Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
nula - Pon 28 Paź, 2013 08:23
Jarka, ewasd, Pysiatom, misia0808, żabka, Violetta21, kabyr, Apak, lamika88, Elżbieta P., małgośka, Krakowianka, Awenturyn, Kalima
| ewasd napisał/a: | | tyle slicznych zakladek wyprodukowalas!!!! Co ty z nimi robisz? |
oto jest pytanie ....
na razie pakuję wszystkie do pudełka, może przed Gwiazdką znajdą się jacyś chętni......
| kabyr napisał/a: | | zakładki to chyba masz już w każdej książce |
cha, cha, żeby było śmieszniej, to ja nawet ich nie używam - ja po prostu nagminnie gubię zakładki, więc tych mi szkoda, używam takich zwykłych - papierowych (jak zgubię to mała strata)
| kabyr napisał/a: | | Widzę, że dziewczyny właśnie jesienią do nich wracają. |
masz rację - moje były robione latem i dopiero teraz zaczęłyśmy je nosić - jakoś na jesień chyba bardziej pasują
| Elżbieta P. napisał/a: | | super zamotki, dużo ich zrobiłaś na spotkaniu |
W zasadzie na dwóch spotkaniach - na każdym powstał jeden zamotek (kręciłyśmy na zmianę z córką )
mam zaczęty jeszcze jeden, który robię na drutach - moim zdaniem "robota głupiego" - czort wie kiedy go skończę
Kalima - długość sznurków robisz jaką chcesz - wszystko zależy od tego ile tego chcesz mieć na szyi....
każdy z moich zamotków składa się z dwóch sznurków - jednego dłuższego i jednego krótszego - można je ubrać razem albo pojedyńczo.
Szczerze mówiąc wyszło tak przez przypadek - po prostu zarówno w jednym jak i drugim zerwała nam się nitka w czasie roboty
Ale w sumie dobrze się stało, bo teraz mamy więcej możliwości noszenia
Na każdy zużyłyśmy cały 100 g motek
Kalima - Pon 28 Paź, 2013 08:29
Nula dzięki cieszę się, że długośc nie ma znaczenia mam 4 sznurki , ale nie chcą się ładnie układać, a czy łączyłaś je w kółko, czy są luźne do okręcenia?? bo może przez to ,że zrobiłam z nich kółeczka, to się nie chcą ładnie układać
nula - Pon 28 Paź, 2013 08:36
| Kalima napisał/a: | | czy łączyłaś je w kółko, czy są luźne do okręcenia?? bo może przez to ,że zrobiłam z nich kółeczka, to się nie chcą ładnie układać |
połączyłam w kółko - faktycznie mają tendencję do skręcania ale przy zakładaniu trzeba je po prostu ładnie ułożyć i jest ok.
Kalima - Pon 28 Paź, 2013 09:21
dziękuję idę to jakoś zamotać
Runa - Śro 30 Paź, 2013 08:42
Zakładki śliczności a zamotki cuda
siebusania - Czw 31 Paź, 2013 06:49
nula,
Ainer - Czw 31 Paź, 2013 21:34
nula super zamotki fikuśne
Bożena- 2000 - Nie 10 Lis, 2013 19:22
| żabka napisał/a: | Jak to ma być skromnie, to ja nie wiem jak to będzie "na bogato"?
Świetne nowości  |
Właśnie! Ja też chcę wiedzieć co znaczy na bogato? A prace śliczne.
Beata T - Śro 11 Gru, 2013 17:23
Cudne zakładki i fajne zamotki
nula - Śro 11 Gru, 2013 18:15
Runa, siebusania, Ainer, Bożena- 2000, Beata T, dziękuję bardzo
dzisiaj na początek jako dumna mamusia pochwalę się nowymi pracami córy
dwie odnowione ramki decu - oczywiście o zrobieniu zdjęcia "przed" przypomniało nam się jak już były zeszlifowane do gołego drewna
żyrafa i zebra
oraz album na roczek małego Kubusia (na wszelki wypadek otrzymałyśmy zgodę na rozpowszechnianie zdjęć w sieci )
okładka
zdjęcia byle jakie bo robione w ostatniej chwili i przy kiepskim świetle
i kilka najfajniejszych moim zdaniem kartek
Madzia - Śro 11 Gru, 2013 18:54
Wspaniale musi być móc przekazać swoją pasję swojemu dziecku. Tworzycie fantastyczne rzeczy!
żabka - Śro 11 Gru, 2013 19:02
Pogratulować zdolnej córki
Świetne prace
alszka - Śro 11 Gru, 2013 19:44
nula, to moje marzenie - żeby kiedyś moja córka przejęła choć cząstkę mojej pasji i również robiła jakieś rzeczy "hand made". Tobie się to udało - śliczne rameczki, a album również jest uroczy. Na pewno będzie świetnym prezentem dla maluszka i przez długie lata będzie cieszył oko
Jarka - Śro 11 Gru, 2013 21:29
| żabka napisał/a: | Pogratulować zdolnej córki
Świetne prace |
Runa - Śro 11 Gru, 2013 22:13
ramki super ale album prześliczny, może szczególnie mnie ujął bo mam córeczkę prawie roczną
nula - Czw 12 Gru, 2013 07:14
Madzia, żabka, alszka, Jarka, Runa, dziękuję Wam kochane bardzo w imieniu córy
ciocia - babcia (czyli ja ) zdołała zrobić dla maluszka tylko taki komplecik
po zrobieniu zdjęcia do rękawiczek dorobiłam jeszcze sznureczek
i taką czapeczkę
i jeszcze kilka drobiazgów, które udało mi się w międzyczasie skończyć
tulipanek według wzoru od Haniutki
następne zakładki
owocowe łapki
i jeszcze dwie buteleczki na sól do kąpieli
foka - tym razem 3D
i muszelki
Jarka - Czw 12 Gru, 2013 08:18
Komplecik dla maluszka uroczy i cała reszta prac śliczna
Runa - Czw 12 Gru, 2013 11:18
nula śliczności, a muszelki cud miód
Pysiatom - Czw 12 Gru, 2013 18:03
nula wspaniały duet tworzycie razem z córką, a prace są prześliczne.
kabyr - Czw 12 Gru, 2013 18:17
nula, prace decu przepiękne.
Komplecik dla maluszka słodziutki
no i cała reszta prac też fantastyczna.
Elżbieta P. - Czw 12 Gru, 2013 18:36
nula, świetne prace i Twoje i córki, uzdolniona jest jak mama i do tego chętna do pracy
marysia54 - Czw 12 Gru, 2013 22:25
Uroczy komplecik i czapeczka , śliczne wszystkie drobiazgi. Gratuluję uzdolnionej córeczki
Madzia - Czw 12 Gru, 2013 22:36
Cudne prace!
misia0808 - Pią 13 Gru, 2013 14:49
| Pysiatom napisał/a: | nula wspaniały duet tworzycie razem z córką, a prace są prześliczne.  | zazdroszczę Ci. Moja córa nawet igły nie potrafi nawlec Dobrze że chociaż synowa śmiga szydełkiem, nawet sobie gwiazdki i bombeczki na choinkę zrobiła. A jaka z niej jestem dumna
żabka - Sob 14 Gru, 2013 11:08
Świetne prace maluszkowi będzie cieplutko w chłodne dni
Popatrz, popatrz, ja za moją butelkę na sól do kąpieli zabieram się i zabieram i zrobić nie mogę, a motyw mam do niej przygotowany dokładnie taki jak ty foczka 3d
|
|
|