Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
elawe - Pią 01 Lut, 2013 12:34
Narzuta - rewelacja
nula - Sob 02 Lut, 2013 09:44
Rany ! nie było mnie tydzień - a tu tyle miłych wpisów - dziękuję Wam bardzo !!!!
Ale szczerze mówiąc nie przesadzacie trochę ?
zwykłe kwadraty, prostokąty i paski materiału pozszywane w całość - żadna filozofia
| maranta napisał/a: | | Położyłaś różniste materiały, nakładłaś kotów plus kilka myszy itp. i zwyczajnie wszystko rozwałkowałaś na tych materiałach |
no wiesz, chyba nie posądzasz mnie o takie traktowanie zwierzątek !!!!!
alutka171 - Nie 03 Lut, 2013 00:24
Wprost zakochałam się w Twojej narzucie Po prostu mistrzostwo!!!
Chciałabym taką mieć
nula - Wto 05 Lut, 2013 17:11
alutka171, dziękuję bardzo !
Awenturyn - Wto 05 Lut, 2013 17:15
| nula napisał/a: |
Ale szczerze mówiąc nie przesadzacie trochę ?
zwykłe kwadraty, prostokąty i paski materiału pozszywane w całość - żadna filozofia
|
taaaaa żadna jasne tylko czemu ja tak nie potrafie
Madzia - Wto 05 Lut, 2013 18:39
| nula napisał/a: | Ale szczerze mówiąc nie przesadzacie trochę ?
zwykłe kwadraty, prostokąty i paski materiału pozszywane w całość - żadna filozofia |
no tak, ale jesteś naszą koleżanką i chciałyśmy Ci sprawić przyjemność.
Wczoraj pokazywałam mężowi, dzisiaj w pracy, ja myślę, że ona jest po prostu doskonała w każdym calu. Nie ma tu już do dodania.
nismon - Śro 06 Lut, 2013 23:35
o rety-gapa -dopiero zauważyłam ,że skończyłaś kocią narzutę-słów brakuje mi do pochwał!
nula - Pią 08 Lut, 2013 17:03
dziękuję ślicznie
| Awenturyn napisał/a: | taaaaa żadna jasne hahahihi tylko czemu ja tak nie potrafie wściekły
|
jeżeli tylko potrafisz przeszyć prosto materiał na maszynie to zapewniam Cię, że jesteś w stanie uszyć coś takiego
| Madzia napisał/a: | no tak, ale jesteś naszą koleżanką i chciałyśmy Ci sprawić przyjemność.
|
no to Wam się udało !!!
żabka - Sob 09 Lut, 2013 12:19
Nuleńko a dasz radę zataszczyć narzutowe kociaki na spotkanie? abyśmy jeszcze dokładniej mogły podziwiać - i po macać oczywiście również
nula - Sob 09 Lut, 2013 13:22
| żabka napisał/a: | | Nuleńko a dasz radę zataszczyć narzutowe kociaki na spotkanie? |
o matko kochana ! może jeszcze mojego żywego przyprowadzić ze sobą do kompletu ?
Co prawda ciężkie to nie jest - więc zrobię to specjalnie dla Ciebie
bo tak po prawdzie to za wiele innych rzeczy do pokazania nie mam - więc byłoby jedno ale duże
A właśnie skończyłam szyć jeszcze kociakowe poduszki (dosłownie 5 min. temu obcięłam ostatnią nitkę )
nula - Nie 10 Lut, 2013 18:38
Oto wspomniane wyżej poduszki kociakowe do kompletu z narzutą
A ponieważ kocia mania jeszcze mi nie minęła wyhaftowałam takie coś (świeżutkie, prosto spod igły - nawet nie wyprane )
no i teraz nie wiem - oprawić jako obrazek czy wykorzystać jakoś inaczej ?
a w międzyczasie zaczęłam produkcję łapek
Apak - Nie 10 Lut, 2013 19:59
No i na co takie łapki robić, skoro potem żal używać, żeby się czasem nie pobrudziły....
Koty wy-miau-tają....
