Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
maranta - Nie 19 Sie, 2012 10:52
Naszyjnik wspaniały, masz mrówczą cierpliwość do nawlekania drobnicy
Koty - bajka, rozkosz dla moich oczu, bo ja straszna kociara jestem
Czekam na więcej
nula - Wto 21 Sie, 2012 18:49
Dziewczyny - już jestem z powrotem
calutki tydzień bez kompa byłam - to gorsze niż odwyk !!!
muszę koniecznie coś z tym zrobić bo inaczej chyba oszaleję !
Bardzo ale to bardzo serdecznie Wam dziękuję za tyle cudnych wpisów !!!!
| misia0808 napisał/a: | | A co do przeprowadzki w odosobnione miejsce, to ja też chetna byłabym. I wtedy to już tak bardzo odosobnione to miejsce to chyba by nie było, bo jak czytam chętnych trochę by więcej się znalazło. hahahihi |
strasznie się cieszę, że aż tyle chętnych do towarzystwa !!!!
to przecież byłaby sama rozkosz dać się zamknąć z Wami wszystkimi
| beacia-24 napisał/a: | | Pochwaliłabyś się coś tam scrapowego zmajstrowała |
Na razie zrobiłam dwie kartki - ale szczerze mówiąc boję się pokazać - zwłaszcza Tobie Beatko - bo to, że mi się w miarę podobają jeszcze o niczym nie świadczy
| maranta napisał/a: | | Czekam na więcej |
więcej kotów nie będzie .....
i tak się rozpędziłam - nie wiem czy wszystkie dam radę zmieścić na jednej narzucie
ale zaraz siadam i zaczynam kombinować .....
A bransoletka do lariatu jest już prawie gotowa - jeszcze tylko końcówki i zapięcie.....
ściskam Was gorąco i lecę nadrabiać zaległości na forum
beacia-24 - Wto 21 Sie, 2012 21:14
| nula napisał/a: | | Na razie zrobiłam dwie kartki - ale szczerze mówiąc boję się pokazać - zwłaszcza Tobie Beatko - bo to, że mi się w miarę podobają jeszcze o niczym nie świadczy hahahihi |
No wiesz co chyba Cię uduszę, a czego się bać kochana przeca Cię nie zjem. Ciekawość mnie zżera coś tam zmajstrowała, a tu nic nawet jednego zdjątka. Pewno są śliczne i marudzisz tylko ;p jak zawsze hahahah
Pokazuj mi tu szybko bez gadania ;p hahahah
nula - Wto 21 Sie, 2012 21:35
| beacia-24 napisał/a: | | Pokazuj mi tu szybko bez gadania |
no przecież pokażę
tylko zdjęcia zrobię .....
mam parę drobiazgów do wykończenia to za jednym zamachem obfocę - ale pewnie koło wekendu dopiero
Bożena- 2000 - Śro 22 Sie, 2012 00:04
Koty odjazdowe. Do drobnicy masz cierpliwość. A w takie odosobnienie{rozumiem, że obsługa w pakiecie} chętnie się z Tobą zabiorę.
nula - Pią 24 Sie, 2012 18:34
Bożena- 2000,
na razie - żebyście się nie nudziły wrzucam ostatnie drobiazgi mojej córy
niestety więcej zdjęć za jednym zamachem moim aparatem się nie da więc moje wypocinki pewnie obfocę jutro
letnie bransoletki
no i oczywiście koty
notes chętnie bym porwała ale dziecię pilnuje - nie mam wyjścia - muszę sobie zrobić sama
nismon - Pią 24 Sie, 2012 18:56
Oj sprawadza się przysłowie..."Niedaleko pada jabłko od jabłoni..."!!! - dla córci!
Grażyna - Pią 24 Sie, 2012 19:01
Tak, popieram Nismonę.
Kamoni - Pią 24 Sie, 2012 20:41
Zdolna córeczka,wiadomo po kim ma talent
Violetta21 - Pią 24 Sie, 2012 21:06
Nula doskonale Cię rozumiem przez tydzień nie miałam dostępu do netu... i niewiem co mam czytać
a biżutki i notes koci cudny
beacia-24 - Pią 24 Sie, 2012 22:47
Wszytko fajnie pięknie, ale... gdzie do jasnej niedoli zdjęcia środka notesu. No nie ja się tak nie bawię hahaha.
