Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
misia0808 - Pią 18 Sty, 2013 21:55
Nula ale piękne to wszystko! Sama nie wiem co bardziej mi sie podoba - frywolitki cudne, koralikowe bransoletki tez - wielkie
beacia-24 - Pon 21 Sty, 2013 13:17
Nuleńko kochana to co ja mogę zabrać dla siebie - wezmę wszystko co do sztuki bo same cuda natworzyłaś
elka j. - Pon 21 Sty, 2013 19:49
| Cytat: |
Jak zawsze w Twoim wątku, świetne prace. Sympatyczna atmosferka. Powinnaś jeszcze kawę podawać. |
Oj, co prawda, to prawda, też się piszę na podziwianie prac przy kawce, ale i bez kawki jest co podziwiać
Natasha - Wto 22 Sty, 2013 20:56
Świetne prace, można nacieszyć oko!
nula - Czw 24 Sty, 2013 21:58
dziewczynki - bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie miłe słowa
nawet nie wiecie jak one rozgrzewają moją przemarzniętą duszę i ciało (ja chcę lato !!!!)
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Sympatyczna atmosferka. Powinnaś jeszcze kawę podawać. |
Ależ bardzo chętnie wypiłabym z Wami kawkę i zapomniała w Waszym towarzystwie o wszystkich smutkach !
Ale dzisiaj miało być mrucząco i miaucząco.....
No to chyba w końcu pora przedstawić Wam moją kocią gromadkę
Poduszek niestety nie udało mi się skończyć, więc dzisiaj tylko narzuta....
Za czorta nie miałam jak jej sfotografować w całości
Jest uszyta na moje łóżko - ale moje łóżko jest tak zastawione meblami, że nie da rady tam zrobić zdjęcia - więc musiałam się zadowolić łóżkiem córy, chociaż jest za małe - ale liczę na Waszą wyobraźnię
tu po kawałku od góry :
tak wygląda w całości
i jeszcze trochę szczegółów
a na deser jeszcze kilka zakładeczek
w zasadzie "powtórka z rozrywki" - bo wzorki już przeze mnie nieraz robione - ale po dwóch dniach rozpracowywania nowego wzorku (niestety bez zadowalających efektów ) dałam sobie spokój z nowościami i sięgnęłam po stare i sprawdzone....
Madzia - Czw 24 Sty, 2013 22:42
Sama nie wiem jak swój zachwyt i podziw wyrazić.
Z pewnością jest to wielkie dzieło. Z pewnością marzenie każdego wielbiciela kotków. Ale także estety. Narzuta jest przepiękna i bardzo ciekawa. Tyle się na niej dzieje!
Można oglądać i oglądać. Bardzo mi się podobają patchworkowe narzuty ale to jest patchwork nad patchworki!
Najbardziej podoba mi się, że tak dużo tu się dzieje i każda część jest inna także ze względu na kształt i wielkość.
Nula chylę czoła!
Zakładeczki jak zawsze mnie zachwycają!
elka j. - Czw 24 Sty, 2013 23:18
nula - siedzę z "rozdziawioną" buzią i podziwiam, cudo. Matko, ile pracy Cię to kosztowało, ale efekt niesamowity, tak jak miało być - mrucząco i miaucząco A co do kawki, może uda mi się kiedyś wypić tę kawkę na jednym z Waszych spotkań w Poznaniu, tylko niech mrozy odpuszczą. Chętnie podczytuję poznański wątek i wam zazdroszczę
beacia-24 - Czw 24 Sty, 2013 23:35
Wiesz co ja Ci babulcu kochany powiem - POTRAFISZ TY MNIE ZWALIĆ Z NÓG.
Wiedziałam, że narzuta będzie powalająca i masz kochana szczęście, że porobiłaś zbliżenia bo bym już truła. Masz szczęście, że Cię lubię hahahah
ROZŁOŻYŁAŚ MNIE NA MASKA, nie to za mało totalnie na GIGAMAKSA.
Podziwiam Cię tym bardziej, że wiem ile kosztuje Cię takie dziamdzianie.
Wielkie Gigamaksiaste brawa Ci się należą
Ja Cię chyba przestanę lubić bo mnie co rusz o nowe sińce i inne bolączki przyprawiasz hahaha bo wytrzeszczu to już niestety nie cofnę chyba. Jak mąż mnie rzuci to wprowadzam się do Ciebie i będę pod tą narzutą spać w ramach rekompensaty zdrowotnej hahah
saba52 - Pią 25 Sty, 2013 01:32
Jeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ainer - Pią 25 Sty, 2013 07:34
padam na kolana i nie wiem kiedy się pozbieram cudeńko
ciapara - Pią 25 Sty, 2013 08:24
I mnie rzuciła na kolana. Już dawno tupałam palcem w bucie i czekałam na nią i podglądałam wątek.
