To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

mama Jo - Sob 22 Mar, 2008 09:23

gratulację i wracajcie do zdrowia cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Poranna - Sob 22 Mar, 2008 09:24

betichw, gratulacje i trzymajcie się zdrowo! cmoknięcie
mordka - Sob 22 Mar, 2008 10:07

Gratulacje i wracajcie do zdrowia! cmoknięcie
bjanna - Sob 22 Mar, 2008 10:57

ale śliczniutkie Wasze dzidzie cool love dziewczynki, nie martwcie się o figury kazanie , najważniejsze żeby Wasze dzieci były zdrowe, a reszta w....... bye
Ple Ple - Sob 22 Mar, 2008 14:08

Betichw - WIELKIE GRATULACJE!!!! cool brawo cmoknięcie kwiatek dla ciebie idę na imprezę
Trzymam za Was kciuki mocno i czekam na relację!

Jasieńka - Sob 22 Mar, 2008 14:11

ja ci też betivh gratuluje i szybko do zdrowia wracajcie cmoknięcie cmoknięcie
karmelek - Sob 22 Mar, 2008 15:56

betichw, gratulacje serdeczne! cmoknięcie
Ple Ple - Sob 22 Mar, 2008 16:29

Grześ w kąpieli:

Madzia - Sob 22 Mar, 2008 18:49

betichw gratuluję i życzę dużo, dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!! kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Sob 22 Mar, 2008 19:03

betichw serdecznie gratuluję i życzę zdrówka dziecku i Tobie cmoknięcie bye
Grażyna - Sob 22 Mar, 2008 21:37

Przykro mi, że musiałas tak cierpiec i martwic się. ciesze sie, ze juz jest dobrze cmoknięcie
Meta - Nie 23 Mar, 2008 07:42

cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmok cmok cmok

betichw GRATULACJE i dużo zdrowia dla Ciebie i dla maluszka. Dochodźcie do siebie jak najszybciej

maranta - Nie 23 Mar, 2008 08:51

Przyłączam się do gratulacji Smile

Betichw- dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, niech się zdrowo chowa na pociechę rodziców kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

małgośka - Nie 23 Mar, 2008 17:29

betichw, gratulacje i życzę dużo zdrówka.
Ja też dłużej byłam w szpitalu, bo mały miał żółtaczkę. W domu jeszcze długo się z niej leczył.
Czekam na zdjęcia Maleństwa.
Ale nam się dzieciaczki posypały. Dla Wszystkich Milusińskich gorące całuski love
Pozdrawiam Danusia

magnolia - Nie 23 Mar, 2008 20:20

betichw, serdeczne gratulacje i duzo duzo zdrowka dla ciebie i maluszka kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Pandora - Nie 23 Mar, 2008 21:25

Betichw serdeczne gratulacje i życzę szybkiego powrotu do pełni sił.
betichw - Nie 23 Mar, 2008 23:06

oto moj Rafalek Smile
a co do choroby, to iestety to nie jest przeziebienie. napisze w skrocie, bo juz padam, maly urodzil sie z wada wrodzona i bedzie mial operacje za 2 - 3 miesiace. choroba sie nazywa przetrwaly moczownik. wiem tylko tyle,ze przed porodem costam powinno mu sie zamknac,a u niego sie to nie stali i teraz robi siusiu normalnie siurakiem i dodatkowo saczy mu sie z pepuszka Sad oczywiscie po operacji bedze zdrowym chlopcem i zabig w zaden sposob nie wplynie na jego dalsze zcie - to jest bardzo pocieszajace dla mnie. ale ta zmiana opatrunkow i widok tego pepuszka mnie przeraza. ogolnie lekarze kazali na go traktowac jak normalne zdrowe dziecko, bo taki jest. jedynie ten epuszek spedza nam sen z powiek Sad pozdrawiamy wszystkie ciocie forumowe Smile a teraz zmykamy spac

Jasieńka - Nie 23 Mar, 2008 23:12

jaki śliczny chłopczyk i nie martw się na pewno będzie wszystko w porządku nie martw się cmoknięcie cmoknięcie
Kissa - Pon 24 Mar, 2008 11:10

betichw, śliczny maluszek, gratuluję! i nie martw sięwszystko będzie dobrze!! cmoknięcie
moslamawe - Pon 24 Mar, 2008 11:50

betichw, śliczny maluszek , wszystko bedzie dobrze zobaczysz ani sie nie obejżysz a już będziecie po zabiegu w domku , moja córcia urodziła sie z wadą serduszka i miała operacje jak skończyła rok więc wiem co przeżywasz ale trzymaj sie wszystko bedzie dobrze cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Ple Ple - Pon 24 Mar, 2008 13:15

betichw - rafałek jest śliczny, wspaniały chłopak! - i napewno wszystko będzie dobrze. Trzymamy z Grzesiem mocno kciuki.

My tez mamy zmartwienie - Grześ ma prawdopodobnie refluks żoładkowo-przełykowy.... jednym słowem: dławi nam sie. Nie po jedzeniu tylko jakiś czas po nim, np. 2h później. Jutro mamy wizytę u lekarza - trzymajcie kciuki.

Poranna - Pon 24 Mar, 2008 15:07

betichw i Ple Ple, będziemy trzymać za Wasze maluchy kciuki! na pewno wszystko będzie dobrze cmok
Ple Ple - Wto 25 Mar, 2008 10:23

dzis na 17:00 lekarz.... aż mnie żołądek boli....

A to my:

Grażyna - Wto 25 Mar, 2008 14:05

Nie martw się cmoknięcie Będzie dobrze cmoknięcie
dota72 - Wto 25 Mar, 2008 16:21

Betichw gratuluję.
Ple Ple będzie dobrze.Mój młodszy syn miał refluks,dzisiaj nie ma śladu po tym.