To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Małe co nieco Małej Gosi ;)

Violetta21 - Śro 31 Gru, 2008 14:56

Gosia super ciuszki a ta z elementów powala na kolana jest super !!!!!
mala100gosia - Śro 31 Gru, 2008 15:02

włóczka lolipop Smile
reni - Śro 31 Gru, 2008 15:04

nie słyszałam o niej,gdzie ją można kupić ,czy jest wydajna?
mala100gosia - Śro 31 Gru, 2008 15:07

kupic mozna w wiekszych pasmanteriach lub na internecie Smile jest to włóczka producenta opus no i niespecjalnie jest wydajna. moge tez powiedziec ze jest sztywna i ja mimo ze producent nie zaleca prasowania prasowałam ja przez cierke dzieki czemu nabrała zwiewnosci Wink
Mysza - Śro 31 Gru, 2008 15:07

Mała Gosia jesteś super. Ja się jeszcze nie zabierałam za ubrania poza kilkoma szalikami i rękawiczkami. Dopiero będę się uczyć i robić pierwsze prace. Gratulacje talentu! kwiatek dla ciebie brawo
mala100gosia - Śro 31 Gru, 2008 15:11

w takim razie zycze powodzenia ale i zachecam bo szybko zobaczysz ze szydełkowanie nie takie straszne i nie jedna zachwycająca rzecz nie jest taka trudan w wykonaniu Smile
jola373 - Śro 31 Gru, 2008 15:19

Gosiu, super ciuszki i Ty w nich fantastycznie wyglądasz! brawo
Elżbieta P. - Śro 31 Gru, 2008 15:23

Gosia, śliczne prace, sukienki są wyjątkowe brawo
milamirka - Śro 31 Gru, 2008 15:32

malaGosiu twoje prace sa przecudnej urody tak jak ty sama wielkie brawa a jak bedziesz miala 5o lat to chyba robotka sama sie bedzie dziergala bo ty juz tworzysz prace mistrza cool brawo
jola1010 - Śro 31 Gru, 2008 16:24

Gosiu piękne efekty Twojej pracy a szczególnie śliczna sukienusia cool
Madzia - Śro 31 Gru, 2008 16:36

Piękne prace, bardzo ciekawe, niebanalne. Srebrna sukienka jest boska, niesamowicie sexy, super!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo
małgośka - Śro 31 Gru, 2008 16:40

Gosiu, ciuszki prześliczne. Wykonanie mistrzowskie.
Obie sukienki bombowe. Wyglądasz cudnie i bardzo elegancko. wesoło mi radocha

Pani Mama - Śro 31 Gru, 2008 17:06

gosia piekne ciuszki brawo brawo brawo
zonieczka - Śro 31 Gru, 2008 19:57

piękne prace
na czarną sukienkę napewno się skuszę ale najpierw muszę wrócić do swoich wymiarów

amsta1 - Czw 01 Sty, 2009 08:46

Piękne prace, zdjęcia i świetnie wyglądasz w swoich robótkach brawo kwiatek dla ciebie
misia0808 - Czw 01 Sty, 2009 10:19

milamirka napisał/a:
malaGosiu twoje prace sa przecudnej urody tak jak ty sama wielkie brawa a jak bedziesz miala 5o lat to chyba robotka sama sie bedzie dziergala bo ty juz tworzysz prace mistrza cool brawo
Wielki szacunek dla Ciebie. Bo widać rękę Mistrza tak dokładnie i pięknie dziergasz uklon uklon uklon
nula - Czw 01 Sty, 2009 11:34

Oj, sporo zaległości mi się uzbierało w Twojej galerii !!!!!
Ale za to jaki miły akcent na początek nowego roku !!!!
Z wielką przyjemnością pooglądałam sobie dzisiaj wszystkie Twoje nowości - i muszę przyznać, że są naprawdę przecudnej urody !!!!! brawo brawo brawo
Szydełko masz opanowane perfekcyjnie cool
I w dodatku przepięknie prezentujesz swoje prace - tej umiejętności naprawdę szczerze Ci zazdroszczę !!!
Ogromne brawa za wszystkie prace !!!!!

Beata T - Czw 01 Sty, 2009 11:53

Przepiękne sukienki , a modelka w nich wygląda rewelacyjnie cool cool cool
Jestem częstym gościem w Twoim albumiku - cieszę się że doszło pare nowości moze coś mnie natchnie hahahihi

mala100gosia - Czw 01 Sty, 2009 12:56

dziekuje serdecznie a ja się ciesze ze moge szkolic i dopracowywac swój warsztat razem z wami Smile nawet nie wiecie ile to forum mi dało i jak nieraz pomogło i tym bardziej ciesze sie ze moge w zamian słóżyc swoimi albumami z schematami Very Happy oj ile to juz czasu upłyneło od chwili gdy tu dołaczyłam (Czw 30 Sie, 2007 13:55) wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Jarka - Czw 01 Sty, 2009 15:24

misia0808 napisał/a:
Wielki szacunek dla Ciebie. Bo widać rękę Mistrza tak dokładnie i pięknie dziergasz
uklon cool cool cool uklon
maranta - Czw 01 Sty, 2009 19:04

nula napisał/a:
Z wielką przyjemnością pooglądałam sobie dzisiaj wszystkie Twoje nowości - i muszę przyznać, że są naprawdę przecudnej urody !!!!!
Szydełko masz opanowane perfekcyjnie
I w dodatku przepięknie prezentujesz swoje prace - tej umiejętności naprawdę szczerze Ci zazdroszczę !!!
Ogromne brawa za wszystkie prace !!!!!

Zgadzam się z wypowiedzią nuli w 200%, Gosiu jesteś wirtuozem szydełka uklon brawo

Mao - Czw 01 Sty, 2009 22:14

Brawo brawo brawo brawo Gosiu na prawdę jest co podziwiać piękne prace cool cool cool
iwonka - Pią 02 Sty, 2009 06:45

gosiu przepiękne prace , sukienki rewelacyjne cool zgadzam się z przedmówczyniami jesteś mistrzem szydełka brawo
i wielkie dzięki za Twój album na picassie często do niego zaglądam cmoknięcie

bean - Pią 02 Sty, 2009 16:42

hopla Rewelacyjne sukienki!!! Wyglądasz w nich wspaniale cool brawo brawo
Pewnie na tą czarną też się skuszę wesoło mi

ata30 - Pią 02 Sty, 2009 16:45

Małgosiu powaliłaś mnie na kolana, prace są piękne,

mi bardzo podoba się sukienka z wstążką , jest po prostu boska brawo brawo brawo