To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

alszka - Pią 25 Sty, 2013 17:26

Madzia napisał/a:
Sama nie wiem jak swój zachwyt i podziw wyrazić.
Z pewnością jest to wielkie dzieło. Z pewnością marzenie każdego wielbiciela kotków.

Jest to marzenie nie tylko każdego wielbiciela kotków, ale również psów, żółwi, orchidei, misiów i wszelkich innych stworzeń żywych i nieżywych... wesoło mi
Dla mnie to po prostu szczękozwis prosty szczęka szczęka szczęka szczęka szczęka Narzuta jest po prostu... słów brak - można się w nią wpatrywać, wpatrywać i wpatrywać i za każdym razem człowiek znajdzie coś innego ciekawego... To po prostu mistrzostwo! Nie dziwię się, że córka nie chce jej oddać, też bym ją trzymała z całych sił wesoło mi Fakt, zwariowany patchwork, ale dzięki temu robi tak niesamowite wrażenie... Naprawdę słów brak! ooooo ooooo ooooo

cedra - Pią 25 Sty, 2013 17:38

O Mateczko!!! uklon uklon uklon Cuna narzuta brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Kamoni - Pią 25 Sty, 2013 19:13

Piękna !!!!Cudna !!!Nic dziwnego że córka nie chce oddać cool cool cool
Bożena- 2000 - Pią 25 Sty, 2013 20:51

Cudna. Nie trzeba wiele wyobraźni, aby ją cmoknięcie na większym łożu zobaczyć. Gratuluję i pomysłu i determinacji. Podziwiam ilość pracy włożoną w to cudo. cmoknięcie
Paddington - Pią 25 Sty, 2013 21:17

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słów mi brak, nie wiem co pod takim dziełem można napisać....
Widziałam namacalnie części i każda mnie zachwycała ( przyznaję się, że kusiło mnie na tych naszych poznańskich spotkaniach podebranie tych uroczych kwadracików, ale ostatnimi siłami się powstrzymałam), ale ta całość.... no szok.... jednak twórczość i wykończone dzieło przerosło moją wyobraźnię... WSPANIAŁE.

Natasha - Pią 25 Sty, 2013 23:37

Wspaniała narzuta!! Podziwiam ogrom włożonej pracy! brawo brawo brawo brawo uklon
nula - Sob 26 Sty, 2013 07:21

Dziewczyny - dziękuję !!!!!!!!!! love love
Cieszę się bardzo, że Wam się podoba hopla

Madzia napisał/a:
marzenie każdego wielbiciela kotków

alszka napisał/a:
marzenie nie tylko każdego wielbiciela kotków, ale również psów, żółwi, orchidei, misiów i wszelkich innych stworzeń żywych i nieżywych...

Rozbroiłyście mnie kompletnie cmoknięcie

Paddington napisał/a:
przyznaję się, że kusiło mnie na tych naszych poznańskich spotkaniach podebranie tych uroczych kwadracików, ale ostatnimi siłami się powstrzymałam

pewnie bym się nawet nie zorientowała, że któregoś brakuje hahahihi

barbara 1 - Sob 26 Sty, 2013 14:46

Odjechałam na widok narzuty uklon uklon uklon uklon uklon
Elżbieta P. - Sob 26 Sty, 2013 19:44

nula chyba dzieło życia stworzyłaś, kociaki są urocze, ilość pracy włożona w powstanie tej narzuty niewyobrażalna, no ale efekt wart wszystkiego brawo
aiszka4 - Sob 26 Sty, 2013 20:36

nula, widziałam etapami, jak powstawała narzuta, ale całość to dopiero dzieło sztuki.

Brakuje nam Ciebie na spotkaniach przykro mi

marysia54 - Sob 26 Sty, 2013 21:56

nula cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna narzuta
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon

maranta - Nie 27 Sty, 2013 15:23

Oj...

Niesamowite... tyle pracy ooooo

Nie, nie wierzę, to nie jest szyte kazanie Położyłaś różniste materiały, nakładłaś kotów plus kilka myszy itp. i zwyczajnie wszystko rozwałkowałaś na tych materiałach nie widzę nie słyszę

Innego wytłumaczenia nie znajduję na powstanie tego cuda. Duże, skomplikowane, ciekawe - mogłabym przyglądać się godzinami i podziwiać uklon brawo

Nula uklon uklon

Grażyna - Nie 27 Sty, 2013 22:09

Cudna. cool
Paillette - Nie 27 Sty, 2013 22:21

Tez bym jej nie oddała wesoło mi
siebusania - Nie 27 Sty, 2013 22:28

nula, świetne kociki, wszytsko razem super wygląda
BeniaJ - Pon 28 Sty, 2013 09:02

nula, narzuta rewelacyjna, brak mi słów. Ja sobie kupiałam materiały na poduszki patchworkowe, ale czekają na inne czasy. Na razie mam full roboty szydelkowej. Szczere gratulacje pomysłu i wykonania. brawo brawo
elunia_olsztyn - Pon 28 Sty, 2013 12:58

Kto? jak nie Ty mógł zrobić tak pracochłonne CUDO uklon Nula ja słyszę jak te kotki mruczą gały
jokul - Pon 28 Sty, 2013 13:57

Idę szukać szczęki na podłodze
heniutkowo - Pon 28 Sty, 2013 16:11

uklon uklon uklon
wanwoz - Pon 28 Sty, 2013 16:50

nula NARZUTA CUDO, CUDO,CUDO... I MOŻNA TAK BEZ KOŃCA PISAĆ I MÓWIĆ brawo brawo brawo
grzewa - Wto 29 Sty, 2013 22:56

Niesamowita. brawo brawo brawo brawo brawo
buziaczek - Śro 30 Sty, 2013 12:48

bardzo ładne i pracochłonne prace cool
milamirka - Pią 01 Lut, 2013 10:56

Nula ale piękne to wszystko umiesz powalac na kolana swoimi wyrobami brawo brawo brawo brawo
Aga86 - Pią 01 Lut, 2013 11:02

Narzuta jest fantastyczna- na miejscu córy też nie chciałabym jej oddać wesoło mi Piekna praca, podziwiam ciepliwość brawo
jadzia59o - Pią 01 Lut, 2013 11:48

Nula narzuta prześliczna, cudowna, poprostu brak słów brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo