To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

agnia.p - Wto 23 Sty, 2007 20:01

Mao cuda cool ja jeszcze jednego nie skończyłam , a Ty już trzecią pracą mnie "szczujesz" Wink Jesteś guru szydełka nic dodac nic ująć uklon
magnolia - Wto 23 Sty, 2007 20:09

Mao anakondo- boa swietnyw tym kolorku wesoło mi cool cool cool cool brawo brawo brawo love
asia12 - Śro 24 Sty, 2007 06:30

śliczna ta Twoja anakonda cool brawo
barbara 1 - Śro 24 Sty, 2007 07:03

Mao kusisz boa hahahihi Chyba też sobie zrobię,bo snieg sypie od wczorańszego wieczora cały czas zima
moslamawe - Śro 24 Sty, 2007 07:14

kurcze chyba tez się skusze na te go węża hahahihi pięknie wychodzą ( wypełzają z pod szydełka)
Grochu - Śro 24 Sty, 2007 09:58

Mao śliczne to Twoje boa i zieone!!! I takie milutkie. brrrrrr Czuję silną pokusę, bo aura akurat zrobiła się zimowa, ale na szczęście nie mam pod ręką odpowiednich nici, więc tym chętniej zabiorę się za kolejną letnia rzecz.
Mao - Śro 24 Sty, 2007 10:18

Serdecznie dziękuję za ciepłe słowa w te mroźne dni cmoknięcie .Piszecie ,że u was się zima rozszalała a u mnie tylko mrozi i nie ma ani kapki śniegu nie wolno chyba ,że w lodówce zebalek Tak więc ja czekam na wiosnę bo zielono i narcyze wyszły..... ,ale szal się przydaje bo temperatura niska .

Dziergajcie , dziergajcie i chwalcie się bo fajne te węże kusiciele

Elżbieta P. - Śro 24 Sty, 2007 12:27

Mao, znów się powtórzę, ale jesteś niesamowita, Twoje tempo mnie "powala" oczywiście jak zawsze wszystko mi się podoba, spódnica i anakonda super wesoło mi
Katarynka - Śro 24 Sty, 2007 12:37

Dzień dobry! Na forum szydełkowym ujawniam się po raz pierwszy, chciaż śledzę Was już od dłuższego czasu Mr. Green Też jestem maniakiem szydełkowo - drutowym. Pierwszą robótkę wykonałam w wieku ..... nie pamiętam dokładnie, ale było to chyba w wieku 10 lat i był to szalik. Zdjęcia nie mam, ale cechował się wielkimi nierównościami po bokach.
A teraz do sedna: Mao czy mogłabyś napisać, gdzie dokładnie jest opis tych bolerek, które wyżej prezentowałaś. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie forumowiczki. kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Mao - Śro 24 Sty, 2007 13:05

Katarynka, bolerka to moja twórczość radosna hahahihi jako takich opisów i schematów nie ma opierałam się na kilku wzorach i kombinowałam i takie cuś mi wyszło bye bye

A teraz zaprezentuje kolekcję mini mini stworzoną ku uciesze mojej Florentyny .Jej lala też musi mieć ciepło bo zima idzie zebalek

Dziunia dziękuję za pomoc i inspiracje love
niesamowita frajda z tymi ciuszkami !!!

magnolia - Śro 24 Sty, 2007 13:11

Mao Ty wszechstronnie uzdolniona jestes, przeskakujesz z rozmiaru Xl jak nic , , wesoło mi na mini mini min s i to jakie cuda tworzysz w takim mini hopla cool cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo moje corcie juz marudza mi za uchem ze tez takie by chcialy hahahihi love bye
Asia S. - Śro 24 Sty, 2007 13:14

Mao!! podnoszę się powoli z paneli, ups dupcia boli od upadku.... chyba powinnaś ostrzegać przed następnym wystawieniem takich cudowności, bo znowu zaliczę panele.
brawo
Dobrze, że nie mam córki, bo pewnikiem zamęczyła by mnie teraz........... rotfl

Piękna zima za oknem

alienor - Śro 24 Sty, 2007 13:32

Mao brak słów na Twoje prace brawo brawo brawo
beniaka - Śro 24 Sty, 2007 13:34

Mao, ubranka dla lali czysta rewelka brawo ,
taka sie zastanawiam, czym jeszcze dzis nas Mao zaskoczy hahahihi

sylwia12 - Śro 24 Sty, 2007 13:34

Mao, aż trudno uwierzyć wesoło mi
Co ty masz w tych małych rączkach,że tak szybko dziergasz.
Może pomagają ci krasnoludki cmok
brawo brawo brawo

Elżbieta P. - Śro 24 Sty, 2007 14:08

Mao, córcia to wykapana mama wesoło mi , a ubranka dla jej lali to po prostu miodzio i malina cool cool
barbara 1 - Śro 24 Sty, 2007 14:39

Jeszcze dobrze nie odeszłam od komputera a Mao już następne prace pokazuje cool
Kobieto zwolnij ! bo zaczynam wypadać z rynku rotfl rotfl rotfl
Jak dobrze,że mam w domu chłopaków rotfl bo też musiałabym robić takie cuda jak Ty brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Jarka - Śro 24 Sty, 2007 14:43

MAO ubranka dla lalek są super cool cool cool . Dobrze, że moja córcia nie lubi lalek.
Grochu - Śro 24 Sty, 2007 14:47

O rany, Mao, ale kolekcja! Córcia pewnie zachwycona?
Przy Twoim tempie dziergania można wpaść w kompleksy przykro mi
Dobrze, że chociaż dla lalek nie muszę nic robić wesoło mi

anias - Śro 24 Sty, 2007 15:13

Tempo masz powalające cool Ja przy tobie jestem skrzyżowaniem ślimaka z żółwiem nie wiem Tak trzymaj kwiatek dla ciebie
maranta - Śro 24 Sty, 2007 16:45

Ja to już nie wiem co pisać, brakuje mi synonimów cudności, śliczności, wspaniałości wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Padłam na kolana brawo brawo brawo

Halkuk - Śro 24 Sty, 2007 18:57

Mao cool brawo radocha
magdalena - Śro 24 Sty, 2007 19:06

Mao ja już dostaję oczopląsu od Twoich cudów.

Ciuszki dla lalki prześliczne.Dobrze ,że u mnie w rodzinie nie ma córek ,tylko jakoś tak SAMI CHŁOPCY SIĘ RODZĄ wesoło mi wesoło mi wesoło mi brawo cool cool cool cool brawo

mordka - Śro 24 Sty, 2007 19:35

Anakonda cudna a ciuszki prześliczne cool brawo
Katarynka - Czw 25 Sty, 2007 09:39

Mao jeszcze raz dzięki za priva!! kwiatek dla ciebie Praktyka czyni mistrzem. W wolnej chwili będę kombinować.