To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - joli373 szydełkowanie, drutowanie.....

małgośka - Czw 09 Paź, 2008 10:22

Julu, szczęka mi opadła. Sukienki fantastyczne! wesoło mi Twoja wersja Desikowej sukienki wyszła nadzwyczajnie. ooooo mdleje Julietka śliczna. gały cool Bolerko przepiękne. gały szczęka cool hurrraaa
Widzę, że jesteś mistrzynią szydełka. cool uklon brawo
A ja ostatnio jakoś straciłam wenę. bye

bjanna - Czw 09 Paź, 2008 10:51

Jolu, tyle wspaniałości na raz brawo brawo brawo wszystkie ciuszki wykonane po mistrzowsku cool cool
nula - Czw 09 Paź, 2008 10:57

Jola - rewelacja !!!!!
Te kiecki powalają na kolana (przynajmniej mnie !!!!)
Tylko błagam uklon pokaż je potem na sobie uklon
Ten czarny ludź jest super ale ciemne rzeczy na nim są niezbyt dokładnie widoczne.
Gad jak widać w końcu dał się oswoić, i bardzo dobrze bo wygląda wspaniale !!!!!!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!!! cmoknięcie

Mao - Czw 09 Paź, 2008 12:23

brawo brawo brawo FANTASTYCZNE cool cool cool
barbara 1 - Czw 09 Paź, 2008 12:23

Joleńko wszystkie robótki wyszły fantastycznie brawo brawo brawo sukienka desikowa to moje guru hahahihi nie wspomnę o pingwince.A z gadami to zawsze tak jest,wyszedł rewelacyjnie.Jednym słowem bardzo i to bardzo pięęęęękne prace brawo brawo brawo brawo
karmelek - Czw 09 Paź, 2008 13:13

Jakie to wszystko piękneee... uklon uklon uklon
a gada można nosić na bawełniany golf? Czy on jest tylko na lato? Do tej pory jakoś się na niego nie skusiłam, ale... kto wie?...

Halkuk - Czw 09 Paź, 2008 14:19

Przepiękne prace cool brawo cool
_ulcia - Czw 09 Paź, 2008 15:39

Jolcia ciuszki rewelacyjne, brawo brawo brawo
Violetta21 - Czw 09 Paź, 2008 18:05
Temat postu: Moje szydełkowanie
Jola sukienki śliczne bolerko dla córy miodzio i ta gadzina ach ta gadzina cool hopla wesoło mi
magdalena - Czw 09 Paź, 2008 18:16

gały gały gały mdleje mdleje mdleje mdleje szczęka szczęka szczęka szczęka gały gały gały gały
jola373 - Czw 09 Paź, 2008 19:27

Jarka, moslamawe, monika_b, irenka10, elka j., alienor, małgośka, bjanna, nula,Mao,
barbara 1 , karmelek, Halkuk, _ulcia, Violetta21, magdalena
najpiękniej jak można dziękuję Wam za tyle miłych słów uklon uklon uklon uklon uklon cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Cudownie tu byc z Wami! Tak się cieszę, ze słów mi brak. wesoło mi wesoło mi wesoło mi
monika_b, napisałam na pw, zeby nie było, że reklamuję.
małgośka, z tą mistrzynią nie przesadzaj, ja tylko kopiuję wszystko co zrobily tu nasze koleżanki i korzystam z ich rad - niejedną nockę spędziłam przed zmęczony hahahihi
karmelek, dziś w pracy miałam cieniutki golfik, no i oczywiście gada - koleżanki nie szczędziły mi pochwał (och, jak mnie dziś wszędzie chwalą hahahihi ), a ponieważ kolor - bardzo ciemna popiel, więc różne kolory pod spód można ubierac.

Stella - Czw 09 Paź, 2008 20:03

Piękne rzeczy zrobiłaś wielkie brawo brawo brawo
bean - Czw 09 Paź, 2008 20:43

Jolu wszystkie prace są REWELACYJNE brawo brawo brawo brawo brawo a sukienki mdleje gały to po prostu arcydzieła uklon
misia0808 - Czw 09 Paź, 2008 21:37

Joluś jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu. Wszystkie prace są takie piękne. Sukienki mnie powaliły na kolana cool brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Czw 09 Paź, 2008 21:39

Jola, jakie śliczne prace, sukienki - marzenie, bolerko, gadzina, julietka - no, wszystko jest po prostu piękne, do tego ślicznie wykonane brawo brawo brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Czw 09 Paź, 2008 21:53

Zaniemówiłam, co mnie się rzadko zdarza. Jolu toż rewelacja. hopla
Edytka - Czw 09 Paź, 2008 22:09

jolu cudne są twojeciuszki brawo brawo brawo brawo
Grażyna - Czw 09 Paź, 2008 22:39

No...no...ale sie rozdziergałaś gały Jak koleżanki jestem w szoku, ze az tyle...i takie ladne... kolejna babeczka z turbodoladowaniem sztrikuję
Jasieńka - Pią 10 Paź, 2008 05:34

no no Jolu zaniemówiłam śliczne rewelacyjne prace masz z czego być dumna brawo brawo
Ania - Nie 12 Paź, 2008 22:29

Oooo rany, Jolu, niewiele brakowało i bym przegapiła Twoje wspaniałe prace!!!!

I te sukienki, poprostu MIODIO!!!! ...... a najbardziej podoba mi się...wiadomo która jęzorek koniecznie muszę zobaczyć Twoją fotkę w całej okazałości w tej sukience. Cieszę się, że wytrwałaś do końca w elementach, bo warto było!!! CUD, MIÓD!!!

Bernadka - Pon 13 Paź, 2008 08:47

hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa hurrraaa .świetne hurrraaa hurrraaa
jola373 - Pon 13 Paź, 2008 09:24

Stella, misia0808, fruzia, Bożena- 2000, Edytka, Grażyna, szydełko, Bernadka, dziękuję Wam wszystkim, kochane jesteście! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Desik, Tobie szczególnie dziękuję - gdybys tak fajnie nie wykombinowała swojej kiecuni - nigdy bym i ja nie zrobiła! uklon cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Grażynko, to nie turbodoładowanie, tylko wykańczanie hurtem porozpoczynanych w różnym czasie prac wesoło mi .
Teraz też mam zaczętych 6 robótek puknąć się

beacia-24 - Pon 13 Paź, 2008 10:39

jola373, jestem pod wrażeniem, wszystkie prace są rewelacyjne.
radocha hurrraaa radocha hurrraaa radocha hurrraaa radocha hurrraaa
Pamiętam jak pisałaś, że robisz sukienkę na wesele i jestem ciekawa czy w końcu w niej się pokazałaś. Oby tak bo wszystkie prace jakie wychodzą z pod Twojej rączki są piękniusie
radocha hurrraaa radocha hurrraaa radocha hurrraaa radocha hurrraaa

szydeleczko - Pon 13 Paź, 2008 10:51

Jolka rewelacyjne ciuszki swietna ta sukienka musze cos pomyslec i mam duzo czasu do maja na wesele szwagierki. brawo podziwiam Twoja wytrwałość i te wspaniale cuda
ata30 - Pon 13 Paź, 2008 22:26

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo same wspaniałości