Czy mogłabym prosić, żebyś w dziale szycia udostępniła do oglądania tę narzutę nawet linkami? I koniecznie odpowiedziała na kilka pytań odnośnie techniki wykonania tego projektu. Zarówno o szyciu jak i o kolejności nakładania i zeszywania materiałów jak i pracochłonności tego dzieła.
A zakłądeczki jak takie wisienki na torcie
Jarka - Pią 25 Sty, 2013 08:54
Narzuta jest nieziemsko piękna
Krakowianka - Pią 25 Sty, 2013 09:18
rewelacjaaaaaa!!!!!!!! podziwiam ogrom pracy..........
Runa - Pią 25 Sty, 2013 10:05
Narzuta jest super ! I choc nie przepadam za kotami powaliła mnie na kolana i też bym taką chciała
żabka - Pią 25 Sty, 2013 10:14
Kochana narzuta jest obłędna, i te wszystkie detale, aż chciałoby się ją pomacać osobiście i sprawdzić czy to wszystko faktycznie na niej jest bo oczy widzą, ale wierzyć się nie chce
we_st - Pią 25 Sty, 2013 11:04
Ożesz TY, z rana tak mnie załatwić. Obłęd, rewelacyjna narzuta. Jest coś, czego nie potrafisz zrobić?
beti9 - Pią 25 Sty, 2013 11:44
Nula narzuta CUDO !!!!!!
Ile włożyłaś w nią pracy.Przepiękna. Te koty takie realistyczne-super.
Marzę o takiej narzucie ale zawsze czasu brak
nula - Pią 25 Sty, 2013 11:49
Madzia, elka j., beacia-24, saba52, Ainer, ciapara, Jarka, Krakowianka, Runa, żabka, we_st, beti9
| elka j. napisał/a: | | A co do kawki, może uda mi się kiedyś wypić tę kawkę na jednym z Waszych spotkań w Poznaniu, |
o rety, ale byłoby fajnie !!!!
| Madzia napisał/a: | | to jest patchwork nad patchworki! |
To jest taki zwariowany patchwork - ale dokładnie taki miał być
Marzy mi się taki klasyczny - w jednej kolorystyce i w jeden konkretny wzór - ale na to potrzeba strasznie dużo materiału - (do kupienia w tej chwili dla mnie nierealne) więc na razie szyję z tego co mam w domu, a co w większości dostałam od dobrych ludzi, albo kupiłam okazyjnie za grosze
| beacia-24 napisał/a: | | Jak mąż mnie rzuci to wprowadzam się do Ciebie i będę pod tą narzutą spać w ramach rekompensaty zdrowotnej |
Ależ proszę Cię bardzo - ona doskonale nadaje się do spania - w środku ma dość grubą ocieplinę i przez to jest mięciutka, puchata (czego na zdjęciu specjalnie nie widać ) i cieplutka
| we_st napisał/a: | Jest coś, czego nie potrafisz zrobić?
|
oczywiście, że jest - i to sporo
| ciapara napisał/a: | | Czy mogłabym prosić, żebyś w dziale szycia udostępniła do oglądania tę narzutę |
wstawiłam tutaj
jakby były jakieś pytania to chętnie tam odpowiem
beti - ja z tym pomysłem chodziłam już od dwóch lat - i bardzo się cieszę, że w końcu udało mi się go zrealizować
Córa stwierdziła, że na jej łóżku wygląda ładniej i nie chce oddać (chociaż jak widać na zdjęciu jej wyrko jest przecież za małe )
Kazimiera - Pią 25 Sty, 2013 12:25
Tak,jak już pisałam - przepiękna narzuta
ciapara - Pią 25 Sty, 2013 13:21
Wcale się nie dziwię że nie chce oddać sama miałabym problemy
Aniela41 - Pią 25 Sty, 2013 14:03
Fantastyczna
Pysiatom - Pią 25 Sty, 2013 14:48
Narzuta jest fantastyczna.
Violetta21 - Pią 25 Sty, 2013 15:58
narzuta z miauczurami oj jest cudna chylę czoła
Awenturyn - Pią 25 Sty, 2013 16:28
boska narzuta