To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Grażyny -

Violetta21 - Wto 30 Lip, 2013 11:24

Grażynko przyjmij wyrazy współczucia myślami jestem z Tobą cmok
anita1 - Wto 30 Lip, 2013 13:37

Grażynko, dusza nie błąka się lecz odwiedza swoje ukochane miejsca, żegna się z najbliższymi. Ja przeżyłam to w maju tego roku. Tato po śmierci odwiedził we śnie całą swoja rodzinę uśmiechnięty i szczęśliwy.Wiem, ktoś może powiedzieć, że to są bzdury ale ja w to wierzę. Trzymaj się cieplutko.
małgośka - Wto 30 Lip, 2013 14:22

Grażynko, najszczersze kondolencje.
Trzymaj sie Kochana. love

Apak - Śro 31 Lip, 2013 19:02

Aż trudno cokolwiek mówić - ale myślę o Tobie love
alienor - Czw 01 Sie, 2013 09:34

Grażyna wyrazy współczucia
marysia54 - Nie 04 Sie, 2013 22:37

Grażynko, wyrazy współczucia. Doskonale wiem co przeżywasz, mój tata
odszedł 20 lipca. Miał tylko to szczęście że umarł we śnie i nie cierpiał.
Musimy się trzymać dzielnie, chociaż wiem że to trudne
cmok cmok

Grażyna - Nie 11 Sie, 2013 20:45

Mam niewiele czasu na przyjemności, ale postanowiłam się dzisiaj pochwalić moim wnuczkiem. Ma już 3 miesiące. Dwa tygodnie temu, na swoich chrzcinach wyglądał mój elegancik tak:

Ja natomiast wystroiłam się we fioletową szydełkową sukienkę, której model doskonale znacie;

Upał był nieprzeciętny + ogólne zmęczenie + przeżycia dnia poprzedniego + brak czasu, by udać się do fryzjera wpłynęły na to, że specjalnie ciekawie nie wyglądam, ale mam nadzieję, że nie będziecie mi się zbytnio przyglądać. Żałuję, ze nikt mi nie zrobił "zdjęcia z nogami".

Runa - Nie 11 Sie, 2013 20:52

Ale przystojniak Smile
Jarka - Nie 11 Sie, 2013 21:44

Wnusio to prześliczny elegancik cool cool cool
A Ty Grażynko mimo tylu zmartwień w sukieneczce prezentujesz się świetnie cool cool cool

nula - Nie 11 Sie, 2013 22:32

prawdziwy dżentelmen wesoło mi

Jarka napisał/a:
A Ty Grażynko mimo tylu zmartwień w sukieneczce prezentujesz się świetnie

Jarka ma rację love

izetta - Pon 12 Sie, 2013 08:31

Grażyna, wyglądasz w tej sukience bardzo ładnie, a wnuczek jeszcze torchę i wianuszek dziewczyn będzie wokoło siebie miał, taki piękny młodzieniec:)
nismon - Pon 12 Sie, 2013 12:00

Grażynko,dziewczyny mają rację-wyglądasz ślicznie! cmoknięcie
A wnuczek prezentuje się jak marzenie! wesoło mi

jokul - Pon 12 Sie, 2013 12:05

Jak te cudze dzieci szybko rosną! Dopiero co martwiłaś się o rozwiązanie córki, a tu już taki przystojniak. Tobie niczego nie można zarzucić. Wyglądasz bardzo ładnie.
kabyr - Wto 13 Sie, 2013 20:02

Grażyna przyjmij wyrazy współczucia.
Violetta21 - Śro 14 Sie, 2013 16:15

o tak rośnie prawdziwy przystojniak cmoknięcie
A w sukience wyglądasz ślicznie brawo

Bożena- 2000 - Czw 15 Sie, 2013 23:02

Piękny młodzieniec. Babcia też reprezentacyjna dziewczyna. I widać, że szczęśliwa, mimo wszystko. Brawo Grażynko.
siebusania - Pią 16 Sie, 2013 08:24

Grażyna, szczere kondolencje
wnusiu elegancik a ty w sukience wygladasz sliczne. Tato nad tobą i cała twoją rodziną czuwa i pomyś o tym tak że tato będzie aniołem stróżem twojego wnusia
trzymaj sie cmok

skoczka - Pią 16 Sie, 2013 11:30

Dopiero wróciłam z wakacji.Szczere kondolencje.
Elżbieta P. - Pią 16 Sie, 2013 18:54

jaki uroczy wnusio !!!
weronika5810 - Sob 17 Sie, 2013 16:50

PRZYSTOJNIAK Z NIEGO
BeniaJ - Sob 17 Sie, 2013 18:06

Grażynko przede wszystkim spóźnione ale szczere wyrazy współczucia. Wnuczek rewelacyjny, a ty no cóż nic dodać, nic ująć. Zmęczenia jakoś nie dostrzegłam. Pozdrawiam.
żabka - Nie 18 Sie, 2013 18:57

Wnuczek przystojniak, nie ma się co dziwić w końcu to co mógł to wziął z rodziców i dziadków wesoło mi

Grażynko w sukience wyglądasz ślicznie brawo brawo brawo cmok

Grażyna - Sob 07 Gru, 2013 15:23

Od wakacji nic nie dziergałam, a właściwie chyba od wiosny, bo po pierwsze - nie miałam kiedy, bo albo siedziałam przy łóżku taty, albo później, po śmierci taty, aż do października zajmowałam się mamą i jej sprawami, po drugie - odeszły ode mnie wszelkie siły i jednocześnie ochota i wena twórcza. Po trzecie - każdą wolną chwilę poświęcałam wnuczkowi. Jest mały i bardzo absorbujący. Pozwala wyciszyć myśli, ból, a daje radość.

No i wreszcie wzięłam się za dzierganie. Zmobilizowała mnie córka zyczeniem posiadania szalika boa. Jak już go zrobiłam, z wielką niechecią do drutów, to jednak ta cheć powróciła.

Pokazuję dzisiaj dwa swetry zaczęte pół roku temu:

1) szaro - srebrny przeplataniec:

2) bordowy z warkoczami od srodka przodu:

Madzia - Sob 07 Gru, 2013 17:02

Jakież piękne! Zwłaszcza biały - bajeczny! brawo brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Sob 07 Gru, 2013 21:55

Piękne sweterki. Fajnie, że wróciłaś do drutów. Zawsze byłam fanką Twoich bluzeczek, sweterków z elementów. cmoknięcie