Galerie prac użytkowników forum - kroowka
gabis - Nie 08 Cze, 2008 11:22
kroowka, cudowności!!!!!!
Gusia - Nie 08 Cze, 2008 12:32
kroowka ekstra to wdzianko, ja je nazwałam kimono ananasowe i właśnie jest w trakcie jego produkcji
hada131 - Nie 08 Cze, 2008 23:07
ale super super super!!!!
Ja też chcę!!!!
kroowka - Pon 09 Cze, 2008 09:55
Do dzieła dziewczyny do dzieła!!!! i mniejsze i większe
Też mi się wydaje, że i na większym rozmiarze będzie fajne. Jak wrócę z urlopu, to ewentualnie powiem Wam jak moja mama (rozmiar jakieś 42 i mała taka jak ja wygląda w tym wdzianku.
Mam na 12 ananasów, tak jak w przepisie było. Rękawy są baaaardzo szerokie. Tak naprawdę to wyszło chyba ciut większe niż koło. Zrobiłam kilka rzędów więcej łuczków przy końcu wzoru, bo jednak sonata trochę jest cieńsza niż włóczka z przepisu i za małe wychodziło, a tak "rękawy" są do łokcia.
Dzięki za wszystkie przemiłe komplementy
A co do figury... to nie wiem czy to pocieszające, czy wręcz przeciwnie... baaaaardzo się staram przytyć, ale się nie da :/ tak samo jest ciężko, jak w drugą stronę. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
alicja11 - Pon 09 Cze, 2008 10:30
kroowka, za wdzianko,wyszlo super
Stella - Pon 09 Cze, 2008 10:44
Cudne wdzianko
magdalena - Pon 09 Cze, 2008 11:01
lucy65 - Pon 16 Cze, 2008 14:17
Pani Mama - Pon 16 Cze, 2008 15:44
Kroowka
ata30 - Pon 16 Cze, 2008 23:29
cóż mogę powiedzieć WSPANIAŁE
Beata61 - Śro 18 Cze, 2008 00:53
CUDOWNE
Ula_K - Śro 18 Cze, 2008 01:20
Kroowka poprostu
Krakowianka - Śro 18 Cze, 2008 11:13
jestem zachwycona tym wdziankiem!! Pięknie zrobione i super wyglądasz
też bym takie chciała wiec zapisze je do już dłłłłłłłługiej kolejki
Sosna - Nie 22 Cze, 2008 13:26
Wdzianko C U D O W N E, bardzo, bardzo mi się podoba.
Bożena- 2000 - Nie 22 Cze, 2008 13:53
Masz kobietko świetne pomysły i umiesz je zaadoptować.
kroowka - Czw 26 Cze, 2008 10:42
Dziękuję za wszystkie przemiłe komentarze
Do jednego się muszę przyznać.... zapomniałam zrobić mamie foty w Pudzianie :/ W ferworze opowieści o wyjeździe, jakoś całkiem mi to z głowy wyparowało
A na wyjeździe fotek doczekały się 2 nowe letnie robótki Sprawdziły się obie
Nosiłam też pozostałe letnie robótki i tak:
- Pudzian się sprawdził, grzał kiedy zawiała lekka bryza od morza.. , zwiewnie fruwał gdy było ciepło
- zielona kieca... się słabo sprawdziła :/ słupkowy dół, pod którym nie było podszewki, bo po co, objechał w dół aż do niebezpiecznie niskiego poziomu :/ i jeszcze strasznie wysiedział się na diupce :/ Będę musiała tą kieckę rozmontować na top i spódnicę, a przy noszeniu spódnicę sprawdzoną metodą okręcać tył na przód co pół gadziny hihih Więcej nie zrobię sukienki z Sonaty, ale nadal ją lubię
- top "co wszyscy mają" z cieniutkiej bawełny doskonały na upał
- top ananas.. w ogóle mi się nie podoba i nie będę go pewnie nosić :/
- strój z tactelu super!, i do opalania i do pływania zachowywał się prawie tak samo jak pozostałe "kupne" stroje
- GAD na upały za gruby, szczególnie jak chce się włożyć top pod spód, natomiast już nad naszym polskim jeziorem był w sam raz
- flinstonka zgapiona od Dorin.. przy pierwszym noszeniu pasowała idealnie, przy drugim założeniu zapadła decyzja o skróceniu wszystkich pasków na plecach, bo dekolt niemiłosiernie się pogłębił
A wniosek ogólny jest jeszcze taki, że szydełkowości świetnie nadają się do walizki, bo się w niej nie gniotą i nie trzeba oddawać ich do prasowania.. łącznie z obowiązkowym praniem.. bo innej opcji w naszym magicznym hotelu nie było
Pozdrawiam serdecznie.. wciąż wakacyjnie rozmarzona.. choć już z pracy
Violetta21 - Czw 26 Cze, 2008 12:37 Temat postu: kroowka o to super że urlop Ci się udał, a przy okazji przetestowałaś ciuszki
Halkuk - Czw 26 Cze, 2008 13:46
Kroowka, nowości super
Świetnie rozpisałaś wszystko - pewnie nie jedna z nas skorzysta z Twoich uwag
Jarka - Czw 26 Cze, 2008 14:08
| Halkuk napisał/a: | Kroowka, nowości super
Świetnie rozpisałaś wszystko - pewnie nie jedna z nas skorzysta z Twoich uwag | Zgadzam się z Halinką w zupełności
Bernadka - Czw 26 Cze, 2008 15:25
SUPEROWE NOWOŚCI
Elżbieta P. - Czw 26 Cze, 2008 18:29
witaj po urlopie fajne wakacyjne ciuszki sobie zrobiłaś
jola373 - Czw 26 Cze, 2008 20:11
| Halkuk napisał/a: | Kroowka, nowości super
Świetnie rozpisałaś wszystko - pewnie nie jedna z nas skorzysta z Twoich uwag  |
podpisuję sie pod tym, co napisała Halinka
bean - Pią 27 Cze, 2008 07:56
Kroowka, EXTRA ten strój kąpielowy i topik Dziękuję, że podzieliłaś się swoimi uwagami: często coś co wydaje się, że będzie super praktyczne niestety nas zawodzi, a z innych rzeczy jesteśmy w 100% zadowolone
alienor - Pią 27 Cze, 2008 08:52
Letnie prace rewelacyjne
Nikola5 - Pią 27 Cze, 2008 09:03
|
|
|