Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Ainer - Pią 11 Mar, 2011 19:31
cudeńka stworzyłaś
Jarka - Pią 11 Mar, 2011 19:34
| kabyr napisał/a: | Aniu nic nie zmieniaj przy tunice.
Ślicznie wyglądasz.
Bluzeczka miodzio.
Jesteś jednak zdolna bestyjka. |
anna.pluta1 - Pią 11 Mar, 2011 20:57
Magda2702 - Pią 11 Mar, 2011 21:57
Super! I nic nie zmeniaj!
jolanta59 - Pią 11 Mar, 2011 21:59
Aniu,po to Bog dal Ci kobiece ksztalty zebys sie nimi chwalila,jestecie obie sliczne...Ty i tunika...nie zmieniaj nic,bo inaczej
maranta - Pią 11 Mar, 2011 22:04
Dziękuję, ogromnie się cieszę, że tunika się podoba i obiecuję, że nic jej nie zrobię
Ostatecznie mogę wziąć hebel i bioderka lekko oskrobać
Ma ktoś może pomysł co mogłabym z takiej włóczki zrobić- KLIK
Mam 5 motków. Milutkie, mięciutkie i dość grubiutkie
jolanta59 - Pią 11 Mar, 2011 22:07
Tego tez bym nie radzila,bo tez
lamika88 - Pią 11 Mar, 2011 22:09
maranta, przy takiej figurze to bym dumnie podkreślała bioderka i wszystko inne
saba52 - Pią 11 Mar, 2011 23:50
| maranta napisał/a: | | Ma ktoś może pomysł co mogłabym z takiej włóczki zrobić | Może ponczo?
iwona150 - Pią 11 Mar, 2011 23:59
cudeńka
nula - Sob 12 Mar, 2011 08:13
| maranta napisał/a: | Dół chyba zmienię- zrobię nie tak opinający, bo za bardzo moje szerokie biodra widać.
|
przepraszam, że CO widać ??????
Ania - spójrz jeszcze raz w to lustro i przyjrzyj się dokładnie !!!!
Figurkę masz taką, że niejedna na pewno Ci zazdrości i w tej tunice wyglądasz jak nastolatka !!!
W żadnym wypadku nic nie zmieniaj !!!!
A mniejsza wersja serwetkowca tak samo piękna jak pierwsza !!!
makneta - Sob 12 Mar, 2011 10:16
Ale ślicznie wygląda ten liliowy sweterek, super z tymi liścmi.
I tuniczka też miodzio. Figury tylko pozazdrościc.
ciapara - Sob 12 Mar, 2011 12:06
Ania piekne nowe prace pokazałas a serwetkowy sweterek bajkowy sliczny i cudowny Ci wyszedl...
Elżbieta P. - Nie 13 Mar, 2011 15:33
Figurę masz idealną, nic nie zmieniaj, tunika jest śliczna, bluzeczka serwetkowa też, wyglądasz wspaniale
lucyna112 - Nie 13 Mar, 2011 19:47
Też proponuję ponczo za tunikę
grzewa - Nie 13 Mar, 2011 23:20
Super. Ja też bym nic nie zmieniała w tunice.
maranta - Nie 13 Mar, 2011 23:46
Dziękuję
Już mam coś nowego, taką szybką bluzeczkę udzierganą w jeden dzień (jakoś z góry na dół robi się szybciej niż z dołu do góry ).
Dziś nie miałam siły na fotki, może jutro się uda
Robiłam bez przymiarki, bo całość leciałam na króciutkim druciku z żyłką a na coś dłuższego nie chciało mi się na chwilę przekładać. Przymierzyłam dopiero jak skończyłam całość, ale jeszcze przed wykończeniem dekoltu.
Założyłam i... porażka, leżało okropnie i od razu postanowiłam spruć. Już miałam wziąć się za niszczenie, ale myślę- tyle zrobiłam, zostało tylko dorobić pewne dziwactwo przy dekolcie, więc co mi szkodzi- dorobię, zobaczę a potem spruję
Dorobiłam i... ani myślę pruć, leży świetnie! Jedno małe dziwactwo dodane do dekoltu i przestałam mieć jakiekolwiek zastrzeżenia
Jutro postaram się pokazać
saba52 - Pon 14 Mar, 2011 00:44
maranta, Teraz spać nie będę mogła przez to "dziwactwo" przy dekolcie i jak takie coś spowodowało że bluzeczka pasuje ?Niech już będzie jutro...a juz jest ..no to ranek niech nadejdzie!
ciapara - Pon 14 Mar, 2011 06:56
Dokładnie.... Ja także jestem bardzo zainteresowana tym dziwactwem co calą bluzkę uratowało..
nula - Pon 14 Mar, 2011 07:32
Napięcie rośnie - już jest jutro .....
ale mnie ciekawość zżera !!!!
maranta - Pon 14 Mar, 2011 09:56
Ej, ta Wasza ciekawość, tak mnie czkawka męczyła, że musiałam już te fotki cyknąć
Zdjęcia samoobsługowe, próbowałam zamazać łazienkę, ale zmęczyła mnie ta robota i zostawiłam kawałki pralki itp, na szczęście kibelka nie ma naprzeciwko lustra
Rico essentials cotton, 4 motki czyli 20 dag, druty 3,5mm
Schematu nie miałam, odgapiałam trochę ze zdjęcia, ale skoro zobaczyłam, że oryginał ma większe początkowe elementy (tak mi się wydawało), więc już dalej poleciałam na oko wprowadzając modyfikacje w stosunku do fotki oryginału.
Tym sposobem mam zupełnie inną bluzeczkę, ale też mi się podoba, choć o mały włos bym ją wczoraj spruła- bez dziwactwa wokół szyi leżała fatalnie a teraz leży jak ulał i jest wygodna
saba52 - Pon 14 Mar, 2011 10:04
maranta, Jaaaaaa ale cudo!Piękna!!! I w jeden dzień! A rozwiązanie dekoltu super
anle - Pon 14 Mar, 2011 10:05
Śliczna bluzka, a "dziwactwo" dodaje jej uroku.
ania10525 - Pon 14 Mar, 2011 10:09
maranta, Twoja bluzeczka wygląda o niebolepiej niż orginał na którym się wzorowałaś , gdy się zaczyna robić od góry to jak się wylicza ilość oczek uwglęniając ramiączka czy też rękawy ?? jestem zielona w robieniu odzieży na drutach ale ten sposób mi sie u Ciebie podoba i chciałabym spróbować zrobić sobie coś tym sposobem
doorcia - Pon 14 Mar, 2011 10:10
bardzo oryginalna i pięknie wykonana bluzeczka, a jak na Tobie leży! I CO ZA FIGURKA!
|
|
|