To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Mamutki

wienia - Czw 31 Sty, 2008 08:06

Śliczne rzeczy dziergasz. Bardzo mi sie podoba bolerko, fajnie w nim wygladasz. cool brawo Może i ja się skusze na takie? sztrikuję
Violetta21 - Czw 31 Sty, 2008 08:23
Temat postu: Prace Mamutki
Super wyglądasz w tym bolerku hopla brawo piękna zieleń cool
Elżbieta P. - Czw 31 Sty, 2008 17:08

świetne bolerko i świetnie w nim wyglądasz radocha brawo brawo brawo
Madzia - Czw 31 Sty, 2008 18:21

Śliczne bolerko na pięknookiej modelce!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
nula - Czw 31 Sty, 2008 22:03

Fantastyczne to bolerko !!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Mamutka - Czw 31 Sty, 2008 22:40

Bardzo dziękuję wszystkim cmoknięcie

Za komplementy też Smile.......
Jesteście kochane love

Teraz siedzę nad spódnicą z "Eldorado"...straszna dłubanina, ale mam nadzieję że jakoś do lata skończę Very Happy

A dzisiaj dojrzałam do rozpoczęcia tuniki podobnej do tej od Basi, z ażurem, tylko muszę sobie wydrukować jutro ten ażur Very Happy ( ...i znowu kilka robótek na raz Very Happy...)

bye bye

Jarka - Pią 01 Lut, 2008 13:38

Piękne bolerko cmoknięcie na super cool modelce
małgośka - Pią 01 Lut, 2008 22:53

Mamutka piękne bolerko. Ślicznie w nim wyglądasz. cool brawo brawo
elka j. - Sob 02 Lut, 2008 22:18

Bolerko cudowne, pięknie zrobione i tak Ci w nim ładnie! brawo brawo brawo
magdalena - Nie 03 Lut, 2008 11:04

świetne bolerko! cool cool brawo brawo
Grażyna - Pon 04 Lut, 2008 18:39

nie oddawaj go nikomu, bo cudnie wygladasz. brawo
Mamutka - Śro 06 Lut, 2008 12:12

Jeszcze raz bardzo dziękuję love

Grażyna, nie oddam go , to pierwsza rzecz jaką zrobiłam dla siebie ...dziękuję Very Happy

bye bye

wiesia_33 - Śro 06 Lut, 2008 12:20

piękne bolerko cool cool cool cool cool i bardzo Ci do twarzy w nim cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
kaczucha - Śro 06 Lut, 2008 12:57

elka j. napisał/a:
Bolerko cudowne, pięknie zrobione i tak Ci w nim ładnie! brawo brawo brawo

cool Zgadzam się z tą opinią,to szczera prawda.Poza tym czerwona i żółta bluzeczka są również super! radocha Moje gratulacje kwiatek dla ciebie

agniechak - Śro 06 Lut, 2008 13:07

Śliczne bolerko. ładnie wyglądasz w tym kolorze brawo brawo brawo
gabis - Nie 10 Lut, 2008 09:33

Mamutka, śliczne bolerko!!!!
brawo brawo brawo

Mamutka - Wto 13 Maj, 2008 19:05

Najpierw pięknie podziękuję wszystkim uklon cmoknięcie
...daaawno ( znowu Smile ) nic tu nie wstawiałam ... jakiś zastój mam teraz w robótkach ... mnóstwo " w trakcie " i nic nie skończone puknąć się hahahihi

Ale ja dzisiaj pokażę coś " z innej beczki "

Mój syn w sierpniu zeszłego roku poszedł do wojska a teraz, 24 kwietnia skończył służbę hopla ( szalona radość dla mnie )...
jak wiecie na koniec służby musi być chusta rezerwisty ... tradycyjnie już Smile

Nasza chusta jest malowana na materiale ...konkretnie białym prześcieradle ... farbami akrylowymi ... W tej materii zadziałała moja córka Anna ... ( nawiasem mówiąc zdolniacha w wielu dziedzinach Smile )

Temat chusty raczej baaardzo młodzieżowy ... postać maskotki zespołu Iron Maiden - Eddie

i haftowane godła miast i jednostki ( to już ja Smile )

barbara 1 - Wto 13 Maj, 2008 19:44

Fantastyczna chusta brawo brawo brawo duże brawa dla Ciebie i dla córki za wykonanie takiego arcydzieła brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Wto 13 Maj, 2008 19:47
Temat postu: Prace Mamutki
chusta arcydzieło cool brawo brawo ale ta maskotka jest ... straszna bye
dorocica81 - Wto 13 Maj, 2008 20:18

brawo brawo Piękna bluzeczka ...na lato wymarzona
Bernadka - Śro 14 Maj, 2008 06:49

oooooooo rety fantastyczna , aż muszę ją córci pokazać bo ona też ironów kocha brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Zosia32 - Śro 14 Maj, 2008 09:40

Mamutko bolerko super fajny kolor i fantastycznie prezentujesz się w tym bolerku a chusta wspaniała ( to już druga na forum po Halince ) ciekawi mnie kto następny pokaże nam następne cudo rezerwisty hopla
Pani Mama - Śro 14 Maj, 2008 09:40

bolerko brawo brawo brawo
Mamutka - Śro 14 Maj, 2008 11:15

Dziękuję love ... bardzo cmoknięcie ... również w imieniu córki Smile

Dziewczyny , miło mi bardzo, że podobają sie Wam i te starsze moje produkcje ( ja już o nich nieco zapomniałam ) ... ostatnio coś "entuzjazm szydełkowy" mnie opuścił ... a teraz jeszcze doszedł ogród więc czas jeszcze się skurczył ...

Chusta była malowana powiedzmy gdzieś dwa miesiące przed terminem ... ale córka jak prawdziwa artystka , malowała ją w chwilach weny twórczej... no i oczywiście czasu brakło ... no więc matka pospieszyła z pomocą ... i wierzcie mi, robiłyśmy ja dosłownie przez całą noc poprzedzającą wyjazd syna do jednostki ... prawdziwe szaleństwo ... na pół godziny przed wyjazdem syna na dworzec ja jeszcze doszywałam frędzle ...czyste szaleństwo wesoło mi ...ale zrobiłyśmy ... tak jak miał obiecane ... do dzisiaj się zastanawiam jak my to zrobiłyśmy puknąć się

A buźka maskotki faktycznie paskudna ... ale syn jest fanem tego zespołu ... a mnie to pasowało bardziej niż np te rozebrane panienki na gotowych chustach ...

Halkuk - Śro 14 Maj, 2008 13:56

Fantastyczne dzieło stworzyłyście ! cool brawo cool Chłopaki z jednostki pewnie zazdrościli Twojemu synowi że ho ho wesoło mi Pięknie hafty zrobiłaś radocha a malowanie - cudne uklon

Mój Jacek też opowiadał że jego chustę oglądali wszyscy , niektórzy zdjęcia z nią sobie robili a najbardziej zdumiony był dowódca , że coś takiego chciało się komuś w domu szykować hahahihi Chusta Jacka ciągle wisi na ścianie w jego pokoju Wink .
Mamutka napisał/a:
a mnie to pasowało bardziej niż np te rozebrane panienki na gotowych chustach ...

Do dziś mam katalog z gotowymi chustami , oj tej "golizny" jest tam duużo puknąć się

Przepiękna jest ta chusta - muszę powtórzyć jeszcze raz uklon