Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
iwona.11 - Wto 20 Kwi, 2010 12:51
Jeśli koleżanka wyzdrowieje i stawi się do pracy w sobotę, to z wielką przyjemnością się do Was dołączę. Będę wiedziała dopiero w piątek. Kiedyś jeździłam na spotkania do Pruszcza, do Supełka, tam się uczyłam szydełkowania u bardzo miłych Pań, ale nie zawsze miałam wolne, no i to kawałek drogi
woalka - Wto 20 Kwi, 2010 18:37
iwona.11, z dziewczynami z Pruszcza też mamy kontakt, więc może poprzez nasze spotkania będziesz miała okazję spotkać się też z osobami, które znasz?
Pozostaje nam trzymać kciuki, żeby koleżanka wyzdrowiała...
Mam nadzieję, że do zobaczenia!
Basia.G - Sob 24 Kwi, 2010 11:18
Prawdopodobnie nie zdążę
Basia.G - Sob 24 Kwi, 2010 18:27
Byłam o 16 - Was już dawno nie było ale spotkałam Małgosię z Elbląga - później przeszłam się do naszej kafejki ale tam też już nikogo znajomego nie widziałam - tylko tłum ludzi
woalka - Nie 25 Kwi, 2010 09:55
Do 16:00 byłyśmy w naszej kafejce, a później dziewczyny poszły jeszcze na wystawę, więc pewnie minęłyście się gdzieś po drodze.
Jak zwykla atmosfera cudowna, wiosenna i ciepła... ach...
gustavo_2008 - Nie 25 Kwi, 2010 12:43
Byłam, byłam na wystawie i spotkałam Basię.G
I jeszcze przywiozłam do domu coś takiego
cirena - Nie 25 Kwi, 2010 17:24
A ja byłam na spotkaniu i wystawie szkoda tylko ze wszystkie razem sie nie spotkalysmy było by cudownie nareszcie poznałabym Gustawo bo urodziłam sie w Elblągu i pierwsze cztery lata zycia tam spędziłam pozatym mam tam rodzinke czyli Gustawo jesteśmy z jednej prawie parafi
Woalko napisze ci meila a ty mi odpisz czy bedziesz mogla ale to jutro bo musze jeszcze sie zorjetowac w niektorych sprawach
gustavo_2008 - Nie 25 Kwi, 2010 20:03
cirena, wielka szkoda, że się nie spotkałyśmy Ale myślę, że spotkanie nas nie ominie
alutka171 - Nie 25 Kwi, 2010 23:55
Niestety na spotkanie nie dotarłyśmy z siostrą ponieważ nasze zakupy przeciągnęły się i nie miałyśmy pewności czy jeszcze jesteście. Ponieważ nie bardzo wiem gdzie znajduje się kawiarnia więc pomyślałam że pewnie już Was tam nie będzie nim ją znajdziemy i poszłyśmy od razu na wystawę. Tam byłyśmy ok godz 15.30 . Nie pamiętam o której wyszłyśmy ale narobiłam trochę zdjęć więc w tym czasie mogło się zdarzyć, że któraś z Was już tam była.
http://alutka171.multiply.com/photos/album/524/524
Mam pytanie czy pytałyście może Pani Marii z jakich nici robi tą przepiękną biżuterię? Ja kiedy chciałam zapytać to się okazywało że ciągle rozmawia z różnymi osobami i ciągle otaczał ją wianuszek pań, kiedy zaś musiałyśmy już iść na kolejkę wyszła gdzieś.
gustavo_2008 - Wto 27 Kwi, 2010 19:59
alija, są to nici Madiera METALLIC. Tylko nie zapytałam, który numer. Wydaje mi się, ze to są METALLIC nr 15, ale to tylko mi się wydaJE. Nici do nabycia tutaj http://www.hobbystudio.pl/
cirena - Sob 01 Maj, 2010 21:24
Alutko jezeli moge poradzic to dobrze sie robi z Reksony złotej i srebrnej a nici z hobby studio tez nie sa złe robiłam z jednych i drugich mozesz spokojnie nimi robic .Reksone dostaniesz w Gdyni na Swietojanskiej szą po 12,50 natomiast w Elblagu po 27,50 oczywiscie + przesyłka .
A jeszcze jedno chciałam sie spytac moze wiesz czy ta wystawa chyba w Wejherowie j
juz sie odbyła czy dopiero bedzie/ moze pomyliłam miejscowosci/
alutka171 - Wto 04 Maj, 2010 03:02
Dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi Cireno o jakiej wystawie piszesz?
Wiem że w wekend odbyła się wystawa głównie rzeźb i trochę malarstwa we Władysławowie. O innej nie słyszałam
cirena - Pią 07 Maj, 2010 17:17
Alutka ja jak zawsze z opóznionym zplonem ,ale juz sie doczytalam to bylo u was w marcu /wystawa / .
Natomiast chcialam cie zaprosic a takze inne Panie na spotkanie naszych robótkowiczek 24 maja o godz 16 w hotelu Scania .Spotykamy sie w kawiarni .to jest w tym miejscu gdzie byla wystawa ostatnio DMC .Zmienilismy lokum ze wzgledu na to ze jest to naprzeciwko dworca PKP i latwe do odnalezienia dla osób dojezdzajacych.
alutka171 - Sob 08 Maj, 2010 01:48
Scania czy "Scandic" ??????? bo wystawa odbywała się w hotelu Scandic
cirena - Sob 08 Maj, 2010 18:49
Alutko dobrze napisałas ja to uprosciłam ,ale tam gdzie była wystawwa mam nadzieje ze sie wybierzesz i narescie sie poznamy Pozdrawiam
cirena - Nie 09 Maj, 2010 07:58
Dziekuje Ci Jadziu za zwrocenie uwagi o spotkaniu spotkanie w Hotelu Scandic na przeciwko dworca 29.maja o godz 16 / sobota/.
napisalam poprzednio 24 ale patrzalam w kalendarz na inny miesiąc .
teraz jest juz poprawnie ..
Jadziu dobrze jest?
woalka - Nie 09 Maj, 2010 13:50
Dobrze Irenko, dobrze
Ja tylko liczę dni i zastanawiam się, czy będę mogła być tam jeszcze razem z Wami...
alutka171 - Pon 10 Maj, 2010 16:36
Przykro mi bardzo ale chyba przyjdzie nam się poznać dopiero jesienią. U mnie trwają przygotowania do zamążpójścia i wesela córki, które ma wprawdzie odbyć się dopiero pod koniec sierpnia ale same rozumiecie. Spraw do załatwienia jest mnóstwo. A ponieważ córka mieszka w Szczecinie więc w domu bywa sporadycznie i właśnie w wyznaczonym na spotkanie tydźniu przyjedzie i nie będę mogła przybyć. Poza tym rozpoczęły się robótki działkowe, a ja jestem uzależniona od męża, a właściwie jego wolnego od pracy więc jak łykend ma wolny to mamy czas zajęty na działce.
To by było tyle z mojej strony
Życzę mile spędzonego czasu
cirena - Pon 10 Maj, 2010 19:50
Woalko no nie bez ciebie to spotkanie bedzie smutne musisz sie jakos przywlec i wziasc na wstrzymanie z tym porodem a jak juz to mu Ciebie w wielkiej asyscie zawieziemy gdzie trzeba i mozemy uczestniczyc przy calej ceremoni
cirena - Pon 10 Maj, 2010 19:59
Alutko rozumiem Ciebie bo mam Corke w Bydgoszczy i zawsze czekam na jej przyjazd chociaz teraz tez jak Woalka jest w ciazy i ma taki sam termin porodu ,natomiast dzialka nie ucieknie .Bardzo szkoda ze nie bedziesz mogla do nas dobic a przyslowie mowi co sie odwlecze to nie uciecze ,Mam jednak cichą nadzieje ze moze jednak sie wybierzesz?
woalka - Wto 11 Maj, 2010 10:16
Ja mam to szczęście, że Alutkę już poznałam, więc na pierwsze spotkanie nie muszę czekać
Za to wiem jak bezcenna jest możliwość spotkania, więc czekam z utęsknieniem na kolejną okazję
Basia.G - Pią 14 Maj, 2010 20:51
Dziewczyny kiedy w Gdańsku spotykamy się na publicznym dzierganiu ? Czy 12 czy 13 czerwca i o której godzinie ? Proszę ustalmy to jak najszybciej bo mam propozycję do Elbląga ale chce być i tu i tam
Basia.G - Śro 26 Maj, 2010 09:17
W sobote o 16 w hotelu SC.... spotkanie i nowa wiadomość : WOALKA WCZORAJ URODZIŁA IGĘ
Poranna - Śro 26 Maj, 2010 09:19
Basia.G, uściskają obie Damy ode mnie, proszę!
Basia.G - Śro 26 Maj, 2010 11:55
Tak zrobię
|
|
|