To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

cirena - Nie 04 Kwi, 2010 17:09

Hej ,hej szanowne Panie i znowu tu tak cicho babki,mazurki popieczone jaja pomalowane ,pieczenie wszelkie tez i co nacharowalyscie sie i co najgorsze teraz siedzicie i myslicie ze teraz to wszystko trzeba zjesć .A kto zacznie za was dziergac i suplać a moze dla relaksu trzeba by pomyslec o wiosennym spotkani w Capri na Długiej .

CO NATO PANIE ?

Hasło podane czy bedzie odzew?

ania_b - Pon 05 Kwi, 2010 13:07

Ja zawsze z ochotą.
woalka - Wto 06 Kwi, 2010 13:28

A może jakoś to połączyć ze spotkaniem 24.IV. w sobotę?
Dokulam się jeszcze na jakieś spotkanko w kwietniu, ale zorganizowanie czasu na dwa byłoby już wyzwaniem trudnym do zrealizowania.
Oczywiście będę śledzić wątek i gdzieś się pojawię - uwaga - 2 x większa niż ostatnio Wink

Poranna - Wto 06 Kwi, 2010 13:51

woalka napisał/a:
gdzieś się pojawię - uwaga - 2 x większa niż ostatnio Wink

byle do maja, droga Alu, byle do maja hopla

woalka - Wto 06 Kwi, 2010 14:45

Poranna, przynajmniej do czerwca!
Wiktorka urodziłam miesiąc wcześniej niż powinnam i nie zamierzam powtórzyć tego błędu.
Teraz nogi na supełek i wcześniej maleńkiej Igi nie wypuszczam Wink

Poranna - Wto 06 Kwi, 2010 14:51

no to byle co najmniej do 38 tygodnia Smile
woalka - Wto 06 Kwi, 2010 15:04

cmoknięcie
Poranna - Wto 06 Kwi, 2010 15:14

Wink
cirena - Wto 06 Kwi, 2010 18:54

Widze ze temat podchwycony i Woalka sie tez stawi wiec ze względu na nią podtrzymuje tez ten termin 24 kwietnia ,a teraz o ktorej moglybysmy sie spotkac ,i znowu zwracam sie do Ciebie Woallko masz prawo wyboru ze wzgledu na Twoj stan a my sie dostosujemy do Ciebie /nie chcemy zeby nam myszy cos zjadły/
Czykamy na Twoja propozycje .Masz fory u nas do czerwca. kazanie

Phoebe - Wto 06 Kwi, 2010 19:28

Alu trzymam kciuki!
to juz pewne ze bedzie coreczka?!

Bede podgladac Was tu na forum - ja niestety w Gdansku zjawie sie latem dopiero, na urlop.
Takze wklejajcie zdjecia!
cmoknięcie

woalka - Śro 07 Kwi, 2010 14:05

cirena napisał/a:
Masz fory u nas do czerwca

Jesteście kochane! Ale akurat co do tego spotkania, to nie mam preferencji. Nie wiem nawet w jakich godzinach odbywa się ta wystawa. Jak uzgodnicie tak będzie. Wybiorę się tam przede wszystkim po to, żeby się z Wami zobaczyć Smile

Phoebe napisał/a:
to juz pewne ze bedzie coreczka?!

Pewne to będzie kiedy się urodzi Wink W sumie miałam na razie tylko jedno USG, na którym to stwierdzono, ale takie super-bajer 3/4D, a pan doktor powiedział, że (tu cytat): "na 100% cipka". Jak nam pokazał, to i nam się wydawało, że widzimy Wink W najbliższy poniedziałek znowu będzę miała badanie, to może maleństwo zechce się odwrócić i pochwalić kim jest.

