Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało
Laura S. - Czw 12 Lut, 2009 20:01
Coś nie mogę u Ciebie na blogu wrzucić komentarza,to tutaj klaskać będę
BozaKrowka - Pią 13 Lut, 2009 09:52
Mao cudne sa te Twoje kaszkieciory Codziennie zagladam do Ciebie na bloga i podziwiam za pomysly, tempo i wykonanie Wspaniale rzeczy tworzysz!
Mao - Pią 13 Lut, 2009 10:29
Dziękuję Wam za tyle komplementów
Moje tempo troszkę przysiadło ,głowę zaprzątają inne myśli . Florka chora ma zapalenie oskrzeli .Z Tofikiem mamy ogromne problemy ,co rano jak wstaję i na niego patrzę to dzień zaczynam od łez nie mogę patrzeć jak się bidulek przewraca i nie mogę mu pomóc,a stan jego mimo leków się nie polepsza.
Mimo to staram się zawsze coś tam dziubnąć.
Dzisiaj kolejna chusta w kolorystyce mojej ulubionej - ta poszła do klientki ,ale chyba i sobie taką sprawię
i ponieważ Walentynki tuż tuż to oczywiście serca na okno ,które przytwierdziłam sposobem Jarki na masę wielokrotnego klejenia
onka15 - Pią 13 Lut, 2009 11:18
wielkie dla wszystkich prac
Jarka - Pią 13 Lut, 2009 11:18
ŚLICZNIE
A proszę o schemacik tego pojedynczego serduszka.
Asia S. - Pią 13 Lut, 2009 11:46
beacia-24 - Pią 13 Lut, 2009 14:05
Mao, superrr - po prostu mnie powalasz na kolana za każdym razem
Mao - Pią 13 Lut, 2009 14:09
Dla zainteresowanych oba schematy serduszek

Jasieńka - Pią 13 Lut, 2009 14:35
super Mao serduszka urocze a chusta prześliczna
Violetta21 - Pią 13 Lut, 2009 16:02
Małgosia śliczna chusta serduszka trzymam kciuki za Tafika
Jarka - Pią 13 Lut, 2009 16:30
DZIĘKUJEMY
anna.pluta1 - Pią 13 Lut, 2009 19:32
super
bean - Pią 13 Lut, 2009 20:38
śliczna chusta koniecznie zrób dla siebie
serduszka są urocze!!!
ata30 - Pią 13 Lut, 2009 21:38
chusta jest śliczna, cudowne walentynki
reni - Pią 13 Lut, 2009 22:34
wszystko śliczne
Elżbieta P. - Pią 13 Lut, 2009 22:43
świetna chusta, śliczne serducha
Nie wiem co jest, ale jak próbuję otworzyć twoje fotki, pokazuje mi się napis "Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać" - wszystko mi się blokuje i muszę zamknąć stronę - co to może być?
Jarka - Sob 14 Lut, 2009 08:22
| fruzia napisał/a: | | Nie wiem co jest, ale jak próbuję otworzyć twoje fotki, pokazuje mi się napis "Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać" - wszystko mi się blokuje i muszę zamknąć stronę - co to może być? | Mi się też tak blokuje u Małgosi.
beacia-24 - Sob 14 Lut, 2009 09:43
Mi niestety też się blokuje
mordka - Sob 14 Lut, 2009 09:46
A u mnie jest ok wszysto sie wyświetla dobrze i szybko, Małgosiu moje wyrazy współczucia z powodu Tofika, a wyroby jak zwykle śliczne
Asia S. - Sob 14 Lut, 2009 10:31
Małgosiu współczuję z całego serca
Madzia - Sob 14 Lut, 2009 11:34
Mao śliczne rzeczy!!!!!!!!
Przykro mi z powodu Florki, przykro z powodu pieska. A przy oglądaniu Twoich zdjęć też mi się komputer zaczął zawieszać. Zaczęło się od kaszkietów, wcześniej nie było takich problemów.
Mao - Sob 14 Lut, 2009 12:28
Dziękuję dziewczyny
Blokowanie zdjęć to chyba wina Fotosika czasami też mi gorzej chodzi ,zabieram się za Picassę ,muszę trochę przy niej posiedzieć i ja poznać .Tam założę chyba nowe albumy może będzie lepiej .Na razie mam problemy z zatrybieniem co do czego.
To nasze ostatnie zdjęcie z Tofikiem
Nasz psiurek wczoraj od nas odszedł do krainy wiecznych łowów ,teraz na nas patrzy z psiego nieba ,a nam jest strasznie smutno,ale przynajmniej się już nie męczy.
Jarka - Sob 14 Lut, 2009 12:56
| Madzia napisał/a: | | A przy oglądaniu Twoich zdjęć też mi się komputer zaczął zawieszać. Zaczęło się od kaszkietów, wcześniej nie było takich problemów. | , ale Małgosiu niewiem, czy do końca jest to wina fotosika, bo u innych fotki z fotosika nie blokują się, może niechcąco wcisnęłaś jakąś blokującą opcję na fotosiku. | Mao napisał/a: | | Nasz psiurek wczoraj od nas odszedł do krainy wiecznych łowów ,teraz na nas patrzy z psiego nieba ,a nam jest strasznie smutno,ale przynajmniej się już nie męczy. |
Przykro mi z tego powodu, ale może to i lepiej, biedny psinka nie będzie się męczył
beacia-24 - Sob 14 Lut, 2009 13:45
Mao, biedulko wiem co czujesz i to bardzo dobrze. Nie smutaj się choć wiem, że łatwo mówić. Ważne, że już się nie męczy, bo to było okropny widok zapewne. Pamiętam jak mój ukochany chomik chorował na raka i nie mogłam mu pomóc, bezsilność była potworna. Choć brak Ci ukochanego zwierzaczka to z czasem smutek będzie coraz mniejszy.
karmelek - Sob 14 Lut, 2009 15:18
też pamiętam straszną decyzję o uśpieniu małego zwierzaka... i tą bezsilność...
Mao ściskam Ciebie i Florkę
|
|
|