Galerie prac użytkowników forum - Prace Grażyny -
Grażyna - Pon 16 Lis, 2015 19:52
Zapowiadany komplecik czarno - srebrny.
Grażyna - Pon 16 Lis, 2015 19:53
I bialutkie kolczyki.
kabyr - Pon 16 Lis, 2015 23:52
Grażyna, komplecik czarno srebrny cudowny.
Do białych kolczyków dodała bym troszeczkę koloru
tzn kamień bardziej opalizujący.
Córka będzie cudownie wyglądać.
Krakowianka - Wto 17 Lis, 2015 13:55
czarno-srebrny komplecik jest cudny, przypomina mi jakieś zwierzątko? krokodyl? jaszczurka?
natomiast kolczyki są tak czysto białe,nie przesadzone, spokojna biel, rewelacja!!!!
czy w tym stylu będzie kolia i bransoletka?
krzysia551 - Wto 17 Lis, 2015 17:17
Grażyna, brawo, cudne
anita1 - Śro 18 Lis, 2015 15:16
Piękne prace
amuszka - Śro 18 Lis, 2015 17:59
Eleganckie prace, brawo!
Pysiatom - Czw 19 Lis, 2015 20:47
Komplecik czarno-srebrny i białe kolczyki to prawdziwe mistrzostwo.
Grażyna - Czw 19 Lis, 2015 23:16
Dziękuję
Anonymous - Pią 20 Lis, 2015 12:20
Śliczne te kolczyki:)
grzewa - Pią 20 Lis, 2015 12:56
Przecudne wszystkie prace.
Grażyna - Pią 27 Lis, 2015 21:13
Ostatnio uszyte kolczyki:
A tutaj pokazuję moje "następczynie", czyli uczennice, z którymi prowadzę koło rękodzieła i ich własnoręcznie zrobione bransoletki. Dzieciaki chodzą do klasy 3.
Frida - Sob 28 Lis, 2015 10:12
Grażynko, podziwiam Twoje piękne i oryginalne wyroby, ale za to, że uczysz rękodzieła dzieci należy Ci się szczególne uznanie.
Pysiatom - Wto 01 Gru, 2015 09:34
Grażynko , cudne kolczyki.
Fajnie ,że udało Ci się zainteresować rękodziełem dzieci.
aptenia - Wto 01 Gru, 2015 09:58
Piękne prace
Grażyna - Wto 08 Gru, 2015 22:40
Pewnie Was zanudzam, ale nic na to nie poradzę
Zapraszam też na blog. Taki prosty, ale jeszcze dopiero się uczę go tworzyć.
http://handmadebygrazyna.blogspot.com/
Krakowianka - Śro 09 Gru, 2015 08:34
mnie nie zanudzasz, absolutnie! uwielbiam sutasz więc moje oczy się nacieszą
komplecik cudny
nula - Śro 09 Gru, 2015 14:21
| Grażyna napisał/a: | | Pewnie Was zanudzam, |
taaaaa, strasznie tu nudno .....
same sutasze i sutasze ......
Grażyna, puknij się w łepetynę - to można oglądać w kółko i bez końca
tylko trzeba uważać gdzie się spada z krzesła z wrażenia, żeby krzywdy sobie nie zrobić - najlepiej obłożyć się poduszkami dla bezpieczeństwa .....
zabka611 - Śro 09 Gru, 2015 17:29
Madzia - Śro 09 Gru, 2015 19:20
Nuda jak diabli, ale z sympatii do Ciebie Grażynko zajrzałam. Przy okazji zerknęłam na kolczyki i bransoletkę. I serce zabiło mi mocniej.
Ty oczywiście jesteś uzdolniona wszechstronnie, ale mam wrażenie, że w sutaszu odnalazłaś się najlepiej.
Wielkie
maranta - Śro 09 Gru, 2015 20:39
| Madzia napisał/a: | | Ty oczywiście jesteś uzdolniona wszechstronnie, ale mam wrażenie, że w sutaszu odnalazłaś się najlepiej. |
Też tak myślę
Grażyna - Śro 09 Gru, 2015 22:40
Dziękuję kochane kolezanki. Niebawem pokażę beadingu małe próbki, bo to też mnie interesuje. Właśnie uczę się obszywać rivoli. Zrobiłam jeden motyw i kombinuję co dalej, ale swieta się zbliżają i nie mam czasu, nie dlatego, że pucuję chałupę, ale dlatego, że moja pani dyrektor zagospodarowała nam wszystkie wieczory i nic innego nie robię tylko siedzę na szkoleniach, radach pedagogicznych, warsztatach itd. Chyba nawet okien nie umyję, bo jak wracam o 20.00 do domu to nic mi się już nie chce.
To taka durna polityka, że zostały niewykorzystane pieniądze na doskonalenie nauczycieli, trzeba je wykorzystać do konca roku, to na siłę szkolenie za szkoleniem. Poznalam praktycznie pomoc przedlekarska. Dzisiaj z zakresu diabetologi sposób pomocy dzieciom cukrzykowym, jutro o dzieciach autystycznych, a po niedzieli o multimediach. I tak do 18 grudnia coś.
Wyzalilam się, sorry, ale mam juz tego dość 😫
nula - Śro 09 Gru, 2015 22:55
| Grażyna napisał/a: | Chyba nawet okien nie umyję,
|
i to Cię martwi ?
co z tego, że nie umyjesz ? - świat się nie zawali !
ja też nie umyję, bo nie mam kiedy i wcale się tym nie przejmuję - ciemno już o 16-tej - to i tak nie widać
skoro cały dzień jesteś zapracowana to trudno, żebyś jeszcze po nocach dowalała sobie roboty - lepiej wieczorkiem przy dobrej lampie jakiś sutaszyk machnąć dla relaksu
zabka611 - Czw 10 Gru, 2015 08:45
Droga Grażynko,bardzo chciałabym być na Twoim miejscu.Nie mam pracy,dzieci mają swoje rodziny,jestem sama nie mam z kim porozmawiać,wypić kawę.Więc ciesz się ,że jesteś między ludźmi nie skapcaniejesz tak jak ja .Szkolenia szybko miną.
Ps.Oknami się nie przejmuj,zasłonnisz zasłonę i jużżżżżżżżżżżżż.
Ala z Byczyny - Czw 10 Gru, 2015 11:33
Jezusek i bez umytych okien przyjdzie A co do szkoleń to wspaniała sprawa!! Ja baardzo lubiłam takie szkolenia bhp u siebie w pracy i powiem, że one dużo dają. Raz byłam świadkiem ataku padaczki u starszej pani w autobusie, wiecie co robił cały autobus??? Wielkie NIC. A panią trzeba było zabezpieczyć i zadzwonić po karetkę.. Nie wiem jakbym się zachowała bez szkoleń, ale uważam, że dały mi do pewnego stopnia pewność siebie w tej sytuacji i ludzie pospóźniali się do pracy No ale staruszkę obejrzeli lekarze przynajmniej. To samo z dziećmi.... Wspaniale jest wiedzieć, że nie straci się głowy kiedy coś się któremuś stanie
A co do sutaszu........ Coraz ładniejsze prace wrzucasz, już ochów i achów mi brakuje!! A już naprawdę podoba mi się dobór kolorów (i ułożenie tych podłużnych koralików) w ostatniej pracy - od jasnego niebieskiego po prawdziwą głębię. Podziwiam!!
|
|
|