To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - joli373 szydełkowanie, drutowanie.....

Elżbieta P. - Czw 18 Wrz, 2008 19:21

Jola, fantastycznie wyglądałaś w tej sukience brawo brawo brawo brawo
Laura S. - Czw 18 Wrz, 2008 23:23

Cudna!! uklon uklon uklon
małgośka - Pią 19 Wrz, 2008 08:11

Czekam na zdjęcia pingwinki. co by tu...
Suknia z elementów boska.
cool gały mdleje
A ty Jolu niegrzeczna, nic się nie pochwaliłaś, że takie cudo robisz. kazanie
Ja od dawna na nią choruję, może też się skuszę na przyszły rok sobie zrobić. puknąć się
bye cmoknięcie

Jola_1976 - Pią 19 Wrz, 2008 08:45

Ta suknia to wielka pokusa dla niejednej z nas. Dlatego Wielkie brawa dla Ciebie, że się za nią wziełaś. Efekt jest powalający brawo brawo brawo
grzewa - Pią 19 Wrz, 2008 21:23

Rewelacyjna!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo Z jakich nici robiłaś, i ile ich poszło?
agniechak - Pią 19 Wrz, 2008 21:41

... chyba już wszystko zostało powiedziane, a raczej napisane... Dołączam się do moich poprzedniczek: sukienka jest szałowa, fantatstyczna, cudowna, piękna !!! I chociaż nie widać Cię na fotce w całej okazałości - można być pewnym, że super w niej wyglądasz !!! I co też ważne -bankowo nie było na całym weselu nawet podobnej Smile
Ogromne brawa brawo brawo brawo brawo

jola373 - Sob 20 Wrz, 2008 10:57

maranta, mazionta, moslamawe, jola1010, nula, Mao, Halkuk, Stella, Gusia, irenka10, alicja11, ata30, karmelek, Gwozdek, fruzia, Laura S., małgośka, Jola_1976, grzewa, agniechak, po stokroc dziękuję, dziękuję, dziękuję uklon uklon uklon cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
grzewa, robiłam tak jak Desik - z maxi i snechurki, szydełka 1,5 i 1,75
Danusiu, nie chwaliłam się, bo robiłam ją pół roku z wieeeeelgaśnymi przerwami, czasami miałam jej serdecznie dośc, gdyby nie była robiona z elementów - nie raz sprułabym ją, tak mnie wnerwiała wściekły . W przerwach powstawały wszystkie ciuszki jakie mam w swym dorobku hahahihi
Zdjęcia tej i pingwinki na mnie będą, jak tylko wydobrzeję, bo mało płuc nie wypluję, tak mnie męczy kaszlisko, (podobało mi się określenie pani doktor po badaniu - "cała prawa strona zawalona" hahahihi )
Gwozdek, na razie mam tylko te 2 zjęcia z weselicha.
Teraz robię Julietkę, ale znów przerwa, bo wczoraj pojechałam po pracy do wnusia, oczywiście z robótką. W reklamówce miałam ugotowane na miękko jajko (na podwieczorek), włożyłam do niej robótkę, a o jajcu zapomniałam (szybko, szybko...). Kacperek nosił reklamówkę, siadał na niej itp.- wiecie co dwulatek potrafi. O dzierganiu nie było mowy. Po przyjeździe do domu pierwszy raz w życiu musiałam prac robótkę z drutami (!) przed jej ukończeniem... hahahihi

Poranna - Sob 20 Wrz, 2008 11:08

jola373 napisał/a:
pierwszy raz w życiu musiałam prac robótkę z drutami (!) przed jej ukończeniem...

pół królestwa za to, żeby móc zobaczyć Twoją minę, kiedy wyciągałas "jajeczną" robótkę hehehe wesoło mi
sukienka z elementów - boooooooska, ślicznie w niej wyglądasz!!! cool brawo
i również ustawiam się w kolejkę do obejrzenia zdjęć Wink zdrowiej szybko!

irenka10 - Sob 20 Wrz, 2008 12:11

haha dobre to jola chciałabym widziec twoja mine jak to zobaczyłas cmoknięcie
małgośka - Nie 21 Wrz, 2008 22:20

Jolu, życzę zdrówka i czekam niecierpliwie na zdjęcia. cmok cmoknięcie
Bożena- 2000 - Pon 22 Wrz, 2008 01:00

Sukienka cudowna. Myślę, że kreacja jajkowa też będzie bajeczna. brawo
gabis - Pon 22 Wrz, 2008 22:36

jola373, przeżyłam szok!!!! Sukienka śliczna!!!!!
brawo brawo brawo

elka j. - Wto 23 Wrz, 2008 23:25

Jolu, sukienka tak cudna, że szczęka opada, no nie mogę się pozbierać z zachwytu uklon uklon uklon Fantastycznie w niej wyglądasz, rewelacja cool cool cool
jola373 - Śro 08 Paź, 2008 21:33

Bożena- 2000, gabis, elka j., love love love love love dziekuję, kochane jesteście!!!

Kupiłam czarnego ludzia, więc on (ona?) pokaże moje ciuszki wesoło mi
Najpierw pingwinka w 2 odsłonach - wersja z ciemną podszewką:
i z jasną:

Teraz moja wersja desikowej sukienki

To moja jajcarka

Powiem Wam, że super prezentuje się do czarnych spodni i takiegoż golfika.

I jeszcze gadzina - och, bardzo zazdrościłam szczęśliwym posiadaczkom tego potwora, zabierałam się do niego kilkakrotnie i ... porzucałam. Przyszła jednak i na niego pora! hahahihi

Zapomniałam, a przecież komu jak komu, ale Wam muszę wszystko pokazac co zrobię - bolerko dla Ali

reni - Śro 08 Paź, 2008 21:37

wszystko cudne cool cool cool a sukienka desikowa fantastyczna wesoło mi brawo brawo brawo brawo
maranta - Śro 08 Paź, 2008 23:11

Jolu, przepiękne prace, obie sukienki zasługują na medal brawo brawo brawo

Czarnuszek ładnie pozuje, ale na Tobie z pewnością wszystko wyglądałoby jeszcze piękniej!

jola1010 - Śro 08 Paź, 2008 23:12

Joluś śliczne ciuszki cool cool cool
katarina38 - Śro 08 Paź, 2008 23:15

Śliczności!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie radocha
jola373 - Czw 09 Paź, 2008 00:35

reni, maranta, jola1010, katarina38, ślicznie Wam dziękuję uklon uklon uklon uklon uklon
Jarka - Czw 09 Paź, 2008 07:41

Jola ciuszki zrobiłaś. Ja też za tego gada zabierałam się już kilka razy i rzucałam w kąt.
moslamawe - Czw 09 Paź, 2008 07:47

och piękne brawo brawo brawo
monika_b - Czw 09 Paź, 2008 08:24

Jolu samych piękności narobiłaś brawo brawo brawo Aż brak mi słów. I kiecki super i jajcarka i bolerko, po prostu wszystko. Powiedz jeszcze gdzie kupiłaś czarnego ludzia i jeśli to nie tajemnica czy czy dużo za niego zapłaciłaś?
irenka10 - Czw 09 Paź, 2008 08:30

brawo brawo jestem pod wrazeniem piekne robotki
elka j. - Czw 09 Paź, 2008 09:14

Jolu jestem zachwycona, nie mogę się napatrzeć na sukienki, są cudowne, bolerko też śliczne, a gadzina jak się patrzy uklon uklon uklon
alienor - Czw 09 Paź, 2008 09:49

Jestes wystrojona na wszelkie mozliwe okazje , ogromne , podwójne brawa za sukienki brawo brawo brawo