Nasze spotkania - Poznan
nula - Śro 26 Maj, 2010 23:12
| karmelek napisał/a: | | To może uda mi się dojechać? |
Po cichu miałam nadzieję, że to powiesz
Myśl, Ania, myśl intensywnie - może się uda ????? - byłoby super !!!
bean - Śro 26 Maj, 2010 23:55
| nula napisał/a: | | Myśl, Ania, myśl intensywnie - może się uda ????? - byłoby super !!! |
właśnie to samo chciałam napisać, tylko nula mnie uprzedziła
karmelku, my zawsze czekamy na Ciebie z otwartymi ramionami
karmelek - Czw 27 Maj, 2010 09:05
Chcieliśmy przyjechać w czwartek albo piątek, więc jeśli spotkanie będzie w sobotę lub niedzielę to się załapię, hura!!!!!!
Tylko jakieś nagłe przeziębienie może nam przeszkodzić; wszystkie zajęcia, spotkania już mamy zaliczone
bean - Czw 27 Maj, 2010 09:07
karmelek, SUPER!
A więc wszystkim przeziębieniom i chróbskom mówimy
nula - Czw 27 Maj, 2010 09:54
karmelek, HURA !!!!
No to trzymamy kciuki, żeby nic nie wyskoczyło !!!
Paddington - Czw 27 Maj, 2010 13:56
mi wstępnie też pasuje Pozdrawiam
karmelek - Czw 27 Maj, 2010 17:26
się wzruszyłam....
żabka - Czw 27 Maj, 2010 17:36
Karmelku to żeby żadne przeziębienie ani tym podobne nie popsuło planów to polecam czosnek, cytryne i miód
O kurczaczek jak ja się ciesze na to spotkanie
Haniutka - Czw 27 Maj, 2010 18:57
Czyli jak dobrze zrozumiałam mamy Karmelkowo - robótkowe spotkanie 13.06.
nula - Czw 27 Maj, 2010 19:21
Haniutka, myślę, że dobrze zrozumiałaś
Skoro wszystkim pasuje to ustalmy termin na 13. 06 a szczegóły dogadamy później (tzn. godzinę i miejsce)
I mam nadzieję, że będą jeszcze jakieś chętne
Paddington - Pią 28 Maj, 2010 11:33
ja chcę ja chcę
alszka - Pią 28 Maj, 2010 11:49
| Paddington napisał/a: | ja chcę ja chcę  |
Podpisuję się pod tym obiema kończynami górnymi Dolnymi zresztą też
nula - Sob 05 Cze, 2010 07:34
Spotkanie za tydzień a tu taka cisza....
W takim razie proponuję godzinę 15 - wcześniej to raczej nie, ale może wolicie późniejszą ?
Ale co do miejsca to już nie mam pomysłu - czy tak jak w zeszłym roku pod Bamberką a potem się zobaczy gdzie będzie miejsce ?
Jeżeli dobrze policzyłam to będzie nas 10 osób (chyba, że ktoś jeszcze dołączy )
bean,
żabka (z koleżanką ),
Paddington,
alszka,
Haniutka,
mam nadzieję, że Uchomisia również
karmelek,
Saba52
nula,
Paddington - Sob 05 Cze, 2010 16:44
co do miejsca to gdyby pogoda dopisała to ja bym może w plener zaproponowała? gdyby było tak jak dziś to pomyślcie tylko o spotkaniu na słoneczku w zieloności... może coś a'la piknikowe spotkanko? To oczywiście tylko propozycja, ale po ostatnich zimnych deszczowych ponurych dniach ja z przyjemnością opuszczam mury.
Jeszcze o godzinie- to w końcu niedzielka jest i czasem bywa, że obiady w te dni są później i tak bardziej rodzinnie więc nie wiem czy inna/późniejsza godzina nie była by lepsza? Ja wstępnie planów żadnych innych nie mam
saba52 - Sob 05 Cze, 2010 20:15
Hej Pogoda podobno ma być bardzo ładna-nawet upał !
Mnie godzina odpowiada każda no i w niedzielę odpoczywam od garów....a poza tym myślę że raz w roku można niedzielę dostosować do spotkania.
Na gazetowym dziewczyny próbują się skrzyknąć ale na razie widziałam tylko 3...aiszkę ,Ewę(pracuje na jarmarku) i graża5111(chyba jej nie znam) ale nic tam nie pisałam bo nie jestem zalogowana.
żabka - Sob 05 Cze, 2010 20:16
Mi tam godzina 15 odpowiada (powinnam już się wyspać do tego czasu ) Dziewczynie z którą chce przyjechać raczej też będzie pasować Tak dla porządku kilka słów o niej - ma na imię Monika i jej hobby to xxxxx, chociaż zaczyna eksperymentować z decu
Jako miejsce spotkania - przy słonecznej pogodzie - proponowałabym kafejke na malcie - a dokładnie "maltanke" bo tak ona się nazywa i mieści się przy stacji kolejki do nowego zoo.
nula - Sob 05 Cze, 2010 20:27
Od razu coś się ruszyło
Mi godzina obojętna - rodzinka się dostosuje - nie będzie mieć wyjścia po prostu
Rzucajcie propozycje odnośnie miejsca i godziny - zobaczymy na co będzie najwięcej chętnych.
Ja bym też chętnie posiedziała w plenerze - ale to oczywiście zależy od pogody.
saba52, a możesz podać linka na gazetowy ?
Jeżeli ich tak mało to może chciałyby dołączyć do nas ?
Z aiszką i Ewą byłyśmy przecież w zeszłym roku (chyba się nie mylę ?) o ile to sama Ewa
saba52 - Sob 05 Cze, 2010 20:39
Już rzucam linkę http://forum.gazeta.pl/fo...na_drutach.html
Myślę że to ta Ewa...a była jeszcze Pantarejka(jest na fotoforum gazetowym) no i Miszelka-Ona chyba jest na Craftleidi
saba52 - Sob 05 Cze, 2010 20:44
To ta Ewa znalazłam jej wizytówkę.I jeszcze była Herbimania-czasami jej blog odwiedzam.
A Ulka?
nula - Sob 05 Cze, 2010 20:48
tak, to ta sama Ewa - ale pisze, że do 13 nie może.
Ja myślę, że poobserwujemy temat i zawsze możemy zaproponować, żeby się przyłączyły do nas - bo coś ich na razie mało....
Chyba bean i żabka są tam zarejestrowane to jakby co będą robić za posłanki (o ile zechcą oczywiście )
A Ulka może się jeszcze odezwie.......
żabka - Sob 05 Cze, 2010 20:53
Dziewczyny podałam na gazetowym w wątku propozycje dołączenia do nas i linka do wątku Teraz zobaczymy czy będzie odzew
nula - Sob 05 Cze, 2010 20:58
żabuś - bardzo fajnie !!!
Ależ szybka jesteś !!!
żabka - Sob 05 Cze, 2010 21:07
byłoby szybciej tylko nie mogłam sobie przypomnieć hasła na gazetowy
saba52 - Sob 05 Cze, 2010 21:09
A ja mam prośbę .Często nie mogę wejść na forum i jakbym w tygodniu się nie odezwała to Nula pisz na maila żebym wiedziała gdzie się spotykamy
nula - Sob 05 Cze, 2010 21:19
saba52, ok, nie ma sprawy
|
|
|