To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Grażyny -

Jarka - Sob 14 Gru, 2013 18:32

cool cool cool
nula napisał/a:
antastyczna ta chusta

Apak napisał/a:
7 miesięcy???? JUŻ???? to niewiarygodne; wydawało mi się, że nie tak dawno pisałaś o jego pojawieniu się na świecie

no faktycznie, jak ten czas szybko leci !!!
przystojny facet

Pysiatom - Nie 15 Gru, 2013 10:46

Chusta jest prześliczna. brawo brawo brawo

Wnusio już taki duży, przystojny z niego mały kawaler. hopla hopla hopla

Krakowianka - Nie 15 Gru, 2013 12:13

śliczna chusta a wnuczek rośnie pięknie i świetnie się rozwija, super chłopak!
Beata T - Nie 15 Gru, 2013 16:02

Ale uroczy maluszek - rośnie jak na drożdżach cmoknięcie
Śliczny szal cool

Runa - Pon 16 Gru, 2013 14:59

i mnie chusta się podoba Smile
a wnusio rzeczywiście rośnie jak na drożdżach. Dzisiejsze dziciaczki chyba szybciej chcą zdobyć świat bo moja 11-miesięczna córa już chodzi choć nikt jej absolutnie do tego nie namawiał. Ciekawe jak to jest, że później te dzieci jakoś fajtłapieją (to już na podstawie szkolnych obserwacji), chyba jednak to wina rodziców puknąć się

BeniaJ - Pon 16 Gru, 2013 16:14

Wnusio wspaniały, a chusta? No kochana zdolniacha jesteś, kolory przepiękne i wykonanie rewelacyjne.
Ainer - Wto 17 Gru, 2013 07:59

Grażynko chusta cudowna uklon ,wnusio miodzio -słodziutki kwiatek dla ciebie cmoknięcie
siebusania - Wto 17 Gru, 2013 08:14

jokul napisał/a:
cudze dzieci szybko rosną, ale mam wrażenie, że Twój wnusio to wręcz rośnie ekspresowo
to samo pomyslałam, chusta swietna i znow załuje ze nie polubiłam sie z drutami chodz nie jedne w domu leżą
nismon - Wto 17 Gru, 2013 08:24

Piękna chusta, a ja tak patrząc na zdjęcie maluszka i zerkając na zdjęcie Grażynki ,to obstawiałabym ,że to synek ,a nie wnusio hahahihi
Grażyna - Wto 17 Gru, 2013 23:53

Dziękuję Nismon wesoło mi jesteś niezwykle miła, ale to jednak wnusio.

Dzisiaj też zrobiliśmy sobie zdjęcie:

elcja27 - Wto 17 Gru, 2013 23:57

Bardzo ładna z was para
Jessi - Śro 18 Gru, 2013 15:12

super rzeczy cool cool cool i wnusio jaki uroczy wesoło mi wesoło mi
Pysiatom - Czw 19 Gru, 2013 16:24

Wspaniale razem wyglądacie. Wnusio Cię odmładza. cool cool cool
Madzia - Czw 19 Gru, 2013 17:20

Cudowne zdjęcie! Nie wiem Grażynko, jak Ty to robisz, że jesteś coraz młodsza i ładniejsza, chyba faktycznie to zasługa tego słodkiego bąbelka cool cool cool cool
Grażyna - Czw 19 Gru, 2013 17:44

Odmłodziło mnie odchudzenie wesoło mi chociaż przybrałam w tym roku trochę brrr..., wściekły bo miałam koszmarny rok, pełen stresów, a stres niestety muszę zajadać chałwą. Przybyło mi 6kg, a siostra wręcz przeciwnie, bo zrzuciła pod wpływem stresu 20kg. Ale ona ma nerwicę i nie je, albo wymiotuje. Od czasu zgubienia zbędnego balastu inwestuję w siebie, ba! chodzę nawet do kosmetyczki na zabiegi mikrodermabrazji lub kawitacyjne. Kiedyś nawet nie miałam pojęcia, co to jest wesoło mi nie żałuję też pieniędzy na balsamy rewitalizujące. I tak się jakoś trzymam.

Nie chcę was zanudzać moim wnuczkiem, ale tak on mnie zadziwia, że muszę się z wami wiadomościami podzielić. Wczoraj córka kupiła mu nową zabawkę, a ja mu pokazałam, jak wstawać. No i zaraz opanował zadanie na maxa. Nawet w łóżeczku spać mu się wieczorem nie chciało, tylko łapał za pręciki i wstawał.
A ma dopiero 7 miesięcy. Dla mnie to niesamowite.

stonesik - Czw 19 Gru, 2013 18:21

Grażyna, wcale nie uważam, że zanudzasz. Wnusio uroczy jest! Dzieci w takim wieku są zachwycające! Moje już wyrośnięte, pyskate i psotne wściekły Ja to bym chciała, żeby moje dzieci wiecznie po 2 latka miały - potem są już trochę mniej rozkoszne wściekły
kabyr - Czw 19 Gru, 2013 18:33

Grażyna wnusio rośnie jak na drożdżach.
Fajny chłopak. cool

ciapara - Czw 19 Gru, 2013 18:59

Słodziak, ja także uwielbiam maluchy cmoknięcie
Awenturyn - Czw 19 Gru, 2013 19:09

Grażynko śliczny wnusio i gdybym nie wiedziała to bym napisała SYNUŚ wesoło mi
chwal się chwal bo te momenty sa bezcenne

żabka - Czw 19 Gru, 2013 19:09

Grażynka rośni Tobie wnusio przystojniak wesoło mi
Elżbieta P. - Pią 20 Gru, 2013 18:26

fajnego wnusia masz, szybciutko staje na nóżkach, tylko patrzeć jak zacznie chodzić
grzewa - Nie 22 Gru, 2013 09:00

Słodki, kochany maluszek. cmoknięcie
misia0808 - Pon 23 Gru, 2013 15:00

Grażynko wnusio rośnie Ci jak na drożdżach. Ja też uwielbiam moje wnusi i wiem jaka to radość mieć je przy sobie. Moja znajoma mówi, że dla własnych dzieci nie miała tyle czasu i cierpliwości co dla wnuków i że do bycia dziadkiem, babcią trzeba po prostu dorosnąć - i coś w tym jest, więc ciesz się i nie myśl, ze nas zanudzasz, bo my babcie tez tak mamy zebalek
Bożena- 2000 - Pon 23 Gru, 2013 18:25

Przepiękne prace. Cudne sweterki, chusta. Z Wnusiem wyglądasz jak jego Mama. Fantastyczny chłopiec.
saba52 - Śro 25 Gru, 2013 01:26

Ale słodziak przecudny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Mój wnusio jak skończył 11 miesięcy już zaczął chodzić,7 grudnia skończył rok