Galerie prac użytkowników forum - Maranta
bjanna - Pon 28 Cze, 2010 08:30
| maranta napisał/a: | | Słuchajcie, co ja mam z tą kiecką zrobić- już ją lubię, ale jak o metryce pomyśle, to... hmm | nosić bo wyglądasz w niej bosko
a metryka nie ma tu nic do gadania jak bardzo Ci przeszkadza, to zamień cyferki, a zobaczysz jaka jest młoda ja w swojej nie mogę zamienić
masz rewelacyjną figurkę trzeba ja podkreślać odpowiednimi ciuszkami, szkoda ją pod nimi chować
ciapara - Pon 28 Cze, 2010 09:01
dzieki za przepis na sukienke
szkoda ze to nie moja liga
ola160307 - Pon 28 Cze, 2010 11:10
Uwielbiam robotki wykonane na drutach,a sukienka PIEKNA!
JJka - Pon 28 Cze, 2010 11:37
o co chodzi z tą sukienką, że Ci nie pasuje??
za długa czy co?
a poważnie, to super wyglądasz!!
długość do kolan jest w tym sezonie najmodniejsza!
a gdybyś jeszcze wskoczyła w wyższe obcasiki... to juz zupełnie wyglądałabyś BOSKO!
Krakowianka - Pon 28 Cze, 2010 11:39
Ślicznie wyglądasz!!!!!!!!!! , kobietki mają tutaj we wszystkim rację
a komplecik fry jest wspaniały...........!!!!!!!!!!!!!!!!
terkot1 - Pon 28 Cze, 2010 12:26
Sukienka jest rewelacyjna , biżuteria również
Grażyna - Pon 28 Cze, 2010 14:04
Oto wlasnie chodzi, aby po 40-tce wyglądac młodo. Na workowate ubrania mamy jeszcze czas. Dopadną nas zapewne, a tymczasem trzeba wyglądac uroczo, tak jak ty w tej wspaniałej sukience. Wielkie brawa dla ciebie O bizuterii nie wiem, co powiedzieć. Brakuje juz słów na okreslenie jej uroku.
ciapara - Pon 28 Cze, 2010 14:43
Zgadzam sie z Grazynka
bean - Pon 28 Cze, 2010 19:25
Ale super! Świetnie wyglądasz w nowej sukience
I noś ją dumnie, bo wyglądasz młodziutko i w końcu chyba nie chodzisz po ulicy z metryką a takiej figurki niejedna nastolatka mogłaby Ci pozazdrościć
Frywolitkowy komplecik prześliczny!
Violetta21 - Pon 28 Cze, 2010 19:37
Aniu bardzo dziękuję
beacia-24 - Śro 30 Cze, 2010 08:40
Kochana Aniu powiem szczerze, że wyglądasz szałowo w kiecuni nie wiem o co chodzi z tą metryką. Dla mnie wyglądasz młodo i kwitnąco, a sukieneczka przecudnie się na Tobie prezentuje. Ładnie podkreśla figurkę i kolorek Ci idealnie pasuje, więc nie pozostaje nic innego jak nosić.
Wyglądasz rewelacyjnie, a metrykę tak jak Nula radzi schowaj do szafy i się nie przejmuj zupełnie bo i w zasadzie nie ma czym. Kto powiedział, że sukieneczki są dla podlotków.
Masz zgrabną figurkę i nóżki więc czemuż masz je ukrywać.
Co do frywolitki to jestem nią zachwycona, wygląda niebiańsko oj niebiańsko zakochałam się w tym kompleciku bez dwóch zdań.
Ogromne brawa za piękne nowości
Mariola - Śro 30 Cze, 2010 10:01
extra
orchidea - Czw 01 Lip, 2010 08:52
Aniu sukieneczka przepiękna. Noś ją i się ciesz. Tobie takie pasują i masz do tego figurę.
Co za włóczkę użyłaś i jaki numer kolorystyczny?
maranta - Czw 01 Lip, 2010 09:12
Dziękuję
Orchidea- Etamin- wyszło między 25 a 30 dag- tutaj kupowałam i to jest dokładnie ten kolor- http://andrzej.istore.pl/...etamin,375.html
makneta - Czw 01 Lip, 2010 09:29
Maranta, śliczna sukienka
Wyglądasz świetnie.
orchidea - Pon 05 Lip, 2010 12:28
Dzięki przejrzę tę włóczkę. wogóle to szukam włóczki "Fee" Junghans Wollversand na chustę w tym kolorze chyba (ciemny róż) z Małej Diany 12/2009 - coś nie udaje mi sie jej kupic a napaliłam się na tą chustę.
maranta - Śro 07 Lip, 2010 17:03
Znowu się chwalę
W sumie jestem zadowolona, ale nie do końca- sami pewnie zauważycie dlaczego
Poza tym na fotkach widzę, że nie podoba mi się opcja z tym białym paskiem, lepiej wygląda bez, spróbuję jeszcze z czarnym- sama nie wiem.
anna.pluta1 - Śro 07 Lip, 2010 17:11
Jarka - Śro 07 Lip, 2010 17:19
Jest śliczna , ale według mnie wcale bez paska będzie super
lamika88 - Śro 07 Lip, 2010 17:34
Maranto ale czemu jesteś niezadowolona? Pięknie wyglądasz Cudna sukienka i moim zdaniem wygląda najlepiej bez paska
ciapara - Śro 07 Lip, 2010 18:44
Piekna sukienka
Ciekawe jak by wygladala z czerwonym podbiciem (halka) i czerwonym paskiem
Jak schudne jest u mnie na liscie do dziergania
amsta1 - Śro 07 Lip, 2010 20:08
Nie wiem czemu jesteś niezadowolona, sukienka jest świetna!
maranta - Śro 07 Lip, 2010 20:18
Dziękuję dziewczyny
Jestem zadowolona, tylko jedna rzecz mnie denerwuje- sposób w jaki robiłam rozszerzenie w dolnej części- zamiast jakoś symetrycznie dodawać słupki, symetrycznie względem środka sukienki i bardziej po bokach, to sobie rozmieściłam regularnie co drugie kółko tuż pod tym kółkowym pasem i widać, że jest niesymetrycznie i to jest jedyna rzecz, która mi się bardzo nie podoba, ale trudno- pruć ani myślę- jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
edzia322 - Śro 07 Lip, 2010 20:30
Maranto,
Sukienka bardzo ładna, widać Twoją precyzję i dokładność.
Na końiec masz piękne włosy.
Grażyna - Śro 07 Lip, 2010 20:32
Śliczna sukieneczka
|
|
|