Phoebe - Śro 07 Kwi, 2010 20:00

woalka, hihihi Smile dobry Pan doktor Smile wiem... zawsze na 100% to wiadomo jak juz sie na wlasne oczy zobaczy Smile Najwazniejsze, zeby dzieciatko zdrowe bylo, czego Ci zycze z calego serca! cmoknięcie
woalka - Czw 08 Kwi, 2010 11:58

Phoebe, bardzo dziękuję Smile
Mam nadzieję, że kiedy przyjedziecie do Gdańska będę już na tyle mobilna, żeby móc się spotkać z Tobą i innymi dziewczynami.
Czekam z utęsknieniem cmoknięcie

cirena - Czw 08 Kwi, 2010 16:46

hahahihi
Ale sie napisalam kliknełam gdzie nie trzeba i wszystko znikneło

Alu napisz czy lepiej spotkac sie przed polodniem czy po wystawa jest od godz 10-18 na niej ma byc pokazany haft krzyzykowy .

woalka - Pią 09 Kwi, 2010 13:15

Naprawdę mam u Was niesamowite fory cmoknięcie
Chyba jednak wolę popołudnie...

cirena - Pon 12 Kwi, 2010 18:27

Sugeruje godz 14 ale jezeli to niektorym nie pasyje prosze o podanie innej godz lub innego dnia .oczekuje na propozycje lub potwierdzenie .

Aniu czemu siedzisz tak cichutko i nic nie piszesz odłuz te swoje kartki do sprawdzania i napisz cos

Woalko a co Ty na to wiadomo ze Jadzia nie bedzie mogła byc z nami bo ma w tym dniu jakies sprawy działkowe a pozostale Panie nie wiem ,natomiast badzo zapraszamy Alutke

ania_b - Wto 13 Kwi, 2010 20:56

No ja właśnie siadłam, żeby napisać, że jednak z wielką przykrością odwołuję swoją obecność. Dziś się dowiedziałam, że od piątku do niedzieli włącznie mam trzydniowy kurs. Choć przyznaję, że tematyka kursu baaardzo mnie interesuje (postawy mediacji - przyda się w rozmowach z mężem, bo mediacja to jedno, a i tak ja mam rację, prawda?)
woalka - Czw 15 Kwi, 2010 08:59

Ja się dopasuję Smile
alutka171 - Czw 15 Kwi, 2010 17:19

Witam drogie koleżanki cmoknięcie
Ja oczywiście wybieram się na wystawę i chętnie bym was poznała ale ze mną jest trochę skomplikowana sprawa.
Po pierwsze oczekuję swojej siostry bo chętnie też odwiedzi wystawę, a musi dojechać z Ostródy. Przy okazji musimy odwiedzić "Gildię" ponieważ czeka nas ważna uroczystość na którą to trzeba będzie się wystroić więc zakupy mogą nam zająć sporo czasu i nie wiem na którą godzinę się wyrobimy.
Jeśli się uda to będę wypatrywać Cię Woalko i do Was dołączymy na chwilkę, więc do miłego mam nadzieję zobaczenia. hopla

cirena - Pią 16 Kwi, 2010 19:08

to mam rozumiec ze spotykamy sie 24 kwietnia o godz 14 w Capri , mam nadzieje ze Alutka sie wyrobi i do nas dolaczy chociazby na chwilke i nareszci sie poznamy bedzie mi bardzo milo i innym kolezankom tez.

Woalko zabiez tez Basie zapraszam kto tylko moze ,szkoda ze nie moze do nas dołaczyć Ania ale siła wyzsza do zobaczenia.
Woalko mms-a dostalam serwetka b .ladna mam nadzieje ze ja zabierzesz ze soba. hopla

woalka - Pon 19 Kwi, 2010 10:50

Jejku, będę przeszczęśliwa, jeżeli Alutka-alija mogłaby do nas dołączyć!
A co do serwetki, to oczywiście biorę ją pod pachę Smile
Basia.G oczywiście ma u mnie stałą miejscówkę.
Bardzo się cieszę, że już za kilka dni znowu się zobaczymy SmileSmileSmile

iwona.11 - Pon 19 Kwi, 2010 11:38

Witajcie! Czy mogę też przyłączyć się nieśmiało? Jestem tutaj świeża
woalka - Pon 19 Kwi, 2010 11:44

iwona.11, ależ oczywiście, serdecznie witamy!
A może zechcesz się z nami spotkać w najbliższą sobotę?
Byłoby nam miło, zapraszamy Smile

cirena - Pon 19 Kwi, 2010 11:44

Super Iwonko.11 oczywiscie zapraszamy bedzie nas wiecej a to bardzo miło cool
cirena - Pon 19 Kwi, 2010 21:03

Woalko widze ze o jednakowych porach pisałysmy ,mamy te same mysli,a to ciekawe i slowa tez prawie sie nie róznia hmm