To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Laura S. - Czw 12 Lut, 2009 20:01

Coś nie mogę u Ciebie na blogu wrzucić komentarza,to tutaj klaskać będę Wink
brawo brawo brawo

BozaKrowka - Pią 13 Lut, 2009 09:52

Mao cudne sa te Twoje kaszkieciory cool Codziennie zagladam do Ciebie na bloga i podziwiam za pomysly, tempo i wykonanie cool Wspaniale rzeczy tworzysz!
Mao - Pią 13 Lut, 2009 10:29

Dziękuję Wam za tyle komplementów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Moje tempo troszkę przysiadło Sad ,głowę zaprzątają inne myśli . Florka chora ma zapalenie oskrzeli .Z Tofikiem mamy ogromne problemy ,co rano jak wstaję i na niego patrzę to dzień zaczynam od łez przykro mi nie mogę patrzeć jak się bidulek przewraca i nie mogę mu pomóc,a stan jego mimo leków się nie polepsza.

Mimo to staram się zawsze coś tam dziubnąć.

Dzisiaj kolejna chusta w kolorystyce mojej ulubionej - ta poszła do klientki ,ale chyba i sobie taką sprawię zebalek

i ponieważ Walentynki tuż tuż to oczywiście serca na okno ,które przytwierdziłam sposobem Jarki na masę wielokrotnego klejenia noo

onka15 - Pią 13 Lut, 2009 11:18

wielkie brawo brawo brawo dla wszystkich prac cool cool cool
Jarka - Pią 13 Lut, 2009 11:18

ŚLICZNIE cool brawo cool brawo

A proszę o schemacik tego pojedynczego serduszka.

Asia S. - Pią 13 Lut, 2009 11:46

brawo brawo brawo
beacia-24 - Pią 13 Lut, 2009 14:05

Mao, superrr - po prostu mnie powalasz na kolana za każdym razem radocha hurrraaa radocha
Mao - Pią 13 Lut, 2009 14:09

Dla zainteresowanych oba schematy serduszek

Jasieńka - Pią 13 Lut, 2009 14:35

super Mao serduszka urocze a chusta prześliczna brawo
Violetta21 - Pią 13 Lut, 2009 16:02

Małgosia śliczna chusta serduszka cmoknięcie trzymam kciuki za Tafika
Jarka - Pią 13 Lut, 2009 16:30

DZIĘKUJEMY
anna.pluta1 - Pią 13 Lut, 2009 19:32

super cool cool brawo
bean - Pią 13 Lut, 2009 20:38

cool brawo śliczna chusta brawo koniecznie zrób dla siebie Very Happy

serduszka są urocze!!! wesoło mi

ata30 - Pią 13 Lut, 2009 21:38

chusta jest śliczna, cudowne walentynki
reni - Pią 13 Lut, 2009 22:34

wszystko śliczne cool cool brawo brawo
Elżbieta P. - Pią 13 Lut, 2009 22:43

świetna chusta, śliczne serducha brawo
Nie wiem co jest, ale jak próbuję otworzyć twoje fotki, pokazuje mi się napis "Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać" - wszystko mi się blokuje i muszę zamknąć stronę - co to może być?

Jarka - Sob 14 Lut, 2009 08:22

fruzia napisał/a:
Nie wiem co jest, ale jak próbuję otworzyć twoje fotki, pokazuje mi się napis "Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać" - wszystko mi się blokuje i muszę zamknąć stronę - co to może być?
Mi się też tak blokuje u Małgosi.
beacia-24 - Sob 14 Lut, 2009 09:43

Mi niestety też się blokuje Sad
mordka - Sob 14 Lut, 2009 09:46

A u mnie jest ok wszysto sie wyświetla dobrze i szybko, Małgosiu moje wyrazy współczucia z powodu Tofika, a wyroby jak zwykle śliczne cmoknięcie
Asia S. - Sob 14 Lut, 2009 10:31

Małgosiu współczuję z całego serca cmoknięcie
Madzia - Sob 14 Lut, 2009 11:34

Mao śliczne rzeczy!!!!!!!! brawo

Przykro mi z powodu Florki, przykro z powodu pieska. A przy oglądaniu Twoich zdjęć też mi się komputer zaczął zawieszać. Zaczęło się od kaszkietów, wcześniej nie było takich problemów.

Mao - Sob 14 Lut, 2009 12:28

Dziękuję dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Blokowanie zdjęć to chyba wina Fotosika czasami też mi gorzej chodzi ,zabieram się za Picassę ,muszę trochę przy niej posiedzieć i ja poznać .Tam założę chyba nowe albumy może będzie lepiej .Na razie mam problemy z zatrybieniem co do czego.

To nasze ostatnie zdjęcie z Tofikiem

Nasz psiurek wczoraj od nas odszedł do krainy wiecznych łowów ,teraz na nas patrzy z psiego nieba ,a nam jest strasznie smutno,ale przynajmniej się już nie męczy.

Jarka - Sob 14 Lut, 2009 12:56

Madzia napisał/a:
A przy oglądaniu Twoich zdjęć też mi się komputer zaczął zawieszać. Zaczęło się od kaszkietów, wcześniej nie było takich problemów.
, ale Małgosiu niewiem, czy do końca jest to wina fotosika, bo u innych fotki z fotosika nie blokują się, może niechcąco wcisnęłaś jakąś blokującą opcję na fotosiku.
Mao napisał/a:
Nasz psiurek wczoraj od nas odszedł do krainy wiecznych łowów ,teraz na nas patrzy z psiego nieba ,a nam jest strasznie smutno,ale przynajmniej się już nie męczy.

Przykro mi z tego powodu, ale może to i lepiej, biedny psinka nie będzie się męczył

beacia-24 - Sob 14 Lut, 2009 13:45

Mao, biedulko wiem co czujesz i to bardzo dobrze. glaszcze Nie smutaj się choć wiem, że łatwo mówić. Ważne, że już się nie męczy, bo to było okropny widok zapewne. Pamiętam jak mój ukochany chomik chorował na raka i nie mogłam mu pomóc, bezsilność była potworna. Choć brak Ci ukochanego zwierzaczka to z czasem smutek będzie coraz mniejszy. glaszcze
karmelek - Sob 14 Lut, 2009 15:18

też pamiętam straszną decyzję o uśpieniu małego zwierzaka... i tą bezsilność... Sad

Mao ściskam Ciebie i Florkę