To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace buziaczka

Elżbieta P. - Śro 29 Paź, 2008 19:15

gratulacje love synuś słodki, niech zdrowy rośnie na pociechę rodziców kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
grzewa - Śro 29 Paź, 2008 20:03

Buziaczki dla Szymusia i szczęśliwych rodziców.
buziaczek - Śro 29 Paź, 2008 21:04

dziewczyny dziękujemy Wam wszystkim za życzonka i wszystkie miłe słowa cmoknięcie wesoło mi Jak na razie synuś dobrze się sprawuje, dużo je i dużo śpi, także szybko urośnie i nabierze masy hopla Pozdrowienia dla Was wszystkich bye
nula - Śro 29 Paź, 2008 22:54

Madzia napisał/a:
Jednak ze wszystkich Twoich pięknych dzieł Buziaczku to jest najpiękniejsze!!!!!!!

Oj, tak !!!!! Prześliczny jest !!!!! I razem wyglądacie cudownie !!!!
Buziaczku - milion buziaczków dla Ciebie i Twoich mężczyzn cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

ida - Śro 29 Paź, 2008 23:05

Buziaczku, wszystkiego dobrego dla Szymonka i dla Ciebie, moje gratulacje kwiatek dla ciebie
bean - Czw 30 Paź, 2008 15:57

buziaczek, kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie gratuluję ślicznego synka!!! wyglądacie wspaniale cool
gabis - Czw 30 Paź, 2008 22:15

buziaczek, gratulacje dla rodziców i całuski dla małego Szymonka!!!!!
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

irenka10 - Pią 31 Paź, 2008 15:01

buziaczek gratulacje cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Beata T - Pią 31 Paź, 2008 15:18

Śliczny Szymuś moje gratulacje i wielkie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
ata30 - Nie 02 Lis, 2008 09:38

gratuluję synka życzę mu dużo zdrówka a wam pociechy z niego cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
monika_b - Pon 24 Lis, 2008 12:03

Szymonek piękny. Gratuluję Ci z całego serca. Niech się zdrowo chowa kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
iwonka - Pią 28 Lis, 2008 10:49

Z okazji narodzin ślicznego maleństwa, które napełniło dom radosnym gwarem, życze mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa i aby rosło duże i silne i was napełniło źródłem nieustannej radości kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
wienia - Pią 28 Lis, 2008 10:54

buziaczek, synek przesliczny, Gratulacje!!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie idę na imprezę idę na imprezę cmoknięcie cmoknięcie
buziaczek - Sob 29 Lis, 2008 12:02

nula, ida, bean, gabis, irenka10, Beata T, ata30, monika_b, iwonka, wienia, -dziewczyny dziękuję Wam za wszystkie życzonka i komplementy w stronę synka. Mały rośnie jak na drożdżach, już waży 4320g hopla . Czas szybko biegnie do przodu, mały już ma miesiąc i 12 dni. Jest coraz bardziej ruchliwy, już ładnie się uśmiecha, jego wielkie oczy coraz częściej i dłużej podziwiają otoczenie. Oto jak wyglada teraz mały Szymuś:
Elżbieta P. - Sob 29 Lis, 2008 13:32

Szymuś jest śliczniutki i taki kochany, a podobny do mamy że hej radocha bye
Madzia - Sob 29 Lis, 2008 14:19

Buziaczku masz naprawdę prześlicznego, przesłodkiego synusia! Buziaczki dla Was!
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

zonieczka - Sob 29 Lis, 2008 14:53

Szymuś jest słodziutki, a te oczka ach!!!
reni - Sob 29 Lis, 2008 14:57

ale ten czas szybko leci wesoło mi

Szymuś śliczniutki,słodziutki aż chciałoby się go schrupać hopla cool bye

Violetta21 - Pon 01 Gru, 2008 14:21

podaję Ci schemacik z tej różowej bluzeczki ja robiłam tylko rzędy 1-11 bye

Susan - Pon 01 Gru, 2008 16:26

Wielkie gratulacje! radocha radocha cool cmoknięcie Super Szymon!
No to teraz bedzie ci rósł mały wskaźnik upływu czasu Wink Wszak po dzieciach widać, ze on wogóle leci... bye bye hahahihi

basiaaa - Pon 01 Gru, 2008 17:37

fruzia napisał/a:
Szymuś jest śliczniutki i taki kochany, a podobny do mamy że hej radocha bye

Zgadzam się bye bye z tym
Mówiłam , ze szybko nadrobi wagę . Mój wnusio też tak miał. cmoknięcie

misia0808 - Pon 01 Gru, 2008 19:54

Buziaczku Szymuś śliczniutki i taki podobny do mamusi. Gratulacje i niech sie zdrowo chowa kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
buziaczek - Sob 20 Gru, 2008 12:19

Witam po dłuższej nieobecności. Dziękuję wszystkim za miłe słowa w stronę moją i mojego małego Szymonka. Mały rośnie i jest coraz weselszy , ma już 2 m-ce i 3 dni. Oto jego piękny uśmiech:

Nareszcie mogę pochwalić się moimi nowymi robótkami. Przez ostatni czas dziergałam te 3 gwiazdy dla koleżanki. Jak zawsze podniosła mi poprzeczkę: musiałam połączyć wzory z dwóch różnych wykrojów serwetek a do tego chciała w dwóch kolorach ( srebrnym i białym). Do tego 2 serwetki są mniejsze: 36 cm, i jedna większa-41 cm.Oto one:

Jasieńka - Sob 20 Gru, 2008 12:35

śliczne buziaczku serwetki a mały Szymonek śliczny oby był zdrowy tak jak dotychczas i cały czas sie tak uśmiechał brawo
alienor - Sob 20 Gru, 2008 12:52

Piękne dzieciątko ,piękne serwetki cool