To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Skrzynka ze skarbami LidkiM

Krakowianka - Pią 18 Cze, 2010 23:13

śliczne ciuszki a kocyk dla Michasia będzie piękny!!!!
Beata T - Sob 19 Cze, 2010 16:50

Lidziu ślicznie wyglądasz i jakie ładne prace brawo brawo brawo kocyk zapowiada się przeuroczy
SoWa - Sob 19 Cze, 2010 21:27

ale piękne ubrania i kocyk, coś fantastycznego!
marysia54 - Sob 19 Cze, 2010 23:54

Piękne bluzeczki i kocyk na pewno będzie śliczny
brawo brawo brawo brawo
uklon uklon uklon uklon uklon

Bernadka - Nie 20 Cze, 2010 07:36

Ślicznie wyglądasz wesoło mi hopla i super ciuszki a kocyk będzie cudny i kolorek i wszystko śliczne
małgośka - Nie 20 Cze, 2010 10:35

LidkaM, śliczne prace. radocha
Pięknie wyglądasz z tym brzuszkiem. cool

Asia S. - Nie 20 Cze, 2010 10:59

Rzeczywiście wszystko wygląda na bardzo "przytulaśne"
Lacrima - Sob 24 Lip, 2010 13:30

cmoknięcie hurrraaa cmoknięcie
LidkaM - Śro 06 Kwi, 2011 09:36

Zmobilizowana przez ciaparę wklepałam dziś w końcu adres forum marantowego w przeglądarkę, aby choć drobny znak życia dać.

2 października ubiegłego roku zostałam szczęśliwą mamą. Nareszcie!
Poród miałam wręcz przepiękny (większość z Was pewnie puknie się w głowę i pomyśli: "wariatka", ale prawda jest taka, że po poprzedniej ciąży, której 1/3 spędziłam w szpitalu i wymarzyłam sobie poród w towarzystwie jednej młodej pani doktor, bo jako jedyna starała się poprzednią ciążę ratować - moje marzenia się spełniły: na porodówkę trafiłam w sobotę, lekarzem dyżurującym była owa kobieta a poród bardziej przypominał spotkanie po latach przy kawie niż męczarnie, o których się wcześniej naczytałam). Od tej daty czasu na dzierganie brak, na pisanie również. Michał skończył pół roku i z dnia na dzień tego wolnego czasu jest jeszcze mniej. Miesiąc temu musiałam wrócić do pracy, więc popołudniami nadrabiamy te stracone godziny tęsknoty za sobą.

Oto nasz syn:

ciapara - Śro 06 Kwi, 2011 09:43

Lidzia Smile Nareszcie Smile
Michałek wyglada przecudnie... i chyba do mamy podobny. cool
Przyjmij jeszcze raz serdeczne gratulacje z okazji zostania mamą cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

bjanna - Śro 06 Kwi, 2011 09:53

LidkaM, ale masz przystojniaczka cool cool
słyszałam tu i tam, że zostałaś szczęśliwą mamusią i bardzo się cieszyłam, że po tylu staraniach masz swoje szczęście cmoknięcie cieszę się razem z Tobą i gratuluję ci z całego serca kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie trzymajcie się cieplutko cmoknięcie i pokazuj nam swoje szczęście od czasu do czasu love

milamirka - Śro 06 Kwi, 2011 10:46

Gratulacje Lidka narescie sie ujawnilas wstap takze na inne forum i pokaz nam takze tam Michasia, jest slodziak uroczy zycze duzo zdrowka pokazuj go jak rosnie cmoknięcie brawo brawo brawo brawo brawo brawo Ciesze sie ze narescie masz wymarzone szczescie przy sobie brawo brawo brawo brawo
lamika88 - Śro 06 Kwi, 2011 14:12

LidkaM, cieszę się razem z Tobą z takiego pięknego maluszka cmoknięcie Gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
nula - Śro 06 Kwi, 2011 14:35

Lidka - nareszcie się odezwałaś !!!
GRATULACJE !!!!!
Ale masz super faceta !!! cool cool cool
A takiego porodu jak piszesz - tylko zazdrościć - bardzo się cieszę, że ten poród był taki przepiękny - należało Ci się !!!
Trzymajcie się cieplutko i odezwij się od czasu do czasu !!!

kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

to chyba największy skarb w Twojej "skrzynce ze skarbami" !!! wesoło mi

małgośka - Śro 06 Kwi, 2011 15:06

LidkaM, GRATULACJE. kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Śliczny Synek. love

zonieczka - Śro 06 Kwi, 2011 15:49

LidkaM, gratulacje
Niech rośnie zdrowo

Violetta21 - Śro 06 Kwi, 2011 18:31

Lidzia Synuś jest śliczny gratuluję cmoknięcie
cmoknięcie

Natalia - Śro 06 Kwi, 2011 19:00

uroczy synus cmoknięcie moje gratulacje
janeczka33 - Czw 07 Kwi, 2011 09:02

Gratuluję z całego serca!!! Fajnie,że się pojawiłaś na forum, bo martwiłam się trochę co u Ciebie. cmoknięcie cmoknięcie
LidkaM - Czw 07 Kwi, 2011 19:52

Ależ miłe przywitanie!!!
cmoknięcie
Uwielbiam Was dziewczyny!

Ciągle mam nadzieję, że już wkrótce znajdę czas na choćby jeden rządek jakiejkolwiek robóki lub choć 15 minut dziennie na podziwianie Waszych dzieł. Choć pewnie jeśli znajdę czas na podziwianie to mnie zazdrość zje....

Madzia - Pią 08 Kwi, 2011 18:26

Rzeczywiście to największy skarb w Twojej "skrzynce". Nie może być przecież inaczej! Cieszę się, że mogę dzielić z Tobą Twoją radość. Twój synek wygląda jak taki mały, słodki elf.
Życzę Wam obojgu dużo zdrówka i zaglądajcie do nas! cmoknięcie bye

maranta - Pią 08 Kwi, 2011 18:49

LidkaM, gratuluję!!! Cudny skarbuś cmoknięcie
Cieszę się Twoją radością i tym, że się pokazłaś na forum Smile

Niech się maluszek dobrze chowa i rośnie na pociechę całej rodzince love

Bozenka7 - Nie 10 Kwi, 2011 07:13

kwiatek dla ciebie LidkaM kwiatek dla ciebie , gratuluję wspaniałego synusia cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
makneta - Pon 11 Kwi, 2011 13:55

Lidka, gratulacje serdeczne kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Pilar - Pon 11 Kwi, 2011 23:39

Lidka, prześliczne dzieciątko kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie