To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Grażyny -

magnolia - Czw 28 Cze, 2007 13:02

Topiki przesliczne ,cudne i juz
love

Halkuk - Czw 28 Cze, 2007 16:14

Świetne topiki cool brawo cool
Madzia - Czw 28 Cze, 2007 17:01

Jak zawsze piękne i misterne brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Gosiek - Czw 28 Cze, 2007 17:18

Śliczne wielkie brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Krakowianka - Czw 28 Cze, 2007 17:32

Grażynko Ty wszystko masz takie misterne i wypieszczone no i z cieniutkich niteczek tak że efekt powalający uklon uklon uklon
Grażyna - Czw 28 Cze, 2007 17:38

Ten niebieski top z wiskozy robi się koszmarnie, bo nitka się ślizga i pruje przy byle okazji, trzeba mocno nitke dociągac żeby oczka były równe. Rzeczywiscie jest jeszcze nie skończony w górnej części. Będę kończyć dzisiaj. Wykrój rękawów robię zazwyczaj prosto, a potem przy obróbce zaokraglam. Oczywiscie trzeba troche pogłówkować. Wokół szyi chcę zrobić taka ozdobe jak na dole topu, ale jakos jak narazie mi nie wychodzi (to co chcę!!!) i nie wiem, czy obrobię tylko połsłupkami, czy zrobię taką sama obróbkę jak na dole topu. Odłożyłam robótke, bo ja jestem taki szaleniec, że szybko ze złosci pruję, a przeciez po czasie rozwiazanie samo przychodzi. Zobaczymy, czy przyczłapie się dzisiaj. Ćwicze jednoczesnie swoją cierpliwosć, bo po pruciu potem mi żal, że sprułam, bo mogłam..cos tam i tak dalej. Pewnie każda z nas tak ma.

Dziekuje za pochwały. cmoknięcie kwiatek dla ciebie Tworzę teraz do Celi bluzeczke z Perle 8 szydełkiem 1,25mm. Do pachy bedzie takim wzorem

A górę bluzki i rękawki krótkie takim wzorem

Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

maranta - Czw 28 Cze, 2007 18:06

Grażynko, śliczne prace, bluzeczka, która powstaje do Celi zapowiada się bardzo ciekawie cool cool cool

Twoje prace są zawsze bardzo staranne, równiutkie tylko podziwiać i brać przykład brawo brawo brawo

Antonina - Czw 28 Cze, 2007 18:17

Grażyno brawo brawo brawo Prześliczne prace - staranne i wypieszczone. Gratuluję!!!
Jasieńka - Czw 28 Cze, 2007 18:29

piekną bluzeczke tworzysz super brawo cool cool
alicja11 - Czw 28 Cze, 2007 18:30

Grażyna, kwiatek dla ciebie za mistrzostwo w dzierganiu cool
Violetta21 - Czw 28 Cze, 2007 19:34
Temat postu: Prace Grażyny
Jak zawsze Grażynka bluzeczki są śliczne brawo brawo i podziwam Cię za cierpliwość cool bo robisz z takich cieniutkich nici bye
Elżbieta P. - Czw 28 Cze, 2007 19:47

Grażynko dziękuję za odpowiedź uklon Twoja nowa bluzeczka zapowiada się wspaniale cool
magdalena - Czw 28 Cze, 2007 20:12

przęśliczne bluzeczki!!!! brawo
asia0407 - Czw 28 Cze, 2007 23:04

śliczniutkie prace brawo brawo brawo brawo brawo
barbara 1 - Pią 29 Cze, 2007 09:28

Jak zwykle wszystkie robótki wykonane przepieknie brawo brawo brawo
wienia - Pią 29 Cze, 2007 11:14

No nie ma co BARDZO ładne bluzeczki i zapowiadająca się czerwona też brawo brawo brawo
Oglądając wszystkie wasze prace żałuję, że nie mam więcej czasu na robienie podobnych cudeniek. placzek

tusia.ms - Pią 29 Cze, 2007 22:28

śliczne prace jak zwykle brawo
bjanna - Sob 30 Cze, 2007 07:45

Grażynko, Ty zawsze cuda robisz :cooool:zawsze z ogromną przyjemnością oglądam Twoje dzieła cool hopla bye
Grażyna - Śro 18 Lip, 2007 15:20

Dzieki Monice, która zrobila zdjęcia moich prac wstawionych do Celi moge sie dzisiaj troszke pochwalić:
a) top zrobiony systemem tasmy z nici Linen

b) top zrobiony z niebieskiej wiskozy (wczesniej chwaliłam sie jego fragmentami)

c) bluzeczka z nici Linen

d) top z nici AłtunBasak, tych cieniutkich, zrobiony tym razem w dwie nitki

magnolia - Śro 18 Lip, 2007 16:25

Grażyna, przepiekne topiki cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo love
Elżbieta P. - Śro 18 Lip, 2007 17:18

topiki śliczne brawo brawo
Grażynko, czy możesz podzielić się schematami na biały i niebieski topik, bardzo proszę uklon

Eve - Śro 18 Lip, 2007 17:43

Bluzeczki prześliczne cool cool cool
LadyKingfisherg - Śro 18 Lip, 2007 17:51

przepiekne bluzeczki,niesamowite masz raczki i talent Grazynko brawo brawo brawo brawo brawo
Madzia - Śro 18 Lip, 2007 17:53

Już zachwycałam się białą, jest absolutnie przecudowna!!!!!!!!!! Pozostałe również śliczne, jak zwykle. uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
maranta - Śro 18 Lip, 2007 18:04

To są delicje, szydełkowy majstersztyk, coś pięknego uklon uklon uklon uklon uklon