To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Klaudii

mmt - Wto 22 Kwi, 2008 21:50

super brawo brawo brawo
Bernadka - Śro 23 Kwi, 2008 08:31

cool cool cool cool a egzamin rzecz stresująca wiem to bo teraz mam to samo w domku bye
Zosia32 - Śro 23 Kwi, 2008 10:24

Klaudia spódnica rewelacyjna i ty w niej prezentujesz się pięknie cool
maranta - Śro 23 Kwi, 2008 10:34

Klaudia- piękna spódnica, wyglądasz wspaniale cool cool cool
Klaudia - Śro 23 Kwi, 2008 12:09

dota72, Jarka, alienor, jola373 , Madzia , Beata61 , małgośka , Violetta21, Zosia32, bjanna , Grażyna, magdalena , Halkuk, Antonina, elka j., Kasia184, nutinka, alicja11, wienia, maranta, Bernadka, mmt, - dziękuję! cmoknięcie

Testy poszły mi raczej bardzo średnio, ale dziękuję bardzo wszystkim tym, którzy trzymali za mnie kciuki - jestem wdzięczna kwiatek dla ciebie

Bernadka, a jak tam testy poszły Judycie? Stres przed testami w moim przypadku był straszny, nigdy się jeszcze tak nie denrwowałam puknąć się

małgośka - Śro 23 Kwi, 2008 13:23

Klaudia, pięknie wyglądasz w spódnicy. Podziwiam, że tak młoda osoba ma tak wielki talent i zapał do pracy.
uklon ooooo radocha radocha
Trzymam kciuki za dalszy rozwój artystyczny. cool bye

Bernadka - Śro 23 Kwi, 2008 13:39

No cóż testy jakoś poszły , raczej też chyba nie rewelacja , co do humanistycznych , nie była zadowolona , dzisiaj podobno było lepiej , a jak było na prawdę to się dopiero okaże . Niestety nie przerabiali zbyt dokładnie ani Syzyfowych Prac , ani Kamieni na szaniec , więc charakterystyka poszła tak sobie . Jakoś będzie liceum już wybrane , plastyk w Nowym Wiśniczu , teraz trzeba się zabrać za zagadnienia do plastyka . Na pewno nie będzie źle , nadal trzymam kciuki , teraz za wyniki . Pozdrawiam Bernadka
Klaudia - Śro 23 Kwi, 2008 14:46

małgośka - dziękuję cmoknięcie

Bernadka - co do charakterystyki, to miałam bardzo podobnie jak Judyta. Test humanistyczny nie był zbyt ciekawy....z matematycznej części spodziewam się maksymalnie 30 punktów, ale i to będzie dla mnie nie lada wyczynem, bo akurat z przedmiotów ścisłych jestem dość średnia. Z pewnością Judyta się do plastyka dostanie, chyba w każdym punkty schodzą na boczny tor, więc trzeba być dobrej myśli. Dziękuję, ja również będę trzymać kciuki za wynik Judyty Wink

mazionta - Śro 23 Kwi, 2008 15:54

No powiem Ci ze spódnica się bardzo dobrze prezentuje. Gratuluje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
LidkaM - Czw 24 Kwi, 2008 12:34

No, czekałam na zdjęcia na modelce i okazuje się, że warto było. Nie wieszaj jej Klaudio na wieszak, smutno na nim wygląda, a na Tobie - rewelacyjnie. cool
nula - Nie 27 Kwi, 2008 08:09

Klaudia, W spódnicy prezentujesz się rewelacyjnie !!!! brawo brawo brawo
A testami się już nie martw glaszcze najważniejsze, że masz już je za sobą.

Klaudia - Pon 26 Maj, 2008 15:16

mazionta, LidkaM, nula, - dziękuję!

Nie wiem gdzie to wrzucić...więc daję tutaj. Prezent na dzień matki - pudełka były z surowego drewna, więc je pomalowałam. Mama chyba zadowolona Wink

Madzia - Pon 26 Maj, 2008 17:09

Przepiękny prezent!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
Jarka - Pon 26 Maj, 2008 18:07

Ale super cool cool cool prezent
dota72 - Pon 26 Maj, 2008 19:15

Mama na pewno zadowolona.
Klaudia bardzo piękny prezent kwiatek dla ciebie .

Beata61 - Pon 26 Maj, 2008 21:04

Klaudia, ślicznie pomalowane pudełeczko, byłabym szczęśliwa gdybym dostała takie pudełeczko cool brawo
Bernadka - Wto 27 Maj, 2008 07:23

bardzo ciekawe pudełeczko , a jak tam twoje przygotowania do nowej szkoły >??? wybrałaś już ? brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Wto 27 Maj, 2008 08:25
Temat postu: Prace Klaudii
śliczne jest to pudełko bardzo fajny prezent cool brawo
jola373 - Wto 27 Maj, 2008 08:35

Klaudia, cool cool brawo brawo cool cool
karmelek - Wto 27 Maj, 2008 08:49

Klaudia, świetnie ozdobiłaś te pudełka cool cool cool
Klaudia - Wto 27 Maj, 2008 09:21

Madzia, Jarka, dota72, Beata61, Bernadka, Violetta21, jola373, karmelek dziękuję! cmoknięcie

Bernadka - tak, szkoły już dawno wybrane, teraz jedyne co mnie czeka do egzamin w plastyku (3,4 czerwca) wesoło mi

Zosia32 - Wto 27 Maj, 2008 09:40

Klaudia świetny pomysł na prezent , pudełeczka bardzo ładne wspaniale się prezentują a tak po prawdzie liczy się to że zrobiłaś coś sama że włożyłaś w ten podarek nie tylko swoją pracę ale i serce Mama Twoja na pewno to doceniła.
Cieszę się ze wybrałaś dobry kierunek dalszej nauki ,jesteś bardzo zdolną dziewczyną
i kiedyś będziesz miała wiele satysfakcji z tego co stworzysz cmoknięcie

Jasieńka - Wto 27 Maj, 2008 09:53

fajny pomysł na dzień matki brawo brawo
Klaudia - Wto 03 Cze, 2008 19:10

Zosia32, szydełko - dziękuję! cmoknięcie

Jestem właśnie po pierwszej części egzaminów w liceum plastycznym...rzeźba i rozmowa kwalifikacyjna już za mną...teraz tylko rysunek i malarstwo (to już jutro!) wesoło mi

dota72 - Wto 03 Cze, 2008 21:16

Klaudia trzymam kciuki.Powodzenia love .