doorcia napisał/a:
tylko nosić, co dzień to inną,

Znaczna część jest poza domem, poszły na prezenty i dwie na prywatne wymianki Smile

ciapara - Śro 29 Gru, 2010 12:03

Dobra dobra nie czaruj masz pewnie skład w szafie i co dzien wyciagasz inna zadajac szyk w okolicy Smile
iwona150 - Śro 29 Gru, 2010 12:05

tak patrzę na Twoje dzieła i napatrzeć się nie mogę
Kręciołek - Śro 29 Gru, 2010 12:14

Gosia opad szczęki!!!!!! ooooo
Jakie cudowne te chusty! cmoknięcie

Paillette - Śro 29 Gru, 2010 13:06

gosias napisał/a:
Paillette, Smile wydaje mi się, że też robiłaś chusty???

No tak, Małgosiu, zgadza się.

Męczę Haruni...

jedną robiłam dość beztrosko z białej kalinki... sprułam;

drugim podejściem doszłam do schematu B i nagle okazało się, że mam "milion" nadprogramowych oczek Sad

w końcu zaczęłam z tęczowej wełny i znów, pomimo liczenia gdzieś się pogubiłam, myślałam, że prując dojdę do "dobrego" rzędu, ale już nie umiałam nabrać oczek na drut...

teraz drugi raz jestem już w schemacie B tęczową wełną....

odwiedziła mnie Ewa.P i zasugerowała bym spróbowała jakiegoś innego wzoru i za jakiś czas wróciła do Haruni.... jednak ta chusta wcale nie jest taka łatwa... albo coś ze mną nie tak... puknąć się

ot i cała moja historia z chustami.... hahahihi

ciapara - Śro 29 Gru, 2010 13:27

Pailette Haruni musi miec 249 oczek na drucie jak sie przechodzi do schematu B
nie wiem gdzie sie zagubilas... masz skypa? pomoge Ci chetnie ...

Zula - Śro 29 Gru, 2010 14:43

gosias wielkie brawo brawo brawo
Bozenka7 - Śro 29 Gru, 2010 17:24

kwiatek dla ciebie gosias kwiatek dla ciebie , tylko tyle? wesoło mi wesoło mi wesoło mi
uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon ...zasługujesz cmoknięcie

Madzia - Śro 29 Gru, 2010 17:26

Wspaniale piękna kolekcja Gosiu! brawo brawo brawo
Grażyna - Śro 29 Gru, 2010 18:47

Rzeczywiście szok gały no i gratulacje hopla
gosias - Śro 29 Gru, 2010 19:13

ciapara, Zula, Bozenka7, Madzia, Grażyna, Paillette, Kręciołek, iwona150, wielkie dzięki dziewczyny za mile słowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

ciapara napisał/a:
Dobra dobra nie czaruj masz pewnie skład w szafie i co dzien wyciagasz inna zadajac szyk w okolicy

Aga Smile nie czaruję, bo to prawda Smile Jedna z tych chust jest u Ciebie Very Happy Szyku nie zadaję, bo u mnie w pracy przyzwyczajeni są, że chodzę w dzianych ciuszkach. Z pochwałami to różnie bywa, ale są i teksty, żeby coś danej osobie wydziergać i najlepiej za pół darmo, a ja za fryko nie mam zamiaru tego robić....

Paillette, Smile co Ci nie wychodzi z Haruni? Pisz śmiało, jakoś będziemy starać się pomóc.

bean - Śro 29 Gru, 2010 19:40

gosias, ta kolekcja chust zwala z nóg! brawo brawo brawo
gosias - Śro 29 Gru, 2010 19:45

bean, Smile ja już nic nie wspomnę, jak zaglądam do Twojej galerii Smile To dopero zwala z nóg Smile
Dzięki za miłe słowa cmoknięcie

żabka - Śro 29 Gru, 2010 22:43

szczęka gały mdleje niezły dorobek chuściany brawo brawo brawo
Paillette - Czw 30 Gru, 2010 00:55

Dzięki, dzięki, dzięki.... dziewczyny gosias, ciapara cały dzień szalałam po kuchni, domu .... PARAPETÓWA....gdyby nie córka Laura, to byłabym w lesie...

odnośnie Haruni... to coś się komplikuje przy 7-9 rzędzie przy B....???

cmoknięcie

gosias - Czw 30 Gru, 2010 09:20

żabka, Smile dziękuję cmoknięcie cmoknięcie

Paillette, Smile teraz jestem w pracy, ale wieczorem postaram się rozpisać te kłopotliwe rzędy z Haruni i wrzucę (tu, w moim temacie)

Anisa - Czw 30 Gru, 2010 09:45

Piękne chusty, każda bez wyjątku cool
gosias - Czw 30 Gru, 2010 11:12

Anisa, Smile ślicznie dziękuję cmoknięcie
agus2003 - Czw 30 Gru, 2010 11:21

gosias, tyle cudownych cust, jestem pod wrażeniem mdleje mdleje mdleje

Ja jednej nie potrafię zacząć placzek