To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

Ple Ple - Sob 08 Mar, 2008 13:11

betichw - dziewczyny mają rację. załóż wkładkę i lec do szpitala.
mama Jo - Pon 10 Mar, 2008 22:09

PlePle, jaki cuuuuuuudowny avatar cmoknięcie
Ple Ple - Wto 11 Mar, 2008 11:11

Dziękuję Wink
małgośka - Wto 11 Mar, 2008 23:28

Ple Ple, piękny podpis. Grześ słodziutki. Jak ten czas szybko leci. Jutro już będzie miał 2 tygodnie. Ucałuj go mocno. cmok love bye
ann - Śro 12 Mar, 2008 11:08

Hej witam wszystkich cmoknięcie
Chłopcy są prześliczni ale żeby im sie nie nudziło chciała bym przedstawić swoją córcie, która urodziła się 18 stycznia warzyła 2980 i miała 52cm długości (co do wagi to mi z usg wyszło że bedzie wieksza - lekarz wyliczył że bedzie ważyć 3200 - ale terz uprzedził że granica błędu to około 10% wyliczonej wagi).
Tak więc przedstawiam Wam Sylwie

ann - Śro 12 Mar, 2008 11:11

a cha 1 zdjęcie jest zrobione 2 dnia po urodzeniu, drugie też jest jeszcze ze szpitala Smile
a to my razem:

Ple Ple - Śro 12 Mar, 2008 15:24

Sylwia jest prześliczna, a nasi synkowie będą nią zachwyceni! Serdeczne gratulacje mamusiu!

Danusiu - to prawda - Grześ ma dzię 2 tygodnie Wink I imieniny!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama Jo - Śro 12 Mar, 2008 19:17

Ann czy ty chcesz powiedzieć że dwa dnipo urodzeniu i ty miałaś już taka super figurę, no to się nazywa sprawiedliwosć.
Sylwia śliczna cmoknięcie

Meta - Śro 12 Mar, 2008 19:55

A ja kiedy patrzę na Wasze maleństwa to też już bym chciała moje mieć Smile Tym bardziej że Lena, chociaż mała, charakterek już pokazuje wredny (po matce pewnie). Każdy dłuższy spacer musi zakończyć się karą - ostatnim razem był to 13-godzinny maraton kopania, fikania i obijania sie o wszystkie strony brzucha - od północy do 13 z zegarkiem w ręku... Mąż twierdzi, że będzie z niej mały nadpobudliwy troll, kiedy się urodzi wesoło mi
Krulik - Czw 13 Mar, 2008 11:33

Mecik, Lena malutka to i dużo miejsca w brzuszku ma, więc korzysta i skacze:D hihi
Ple Ple - Czw 13 Mar, 2008 11:33

mecik - grzes tez byl bardzo aktywny w brzuchu, kopal od 16 tyg. ciazy. a teraz jest spokojny misio cmoknięcie
ann - Czw 13 Mar, 2008 13:25

z tą figórą to nie tak odrazu ale narzekać nie moge Smile po miesiącu zmieściłam się w swoje stare sztruksy a po półtora w jedne z dżinsów Smile reszta spodni czeka w szafie Smile
Ple Ple - Czw 13 Mar, 2008 13:40

ja jeszcze nie wchodzę w spodnie sprzed ciązy....Ale wszystko mi ladnei wraca do normy... mam już 17 kg na minusie.....Zaraz po porodzie było - 15 kg....

A to Grześ - Tygrysek:

Krulik - Czw 13 Mar, 2008 18:01

ann, Ple Ple, ja pooddawałam już prawie wszystkie ubrania sprzed ciąży.... bo do tej pory nie wróciłam do dawnych rozmiarów, a synuś ma prawie 2 lata.. hahahihi Więc szczęściary jesteście
mama Jo - Czw 13 Mar, 2008 21:39

ja mam cały czas dziesięć kilo na plusie, a tu w maju spotkanie klasowe po 20 latach i co ja mam zrobić Crying or Very sad
Ple Ple - Pią 14 Mar, 2008 15:11

mama Jo - nie przejmować się.... ja nadal nei wchodze w ubrania sprzed ciązy...ale miałam 25 kg na plusie Wink

A o Grześ dzisiejszy:

szajka - Pią 14 Mar, 2008 16:18

jesu ja nie moge takich zdjec slodkich ogladac bo zaraz mi sie nastepne chce miec a dopiero co Xawek rok skonczyl
ii tak jak Krulik moge sie pozegnac z ciuchami sprzed ciazy... niestety 15 na plusie daje o sobie znac, a ze to w sumie z dwójki dzieci to tym ciężej zgubić...
na dodatek siedze w domku szydelkuje i podżeram wiec jak tu nie tyć Very HappyVery Happy

słodkie te wasze dzieciaczki
a dopiero co moje malenstwo bylo takim malenstwem....
moglby znowu lezec i nic nie robic Smile bo teraz to nienadążam Very Happy

zdrówka dla Sylwuni, Grzesia, Filipka i Lenki która jeszcze dokazuje z brzucha Very Happy

Grażyna - Pią 14 Mar, 2008 16:35

Śliczne dzieciaczki brawo
małgośka - Pią 14 Mar, 2008 17:36

ann, Sylwusia śliczna. love
Ple Ple, Grześ coraz słodszy. love
mama Jo, nie przejmuj się wagą, najważniejsze to uśmiechać się i cieszyć spotkaniem z dawno nie widzianymi kolegami. nie wolno bye cmoknięcie
Ja też chętnie spotkałabym się ze swoimi. Ostatnio też przytyłam kilka kilogramów. Jakoś nie mogę unormować wagi. Najpierw chudłam, teraz tyję. rotfl Oczywiście nie z powietrza.
Mecik, najpierw dozujesz Lence dawkę tlenu, a później się dziwisz, że fika. love Trzymam kciuki. cool
Nie przejmuj się po urodzeniu dzieci są raczej spokojne, dopóki nie zaczną chodzić. rotfl
Mój Szymuś rozrabia jak mały zajączek. Chociaż ostatnio jest spokojniejszy, niestety z powodu choroby (ma zapalenie oskrzeli i gardła). papa

Asia S. - Pią 14 Mar, 2008 21:50

Mój Syn ma 8 lat i nadal bryka hahahihi hahahihi
moslamawe - Sob 15 Mar, 2008 13:09

Asia S., no i dobrze że bryka hopla moje maja 8 i 4,5 i tez dokazuja ale lepiej że teraz rozrabiaja niz jak dorosna hahahihi
Ple Ple Grzes cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Ple Ple - Sob 15 Mar, 2008 13:13

cmoknięcie
betichw - Pią 21 Mar, 2008 23:50

witam Was kochane foremki Very Happy 9 marca urodzilam synka wazyl 3250 i mial 55 cm dlugosci Very Happy mialam cesarskie ciecie i dosc dlugo dochodzilam do siebie, no i okazalo sie ze moj maluszek jeest chory i do dzis bylsmy w szpitalu we wroclawiu Sad oj jutro jak bede miala chwilke to wam opisze wszystko, bo teraz doslownie padam... i obiecuje fotki maluszka Smile
kabyr - Sob 22 Mar, 2008 00:07

Beti moje gratulacje.
Dobrze, że już jesteście w domu.

wiesia_33 - Sob 22 Mar, 2008 03:39

betichw gratuluję z całego serca !!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie