To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

kabyr - Czw 03 Mar, 2011 17:28

bean napisał/a:
Na mamie sweterki leżą jak ulał, wygląda jakbyś właśnie z myślą o niej je robiła Smile hopla

To prawda. cmok
Aniu wyglądasz rewelacyjnie w nowym sweterku. cmoknięcie

anna.pluta1 - Czw 03 Mar, 2011 17:42

cool brawo brawo
mimusia-1 - Czw 03 Mar, 2011 17:50

Ale cudeńka brawo
lamika88 - Czw 03 Mar, 2011 17:59

Wspaniałe sweterki cool cool cool
maranta - Czw 03 Mar, 2011 18:50

Dziękuję dziewczynki cmoknięcie

Nieraz wybieram jakiś model, bo mi się strasznie spodoba i muszę go mieć, nieraz wybieram, bo sposób wykonania mnie zaciekawi a w tej białej bluzeczce to zagrały oba motywy- i mi się oryginał spodobał i sposób wykonania fajny.

Te przody robi się zaczynając od ażurowych pasów - dół i i od razu leci się do góry gubiąc oczka na narożniku, dalej na gładkim dżerseju też "zjada" się oczka w miejscu styku poziomu z pionem wesoło mi

Dlatego tak trudno za pierwszym razem trafić we właściwy rozmiar, tym bardziej gdy się komuś nie chciało robić żadnych próbek, bo ciekawość goniła od razu do roboty puknąć się

ciapara - Czw 03 Mar, 2011 19:04

Aniu Twoje sweterki sa tak cudne ze jak popatrze na nie to taka malenka sie czuje w swoich dłubankach na drutach... uklon uklon uklon
maranta - Czw 03 Mar, 2011 19:13

ciapara napisał/a:
jak popatrze na nie to taka malenka sie czuje w swoich dłubankach na drutach

Nie fanzol, że tak powiem wesoło mi

Twoje robótki są śliczne i coraz lepsze, ciągle mnie czymś zaskakujesz Smile

Violetta21 - Czw 03 Mar, 2011 19:39

Aniu pięknie wyglądacie obie w tych bluzeczkach cool brawo brawo
Bozenka7 - Czw 03 Mar, 2011 19:51

kwiatek dla ciebie maranta kwiatek dla ciebie , coś pięknego,Twoja wersja sweterka fantastyczna ,serwetkowy...super,jestem pod wielkim wrażeniem,bo co tworzysz jest prześliczne i już... uklon uklon kwiatek dla ciebie uklon uklon
ciapara - Czw 03 Mar, 2011 19:54

Wrzuciłam w google coby zassac co Ty mi Aniu napisałas Smile No i już wiem Smile
Powiem Ci ze generalnie ciesze sie ze swoich postepow drutowych ale jak patrze na ta biala Twoja ostatnią bluzeczkę czy na tą niebieska co podarowałas mamie to gapie sie na nia jak sroka w gnat tak mi się podoba Smile
Poki co mecze sweter drutowy dla siebie...

Paddington - Czw 03 Mar, 2011 20:38

Jam niegodna wypowiadać się w temacie MISTRZYNI
więc cichutko tu w kąciku sobie postoję i będę podziwiać mówiąc tylko ohhhhh ahhhhhh

Bozenka7 - Czw 03 Mar, 2011 20:44

Paddington, wesoło mi wesoło mi wesoło mi
saba52 - Czw 03 Mar, 2011 20:46

maranta, Nie ujmując sweterkowi Mamy(świetnie wygląda Mama w sweterku)Twoja wersja jest cudowna cool brawo brawo brawo brawo
maranta - Czw 03 Mar, 2011 20:57

Paddington napisał/a:
Jam niegodna wypowiadać się w temacie MISTRZYNI

Misiek, bo Cię trzepnę za taką gadkę lanie nooo... zebalek

Ja taka mistrzyni jak z koziej rufy wiolonczela wesoło mi wesoło mi

Mistrzyni powinna robić jak Pan Bóg przykazał a nie pi razy oko, trafiając raz we własny rozmiar (jeśli ma szczęście), raz w rozmiar sąsiada a raz w rozmiar wyżej wspomnianej kozy rotfl

Za pochwały dziękuję ślicznie, bo czytając je przyjemniej mi się kończy narzutkę, z nadzieją, że będzie na mnie pasowała (bo kozy nie mam).
Oczywiście robię ją na oko a ma pasować na grzbiet hahahihi

Bozenka7 - Czw 03 Mar, 2011 23:15

maranta, kokietko wesoło mi wesoło mi wesoło mi doskonale wiesz,czego nie zaczniesz robić ,finalnie wychodzi fantastycznie cmoknięcie
ciapara - Pią 04 Mar, 2011 07:55

Dokładnie... własnie to jest wielkie ze bierzesz druty i robisz "pi razy oko" bo jakie wprawne trzeba miec to oko zeby umiało robic to razy "pi" cool
Poza tym cos mi sie wydaje że Twoje pi oko dobrze wiedziało ze mamie brakuje takiego cud miód sweterka... hahahihi

orchidea - Pią 04 Mar, 2011 08:11

Aniu jesteś mistrzynią tylko przez skromnośc zaprzeczasz a my tu lepiej wiemy
kabyr - Pią 04 Mar, 2011 11:31

maranta napisał/a:
Oczywiście robię ją na oko a ma pasować na grzbiet hahahihi

Aniu my ocenimy,
ale myślę, że będzie leżała jak ulał. cmok

maranta - Pią 04 Mar, 2011 14:18

Ale mi kadzicie wesoło mi

No to narzutka gotowa.
Autorką broszki jest elka j. cmoknięcie
Rainbow Alize druty 6mm.

dom_Klary - Pią 04 Mar, 2011 15:04

Ania, pokłon dla talentu, jak zawsze, a przede wszystkim uściski i życzenia, abyś zawsze miała uśmiechniętą buźkę...
Pozdrawiam

Cudne zdjęcia

lamika88 - Pią 04 Mar, 2011 17:20

Fajna cool cool cool I wygląda na cieplutką wesoło mi A z tym kwiatuszkiem wygląda eleganko cool
Madzia - Pią 04 Mar, 2011 18:03

Fajnie i wygodnie wygląda ta narzutka! I ślicznie z broszką! brawo brawo brawo
danuta_50 - Pią 04 Mar, 2011 18:16

maranta, Ja z zachwytu tylu piękności nie wiem co napisać.Czasem wydaje mi się że coś tam nauczyłam się na tym szydełku ,drutach zrobić ale wyglądają blado na tle Twoich prac.Twoje prace to mistrzostwo wielkiej klasy uklon uklon cool cool brawo brawo
Violetta21 - Pią 04 Mar, 2011 20:10

Pięknie wygląda ta narzutka i ten kwiatuszek dodaje jej uroku cool brawo
ciapara - Pią 04 Mar, 2011 20:44

Piękny zestawik w pięknej sesji cmoknięcie