Tak poważnie teraz - fajne zestawienie kolorystyczne i dobrze dobrane detale. Jako, że nie wiem co jest w środku muszę powiedzieć, że nie pasują mi tylko dwie tasiemki co są w rogu notesu. tak to wszystko super wygląda.
Swoją drogą wcale się nie dziwię, że córa notesu pilnuje bo też bym pilnowała, nie masz zatem wyjścia: papaier, klej, bazy nożyczki, itd i do dzieła
Biżutki cudne porywam te kocie
Masz zdolne dziecię
ciapara - Sob 25 Sie, 2012 08:05
Swietne. Moim faworytem są koty!
Pysiatom - Sob 25 Sie, 2012 08:59
Zdolna córcia.
bean - Sob 25 Sie, 2012 10:30
| Kamoni napisał/a: | Zdolna córeczka,wiadomo po kim ma talent  |
Pewnie, że wiadomo! Wyssała z mlekiem matki
Ogromne brawa dla córy podziwiam tym bardziej, że robi rzeczy jakich ja w ogóle nie potrafię
buziaczek - Sob 25 Sie, 2012 15:19
prześliczne prace zrobiła córcia, rośnie nowe pokolenie artystek robótkowych
nula - Sob 25 Sie, 2012 16:04
nismon, Grażyna, Kamoni, Violetta21, beacia-24, ciapara, Pysiatom, bean, buziaczek, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu córy
| Violetta21 napisał/a: | | Nula doskonale Cię rozumiem przez tydzień nie miałam dostępu do netu... i niewiem co mam czytać |
no właśnie, przez tydzień to się takie zaległości ulęgną , że potem przez drugi tydzień je nadrabiam.
| beacia-24 napisał/a: | | gdzie do jasnej niedoli zdjęcia środka notesu |
Beatko - w środku sa po prostu kartki w kratkę - co tu pokazywać ?
powalczyłam z aparatem więc mogę pokazać moje ostatnie dziełka
Norweski smok latający :
bransoletka frywolna
i bransoletka do lariatu
ostatni kocur
no i dwie ślubne karteczki
Beacia zaopatrzyła mnie w mnóstwo scrapkowych przydasiów więc coś tam spróbowałam zrobić
Violetta21 - Sob 25 Sie, 2012 16:09
Koteczka jak nic porywam piekne karteczki a ten smoku rewelacja
Haniu a co Ty na "wygnaniu", że nie masz dostępu do internetu?
Kamoni - Sob 25 Sie, 2012 17:32
Smok mnie zauroczył chyba się zakochałam,to co mogę pogłaskać kota:)
Elżbieta P. - Sob 25 Sie, 2012 18:31
no proszę, jaka córka zdolna, no ale jak mama taki talent, to nic dziwnego, śliczne prace
maranta - Sob 25 Sie, 2012 19:13
Zdolna mama, zdolna córcia
Wszystkie prace super, ale ten KOT!!!
Jarka - Sob 25 Sie, 2012 19:48
| maranta napisał/a: | | Zdolna mama, zdolna córcia |
Grażyna - Sob 25 Sie, 2012 20:23
Super pracki Nie mogę się doczekać zobaczenia wszystkich kotów naraz.
beacia-24 - Sob 25 Sie, 2012 22:15
Nuluś cudne pracki. Oj masz Ty zacięcie jeśli chodzi o te koraliki.
Co do karteczek to powiem Ci, że podobają mi się bardzo. Fajnie ułożyłaś je kompozycyjnie i napisy takie ładniusie.
Frywolitki porywam co do sztuki zwłaszcza smoka , a kocurek pójdzie ze mną sam z dobroci ;p
Wszystko pięknie, ale jakiś taki niedosyt czuję. szkoda, że nie ma zbliżenia na kwiatuszka na kartce - hahaha - coś mi się ostatnio maruderstwo włączyło hahaha
ciapara - Nie 26 Sie, 2012 09:43
Piekne prace. Smok norweski bajerancki.
Moim zdaniem do Twoich kotów brakuje tylko jeszcze kota w jednej konkretnej pozycji. Wczoraj widzialam jak kot wyglada jak jest przestraszony. Wygiety grzbiet, nastroszona siersc stojąca... idealny taki byłby do Twojej kolekcji kociej
A karteczki wyglądają bardzo zachęcająco. Czyżby nowy kierunek hobby Cię opanował?
lamika88 - Nie 26 Sie, 2012 10:49
Ekstra
|
|
|