To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

buziaczek - Sob 29 Maj, 2010 13:59

maranta, ja tez uważam że Twoja wersja bluzeczki jest piękniejsza niż oryginał brawo jak tylko skończę przygotowywać prezent niespodziankę na naszą letnią wymiankę to zaraz zabiorę się do zrobienia tej bluzeczki wesoło mi
LidkaM - Sob 29 Maj, 2010 14:04

Świetnie leży ta bluzeczka. Nabrałam na nią ochoty, ale na razie muszę poczekać, aż maluch z brzucha wyskoczy. wesoło mi
Grażyna - Sob 29 Maj, 2010 20:36

Piekna ci wyszła. brawo
Haniutka - Sob 29 Maj, 2010 20:58

Śliczna bluzeczka i rewelacyjnie w niej wyglądasz cool brawo
katarina38 - Nie 30 Maj, 2010 12:07

Maranto super bluzeczka, kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
gustavo_2008 - Nie 30 Maj, 2010 17:27

Maranto, pięknie wyszła Tobie ta bluzeczka brawo brawo brawo brawo brawo
Nikola5 - Nie 30 Maj, 2010 17:41

Śliczna bluzeczka brawo brawo brawo brawo
małgośka - Nie 30 Maj, 2010 20:35

Aniu, bluzeczka po prostu cudna. Rewelacyjnie w niej wyglądasz. cool radocha wesoło mi
krzysztofina - Nie 30 Maj, 2010 21:28

Urocza modelka-to i piękna bluzka brawo brawo uklon uklon
Jasieńka - Nie 30 Maj, 2010 22:49

bluzeczka rewelacyjna ślicznie w niej wyglądasz cool cmoknięcie
maranta - Wto 01 Cze, 2010 10:54

Tyle pochwał dodało mi energii i trzy dni uczciwej pracy plus dzisiaj chwila na wykończenie i jest kolejna bluzeczka.

Dziękuję za wszystkie komplementy, bardzo lubię poprzednią bluzeczkę i tą nową też już baaaardzo lubię.

Sonia light, prawie 20 dag, druty 4 w porywach do 4,5 mm Smile

Znowu sporo fotek łazienkowych wesoło mi

Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki

Dziękuję Adzie za oświecenie w kwestii bardzo tajemniczego kawałka schematu- nie wiedziałam do czego to przypasować, niby wiedziałam co to jest, ale do tego modelu mi nie pasowało i próbowałam to albo wcisnąć byle gdzie albo zlekceważyć wesoło mi

Tajemnicze wykończenie ściągaczy powstało, po pierwsze dlatego, ze lubię dodać coś od siebie, po drugie dlatego, ze ściągacze robione od góry zakończone normalnie nie wyglądają za ciekawie, chyba, że wykańcza się igłą- ale to to już by mi trzeba w pokucie zadać- raz robiłam, wyszło ślicznie, ale nie cierpię igły i unikam jak mogę. Zakończyłam więc szydełkiem dodając pikoteczki i już.

Bocznego szwa na ściagaczu być nie powinno, ale jest, bo kręćka dostawałam od robienia całego sweterka dookoła, więc tu leciałam rzędami.

Bernadka - Wto 01 Cze, 2010 10:58

Aniu REWELACJA brawo brawo brawo wiesz jak ci sekundowałam podczas robienia tego sweterka no ale sama odpadłam bo moje wszystkie niteczki okazały się za grube na ten sweterek ( i wychodziło mi go za dużo buuuuuuuuuuuuu) . wyszedł rewelacyjnie więc teraz go zmałpię od Ciebie nooo... daję nogę no poczekaj... zebalek
maranta - Wto 01 Cze, 2010 11:05

Dziękuję za kibicowanie i oczywiście zmałpiaj sobie tylko szybko, bo chcę zobaczyć Twoją wersję.

Startowałyśmy razem, Bernadka miała za grubą włóczkę i wyszły jej falbanki a mnie wychodziło niewiele lepiej- spódnica mi wychodziła- sami zobaczcie jak to wyglądało.

Sorki za pozowanie w piżamie, patrzcie na "spódnicę" wesoło mi

ciapara - Wto 01 Cze, 2010 11:23

Aniu
Cudenko Ci wyszlo
Sliczne niesamowicie
Jak mi sie uda schudnac to moze sie pokusze na taka chociaz cienka jestem w drutach
brawo brawo brawo cool cool

janeczka33 - Wto 01 Cze, 2010 11:31

Jak zwykle cudo!!!! A jako że dzisiaj mija 5 rocznica tego forum szczególne za nie podziękowania cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
ciapara - Wto 01 Cze, 2010 11:45

Powaznie... 5 lat?
To piekna rocznica cmoknięcie
Aniu dziekujemy Ci kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie love

andzia35 - Wto 01 Cze, 2010 12:57

Aniu bluzeczka odlotowa!!jak wszystko zresztą czego sie dotkniesz;)))wychodzi rewelacyjnie
i ogromne buziole za to magiczne miejse bez ktorego ja już nie potrafię żyć cmoknięcie love love love love cmoknięcie cmoknięcie

Ainer - Wto 01 Cze, 2010 13:11

Aniu bluzeczka miodzio wesoło mi cool Za cudowne forum dziękuję uklon kwiatek dla ciebie uklon kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
dehajola - Wto 01 Cze, 2010 13:35

śliczna- same cudeńka pokazujesz brawo uklon
maranta - Wto 01 Cze, 2010 14:26

Dziękuję pięknie uklon

Tak, to prawda, dzisiaj forum ma urodzinki, sama nie wiem kiedy te pięć lat zleciało Very Happy

Dziękuję Wam za obecność, za wspaniałą atmosferę, za pomoc cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

lamika88 - Wto 01 Cze, 2010 14:32

Bluzeczka prześliczna cool I bardzo dziękuję za miejsce dzięki któremu przestałam się przejmować docinkami w stylu "na drutach to tylko babcie robią" itp wesoło mi cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
beacia-24 - Wto 01 Cze, 2010 15:52

Aniu wyglądasz zjawiskowo, rewelacyjnie, wręcz niebiańsko. Wzorek prześliczny, jestem pełna podziwu, że mimo tego, iż miało wyjść coś innego wyszło takie cudo. U mnie jest zawsze troszkę inaczej. Chcę jedno wychodzi zupełnie jakieś inne dziwadło i nie zawsze to dziwadło jest ładne hahaha.

Brawa za piękną bluzeczkę i fantastyczną sesję. radocha radocha radocha

anna.pluta1 - Wto 01 Cze, 2010 16:58

cool cool cool hurrraaa hurrraaa
Violetta21 - Wto 01 Cze, 2010 19:34

Andzia ślicznie Ci w tej bluzeczce cmok wesoło mi
dziekuje za to wspaniałe forum dla mnie to super relaks po męczącym dniu w pracy kwiatek dla ciebie cmoknięcie

grzewa - Wto 01 Cze, 2010 22:09

Cudeńko. cool cool cool