To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

bjanna - Pon 28 Cze, 2010 08:30

maranta napisał/a:
Słuchajcie, co ja mam z tą kiecką zrobić- już ją lubię, ale jak o metryce pomyśle, to... hmm
nosić kazanie bo wyglądasz w niej bosko brawo brawo
a metryka nie ma tu nic do gadania nie wolno nie wolno jak bardzo Ci przeszkadza, to zamień cyferki, a zobaczysz jaka jest młoda zebalek zebalek ja w swojej nie mogę zamienić nooo...
masz rewelacyjną figurkę cool cool trzeba ja podkreślać odpowiednimi ciuszkami, szkoda ją pod nimi chować nie wolno nie wolno

ciapara - Pon 28 Cze, 2010 09:01

dzieki za przepis na sukienke
szkoda ze to nie moja liga Sad

ola160307 - Pon 28 Cze, 2010 11:10

Uwielbiam robotki wykonane na drutach,a sukienka PIEKNA!
JJka - Pon 28 Cze, 2010 11:37

o co chodzi z tą sukienką, że Ci nie pasuje??
za długa czy co? Wink Smile Smile Smile

a poważnie, to super wyglądasz!!
długość do kolan jest w tym sezonie najmodniejsza!
a gdybyś jeszcze wskoczyła w wyższe obcasiki... to juz zupełnie wyglądałabyś BOSKO!

Krakowianka - Pon 28 Cze, 2010 11:39

Ślicznie wyglądasz!!!!!!!!!! brawo , kobietki mają tutaj we wszystkim rację radocha
a komplecik fry jest wspaniały...........!!!!!!!!!!!!!!!! cool

terkot1 - Pon 28 Cze, 2010 12:26

Sukienka jest rewelacyjna cool cool cool , biżuteria również brawo uklon brawo uklon brawo
Grażyna - Pon 28 Cze, 2010 14:04

Oto wlasnie chodzi, aby po 40-tce wyglądac młodo. Na workowate ubrania mamy jeszcze czas. Dopadną nas zapewne, a tymczasem trzeba wyglądac uroczo, tak jak ty w tej wspaniałej sukience. Wielkie brawa dla ciebie brawo O bizuterii nie wiem, co powiedzieć. Brakuje juz słów na okreslenie jej uroku. cool
ciapara - Pon 28 Cze, 2010 14:43

Zgadzam sie z Grazynka cool cool
bean - Pon 28 Cze, 2010 19:25

Ale super! Świetnie wyglądasz w nowej sukience cool cool cool brawo
I noś ją dumnie, bo wyglądasz młodziutko i w końcu chyba nie chodzisz po ulicy z metryką hahahihi a takiej figurki niejedna nastolatka mogłaby Ci pozazdrościć Smile
Frywolitkowy komplecik uklon prześliczny!

Violetta21 - Pon 28 Cze, 2010 19:37

Aniu bardzo dziękuję cmoknięcie
beacia-24 - Śro 30 Cze, 2010 08:40

Kochana Aniu powiem szczerze, że wyglądasz szałowo w kiecuni nie wiem o co chodzi z tą metryką. Dla mnie wyglądasz młodo i kwitnąco, a sukieneczka przecudnie się na Tobie prezentuje. Ładnie podkreśla figurkę i kolorek Ci idealnie pasuje, więc nie pozostaje nic innego jak nosić.
Wyglądasz rewelacyjnie, a metrykę tak jak Nula radzi schowaj do szafy i się nie przejmuj zupełnie bo i w zasadzie nie ma czym. Kto powiedział, że sukieneczki są dla podlotków.
Masz zgrabną figurkę i nóżki więc czemuż masz je ukrywać.

Co do frywolitki to jestem nią zachwycona, wygląda niebiańsko oj niebiańsko zakochałam się w tym kompleciku bez dwóch zdań.
Ogromne brawa za piękne nowości radocha radocha radocha radocha

Mariola - Śro 30 Cze, 2010 10:01

extra cool brawo cool brawo cool brawo
orchidea - Czw 01 Lip, 2010 08:52

Aniu sukieneczka przepiękna. Noś ją i się ciesz. Tobie takie pasują i masz do tego figurę.
Co za włóczkę użyłaś i jaki numer kolorystyczny?

maranta - Czw 01 Lip, 2010 09:12

Dziękuję cmoknięcie

Orchidea- Etamin- wyszło między 25 a 30 dag- tutaj kupowałam i to jest dokładnie ten kolor- http://andrzej.istore.pl/...etamin,375.html

makneta - Czw 01 Lip, 2010 09:29

Maranta, śliczna sukienka radocha radocha radocha
Wyglądasz świetnie. cool

orchidea - Pon 05 Lip, 2010 12:28

Dzięki przejrzę tę włóczkę. wogóle to szukam włóczki "Fee" Junghans Wollversand na chustę w tym kolorze chyba (ciemny róż) z Małej Diany 12/2009 - coś nie udaje mi sie jej kupic a napaliłam się na tą chustę.
maranta - Śro 07 Lip, 2010 17:03

Znowu się chwalę Embarassed
W sumie jestem zadowolona, ale nie do końca- sami pewnie zauważycie dlaczego puknąć się
Poza tym na fotkach widzę, że nie podoba mi się opcja z tym białym paskiem, lepiej wygląda bez, spróbuję jeszcze z czarnym- sama nie wiem.

Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki
Od Szydełko- sukienki

anna.pluta1 - Śro 07 Lip, 2010 17:11

brawo brawo cool cool
Jarka - Śro 07 Lip, 2010 17:19

Jest śliczna cool cool brawo brawo cool cool , ale według mnie wcale bez paska będzie super cool
lamika88 - Śro 07 Lip, 2010 17:34

Maranto ale czemu jesteś niezadowolona? puknąć się Pięknie wyglądasz cool cool cool Cudna sukienka i moim zdaniem wygląda najlepiej bez paska cool cool
ciapara - Śro 07 Lip, 2010 18:44

Piekna sukienka cool cool
Ciekawe jak by wygladala z czerwonym podbiciem (halka) i czerwonym paskiem Smile
Jak schudne jest u mnie na liscie do dziergania Smile

amsta1 - Śro 07 Lip, 2010 20:08

Nie wiem czemu jesteś niezadowolona, sukienka jest świetna! brawo brawo brawo
maranta - Śro 07 Lip, 2010 20:18

Dziękuję dziewczyny Smile

Jestem zadowolona, tylko jedna rzecz mnie denerwuje- sposób w jaki robiłam rozszerzenie w dolnej części- zamiast jakoś symetrycznie dodawać słupki, symetrycznie względem środka sukienki i bardziej po bokach, to sobie rozmieściłam regularnie co drugie kółko tuż pod tym kółkowym pasem i widać, że jest niesymetrycznie i to jest jedyna rzecz, która mi się bardzo nie podoba, ale trudno- pruć ani myślę- jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Very Happy

edzia322 - Śro 07 Lip, 2010 20:30

Maranto,
Sukienka bardzo ładna, widać Twoją precyzję i dokładność.
Na końiec masz piękne włosy. radocha

Grażyna - Śro 07 Lip, 2010 20:32

Śliczna sukieneczka cool