Galerie prac użytkowników forum - Wszelkie wypociny Orchidei
LidkaM - Pią 12 Lut, 2010 15:55
O matulu!!!!!
buziaczek - Pią 12 Lut, 2010 18:18
o jacie kręce ile ty nakupiłaś materiałów na kolejne cuda
Elżbieta P. - Pią 12 Lut, 2010 20:46
jestem w szoku jakie zakupy udane, teraz będziesz miała co robić
Violetta21 - Pią 12 Lut, 2010 21:09
o mamusiu ale zakupy widzę że bardzo udane
orchidea - Sob 13 Lut, 2010 08:15
Ja w tym sklepie dostaję jakiejś wariacji. Obsługa jest super cierpliwa i miła a to mnie przyciąga. Lubię takie miejsca. I te ceny. A przy okazji będąc w Częstochowie odwiedziliśmy Jasną Górę .
We Wrocławiu mam jedną pasmanterię dobrze zaopatrzoną ale tam idąc człowiek traci humor. Sprzedawczyni klienci przeszkadzają jak o coś się pytają lub proszą by pokazac. Wiadomo że Maniak jak wchodzi do pasmanterii lub jak ja do sklepu z materiałami to nie zawsze coś potrzebuje nieraz jest tak że na poprawę humoru wchodzi się a nuż coś się znajdzie fajnego- ale nie wszyscy sprzedawcy chyba to rozumieją.
Teraz muszę pomyślec co z tego wszystkiego zrobic pod mój gust bym to nosiła. Marzy mi się chyba coś dwu odcieniowego.
katrinka - Sob 13 Lut, 2010 11:35
Ale poszalałaś tylko pozazdrościć.
orchidea - Pią 19 Lut, 2010 08:29
Jeszczejeden szalik winogronowy w wersji grzeczniejszej dla mojej mamy jest w kolorze fioletu ale nie mogłam uchwycic tego koloru
Srebrna biżuteria do kupnych sweterków dziewczynek - do kompletu
I coś z innej beczki - brokatowe ozdoby na spodniach , prane już , nie schodzi.
Długo nie mogłam znależc sposobu i w sklepach nic kupic do tego celu.
Narazie pokazuję dwie pary, dwie jeszcze czekają na zrobienie z tyłu
Ainer - Pią 19 Lut, 2010 08:57
Cudowności a zakupy na medal czekam na super dzieła
Magda2702 - Pią 19 Lut, 2010 09:08
Zakupy ekstra.
A modelka w ozdobionych dzinsach super!
lamika88 - Pią 19 Lut, 2010 10:13
Piękne...
Violetta21 - Pią 19 Lut, 2010 12:59
super pomysł z tym ozdobieniem dzinów, a koraliki śliczne i szalik bardzo mi się podoba
jadzia59o - Pią 19 Lut, 2010 14:03
wszystkie prace SSSSUUUUUPPPPPEEERRRRRRRR
zakupy ekstra
jusia1437 - Pią 19 Lut, 2010 18:40
Jarka - Pią 19 Lut, 2010 20:10
| Magda2702 napisał/a: | Zakupy ekstra.
A modelka w ozdobionych dzinsach super! |
reni - Nie 21 Lut, 2010 10:12
super
buziaczek - Nie 21 Lut, 2010 13:04
fantastyczne prace, ciekawy sposób ozdobiania spodni
orchidea - Wto 23 Lut, 2010 16:48
Nieraz miewam głupie pomysły
ciapara - Śro 24 Lut, 2010 17:39
Orchideo dawno do Ciebie nie zagladałam a tu widze ze sporo sie działo
Komplecik biało czerwony -czapeczka z szalikiem wprost raj dla oczu!!! Jak masz schematy na te dziergadełka to ja bardzo prosze bo przesliczne! Wymodzilabym taki zestawik na przyszly rok dla córci
Wielkie brawa za ten zestaw
Co do zakupow to swietnie cie rozumiem, ja tez dostaje kota w pasmanterii, ale mi nie przeszkadzaja niegrzeczne panie bo jak chce cos kupic to ja juz umiem je okiełznac
Mam tylko pytanie co zamierzasz wyprodukowac z tego pieknego zapasu włóczki?
Co do nakładu Twojej pracy w przygotowania kostiumów na wszelkie uroczystosci dla córek... ja ostatnio wymiękłam jak musiałam isc na bal do przedszkola KARNAWAŁOWY gdzie musiała sie CAŁA nasza rodzinka poprzebierac no ale dalismy rade było fajowo
orchidea - Czw 25 Lut, 2010 17:23
Komplet biało czerwony to szalik boa, który tu wszyscy chyba mają a czapka z głowy . Ważne było by były dwa tak mocne kolory.
Co zrobię z włóczki?
Trudno powiedziec szukam czegoś (wzoru) nie dziurawego bo takich nie lubię. Marzy mi się cos w dwóch odcieniach. A najgorsze że słabo umię na drutach do tego co mi sie podoba i mało czasu mam.
ciapara - Czw 25 Lut, 2010 18:41
Zajrzyj do mojej galerii Orchideo tam na poczatku mam taki sweterek córci na szydełku fioletowy z pokrewnymi kolorami ze sciagaczem drutowym
Jest ciepły i nie jest mocno azurowy
Moze Ci sie spodoba
oto link
http://www.fotosik.pl/pok...4938481670.html
schemat moge ci podrzucic
orchidea - Pią 26 Lut, 2010 10:15
Ok to podrzuc mi schemacik. Przyda się jak nie teraz to póżniej gdyż ja włóczki kupuję po 1kg i zawsze coś zostaje.
Anisa - Pią 26 Lut, 2010 10:27
Nacieszyłam oczy Twoimi pracami, super a te brokatowe ozdoby na spodniach to są naszywane czy przyklejane ?
ciapara - Pią 26 Lut, 2010 10:39
Orchideo podrzuce ci na priva, Jak dam rade w niedziele wieczorkiem bo dzisiaj nie zdaze
Tylko zeskanuje bo to jest wzorek z gazetki
Łatwo sie robi prawie z zamknietymi oczami
Podrzuce ci jeszcze kilka wzorków kolorowych
Szukam takich, bo lubie jak dziecko jest na kolorowo ubrane, no i te koncówki zalegajace frustruja mnie...
Poza tym tyle teraz ciuszków szarej i masowej tandety na jedno kopyto... nudne sa!
Lacrima - Pią 26 Lut, 2010 13:27
Ale cuda
orchidea - Pon 01 Mar, 2010 16:08
Te brokatowe ozdoby na spodniach to lakier do paznokci +brokat
|
|
|