Aga86 - Nie 10 Lut, 2013 20:38
Wyhaftowanego kotka oprawić,bo wygląda cudnie. I najlepiej powiesić nad łóżkiem miłośnika kotów- takiego jak ja Piękne prace
wanwoz - Nie 10 Lut, 2013 21:44
Podusie cudo, a łapki pomysłowe
danfi - Nie 10 Lut, 2013 21:45
Weszłam na chwilkę - przysiadłam na dłużej. Cudne prace i tak różnorodne. Duże brawa A kotka warto oprawić lub... zrobić z niego kartkę (przepraszam, ale ja jestem zakręcona w temacie kartek i jak zobaczyłam ten hafcik, to pomyślałam, że ładnie by się prezentował na kartce)
żabka - Nie 10 Lut, 2013 22:43
Koci hafcik koniecznie trzeba oprawić. Podusie i łapki prezentują się super
| nula napisał/a: | | może jeszcze mojego żywego przyprowadzić ze sobą do kompletu ? rotfl | żywego to nie koniecznie, osobiście wolę takie, co to nie miauczą
marysia54 - Nie 10 Lut, 2013 22:56
I ja jestem za oprawieniem kociego haftu, jest śliczny
super łapki i fantastyczne poduchy
alutka171 - Pon 11 Lut, 2013 00:35
Nula ja po prostu bo brak misłów tak mi się Twoje kociaki podobają
siebusania - Pon 11 Lut, 2013 07:22
nula, poduszeczki super, łapki też fajne szkoda będzie uzywać , hafcik śliczny ale nie podpowiem ci jak go wykorzystac bo sie na tkich rzeczach nie znam
Pysiatom - Pon 11 Lut, 2013 10:38
Poduszki z kotkami są rewelacyjne. Koci hafcik jest śliczny, a łapek aż szkoda używać bo są cudne.
Violetta21 - Pon 11 Lut, 2013 11:36
Kocie poduchy miauczurowate nawet bardzo a ten hafcik jakiś wzorek gdzie mogę szukać i łapki cudne
alszka - Pon 11 Lut, 2013 14:34
| nula napisał/a: | no i teraz nie wiem - oprawić jako obrazek czy wykorzystać jakoś inaczej ?  |
Wykorzystać jakoś inaczej, znaczy się dać mnie, ja się absolutnie nie pogniewam, bo kociak prześliczny
Podusie stworzą fajny komplet z narzutą, a łapki będa urocza ozdobą kuchni
A swoją drogą to widzę, że kocia mania w pełni rozkwitu... Mamy teraz czekać na łapki-kotki?
konesereczka - Pon 11 Lut, 2013 15:22
rewelacja!!
Madzia - Pon 11 Lut, 2013 17:16
Normalnie koci raj jakiś. I wszystkie takie cudne jak prawdziwe kotki.
Myślałam, że łapki też szyte, te kwadratowe, dopóki ich nie powiększyłam. Po prostu prześwietne!
nula - Pon 11 Lut, 2013 19:23
Hej, wszystkie zwierzaki bardzo Wam dziękują
a kocurkom to już w ogóle woda sodowa uderzyła do łebków
| Apak napisał/a: | | No i na co takie łapki robić, skoro potem żal używać, żeby się czasem nie pobrudziły.... |
A właśnie one są jak najbardziej przeznaczone do użytku
| danfi napisał/a: | | A kotka warto oprawić lub... zrobić z niego kartkę |
on co prawda niezbyt wielki, ale na kartkę jednak za duży - ma ok. 13x15 cm
| Violetta21 napisał/a: | | a ten hafcik jakiś wzorek gdzie mogę szukać |
a np. tu
http://www.liveinternet.r.../post252621306/
jest jeszcze drugi - pewnie też się na niego skuszę
| alszka napisał/a: | | Mamy teraz czekać na łapki-kotki? |
łapki kotki były jakiś czas temu
o takie
https://picasaweb.google.com/114612868730174534876/MojePraceLapkiSzyteISzydelkowe#5828206856466077586
|
|
|