Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
Madzia - Pon 06 Paź, 2008 18:13
Wszystko szalenie mi się podoba!!!!!!!!!!! I bluzeczka, i obrazek, i pudełeczko, a nowy domownik jest wyjątkowo śliczny!!!!!!!! Prześliczny kolor kota, że się tak wyrażę.
Bożena- 2000 - Pon 06 Paź, 2008 18:45
Fantastyczne prace. Swietnie pomyślane. XXX- żre czas bez litości, to prawda. Tło- bez haftowania to często dobry pomysł. Tak! eksponuje prace. I naczej mówiąc daje jej to cóś. Mnie się tu w tym przypadku bardzo podoba. Podoba mi się też Twój sposób pokazania prac. Kot bardzo przystojny i doskonały model.
nula - Pon 06 Paź, 2008 20:00
reni, elka j., Zosia32, jola1010, Jarka, bjanna, Violetta21, Zula, jola373, karmelek, bean, buziaczek, gabis, barbara 1, Halkuk, fruzia,
Bożena 2000, Madzia
Kocham Was wszystkie !!!!!
Nawet nie wiecie ile radości sprawiają mi Wasze słowa !!!
A dzisiaj szczególnie przyjemnie mi poczytać coś miłego bo jakiś dół psychiczny mnie dopadł !!!
Chyba przez pogodę (taką mam nadzieję, że to tylko wina pogody)
Jakoś tak wszystko wydaje mi się bez sensu, i wszystko widzę w czarnych barwach.
| barbara 1 napisał/a: | | chyba miałaś pecha i na taką trafiłaś |
Barbara, trochę mnie pocieszyłaś, bo kupiłam też czarną i już się martwiłam, że też będzie taka powiązana. Może faktycznie ta była z jakiejś kiepskiej partii.
A kociak rzeczywiście jest kochany. Strasznie "przylepny" i chodzi za mną jak piesek Cieszę się, że Wam również się spodobał.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie !!!!
(chyba pójdę odespać moją chandrę)
beacia-24 - Pon 06 Paź, 2008 21:02
nula, to to rozumiem jest co pochwalić co prawda drugi raz, ale pochwał nigdy dość. Meduza wyszła super, ale haft mnie zachwycił i sposób w jaki oszczędziłaś sobie czas. Co do kota to nie ma wątpliwości jest uroczy i mimo tego, iż wolę psiaki to Twój kocio jest bez dwóch zdań fajniutki. Niestety, koty i kłębuszki to standardowy obrazek dlatego miej się na baczności jak nie chcesz później wszystkiego po domu szukać hahaha.
Za całokształt prac należą się ogromniaste brawa
magdalena - Pon 06 Paź, 2008 22:07
maranta - Pon 06 Paź, 2008 22:09
| Madzia napisał/a: | | Wszystko szalenie mi się podoba!!!!!!!!!!! I bluzeczka, i obrazek, i pudełeczko, a nowy domownik jest wyjątkowo śliczny!!!!!!!! Prześliczny kolor kota, że się tak wyrażę. |
Mnie też wszystko ogromnie się podoba, więc tylko pod Madzią się podpiszę
Dla kotka dużo głasków przesyłam a Twój dół psychiczny przeganiam za góry za lasy jak najdalej od ciebie
LidkaM - Wto 07 Paź, 2008 13:50
Same piękności, a koszyczek po prostu bomba!!!
Grażyna - Wto 07 Paź, 2008 19:49
Bernadka - Wto 07 Paź, 2008 21:05
Zieleniak super
katarina38 - Śro 08 Paź, 2008 23:48
Za całokształt
nula - Czw 09 Paź, 2008 07:49
beacia-24, magdalena, maranta, LidkaM, Grażyna, Bernadka, katarina38,
dziękuję za miłe słowa !!!!!
Po takim dopingu od razu chce się robić coś nowego !!!!!!
monika_b - Czw 09 Paź, 2008 08:34
Jak zobaczyłam Ruperta w Twoim robótkowym kuferku na usta cisnęło mi się zdanie z reklamy: ...niegrzeczny kotek
beacia-24 - Czw 09 Paź, 2008 09:41
nula, w takim razie śmigaj do już sama nie wiem czego, szydełka, czy xxx, czy jeszcze czegoś innego bo wszystko co wychodzi z Twoich rączek jest rewelacyjne i dopracowane. Nie każ nam tylko zbyt długo czekać bo ja jestem z tych średnio cierpliwych i już bym chciała coś nowego pooglądać
małgośka - Czw 09 Paź, 2008 10:33
Nula, chciałabym, żeby moja chandra wyglądała tak jak Twoja.
Kamizelka fantastyczna. Ślicznie w niej wyglądasz.
Koszyczek Świetny. Koteczek milutki.
wienia - Czw 09 Paź, 2008 10:43
nula, ale świetna meduza
barbara 1 - Czw 09 Paź, 2008 10:52
| Cytat: | | Barbara, trochę mnie pocieszyłaś, bo kupiłam też czarną i już się martwiłam, że też będzie taka powiązana |
Nuleńka to cię muszę zmartwić własnie robię z czarnej tunikę,kupiłam w rumento na dużej szpuli 2,5kg.i co ileś metrów jest własnie wiązana.Szlag mnie trafia bo tunika jest na szczególne zamówienie.Robiłam z białej,czerwonej,brązowej i nic takiego mi się nie przytrafiło
nula - Czw 09 Paź, 2008 11:03
| barbara 1 napisał/a: | | Nuleńka to cię muszę zmartwić |
No to faktycznie mnie zmartwiłaś
Ale nie będę się martwić na zapas ! Zresztą i tak nic na to nie poradzę !!!!!
beacia-24 - Śro 15 Paź, 2008 08:20
nula, jestem zmartwiona spokojem jaki panuje na Twojej stronie. Czekam cierpliwie na kolejne fotki bo wiem, że się coś klaruje tylko wiesz, jak z moją cierpliwością jest
milamirka - Pią 17 Paź, 2008 23:46
Serdeczne podziekowania Nelu za wszystkie schematy mimo wzrostu jestes Wielka
monaliza200 - Wto 21 Paź, 2008 19:07
nula,
misia0808 - Sob 25 Paź, 2008 16:15
Nula śliczności wydziergałaś Meduzę, obrazek to po prostu mistrzostwo - ja niestety nie mam cierpliwości do xxxx. Pojemniczki - chyba tez sie skusze, bo Twoje bardzo mi się podobają.
A nowy domownik przesłodki
ata30 - Sob 01 Lis, 2008 00:14
beacia-24 - Nie 16 Lis, 2008 20:52
pfu pfu - trzeba troszeczkę wątek odkurzyć hahahaha . Kilka nowych prac przybyło tylko jakoś tu nie zagościło. Ewidentnie się domagam nowości
nula - Nie 16 Lis, 2008 21:11
beacia-24, nowości oczywiście będą - choć wcale nie ma ich tak dużo !
Wątek kurzy się z premedytacją - postanowiłam, że pokażę coś dopiero jak skończę obrus !!!
Ma to być dla mnie mobilizacją do szybszej pracy
I muszę przyznać, że pomysł był dobry - już bardzo niewiele brakuje mi do końca
Zastanawiam się tylko ile milionów szpilek będę potrzebować, żeby go potem naciągnąć (bo to oczywiście brugijka)
i skąd wezmę odpowiednio duży kawałek podłogi
Bożena- 2000 - Nie 16 Lis, 2008 22:10
nula, służę podłogą. Mam sporo. Mąż przywykł, że ciągle coś schnie. Nie wlezie.Przyjeżdzaj.
|
|
|