To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

iwonka - Wto 27 Kwi, 2010 06:41

Madzia napisał/a:
Dzieła sztuki, po prostu. Specjalny słownik powinien być, żeby Marantowe cuda chwalić.
uklon uklon uklon

też uważam ,że nie ma słów ,które opisały by mój zachwyt,Aniu padam na kolana uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon

beacia-24 - Wto 27 Kwi, 2010 08:36

Kochana Aniu brak mi słów by wyrazić zachwyt nad Twoimi pięknościami. Po prostu wzdycham i wzdycham w nadziei, że kiedyś może i mi się poszczęści by założyć Twoją biżuterię. Jesteś dla mnie mistrzynią w tym co robisz i w każdym pikotku czy wplecionym koraliczku widać perfekcję do granic możliwości. Ogromne brawa za takie piękne nowości. Serwetkę bym z miłą chęcią porwała jest przeurocza. Kwiatki z papieru zaś bardzo twórcze, letnie i kolorowe. Widzę, że tęsknota za latem u każdego się objawia radocha radocha radocha radocha
Jarka - Wto 27 Kwi, 2010 16:34

lamika88 napisał/a:
Oczopląsu dostałam... Tyle cudnych prac na raz... Super
cool cool cool cool cool SAME ARCYDZIEŁA
*pelasia* - Wto 27 Kwi, 2010 18:42

Wiele prac obejrzalam,ale przy Twoich rozdziawilam gebe i trudno bylo mi ja doprowadzic do stanu poprzedniego czyli zamknac.Wiesz zatem jakie one zrobily na mnie wrazenie.Dlatego wielkie dla Ciebie uklon uklon uklon
buziaczek - Wto 27 Kwi, 2010 23:02

jeszcze raz ogromne ukłony w stronę twoich frywolitek uklon a serwetka i kwiat papierowy zasługują również na ogromne brawa brawo
wienia - Śro 28 Kwi, 2010 13:28

jesteś WIELKA uklon uklon uklon
SoWa - Czw 29 Kwi, 2010 23:18

przepiękne! mistrzowskie! cmoknięcie radocha
Grażyna - Pią 30 Kwi, 2010 14:36

Kolejne slicznosci cool Och Aniu - jak ty slicznie wszystko robisz... brawo
Mysza - Nie 02 Maj, 2010 20:36

OOO Grand Mistress!!! uklon uklon uklon My Twe prace wielbić w nieskończoność uklon uklon uklon (Jeśli przeżywszy powódź krwi nas zalewającej, że my tak nie umiawszy. I z rachunku prawdopodobieństwa własnej roboty <Wszelkie dobro nigdy nie przydarzy się tobie, a wszelkie zło komu innemu> wynika, że raczej się tak nie naukam).

Tak dla bezpieczeństwa przy oglądaniu galerii wszelkich to ja chętnie przejdę następujące kursy (nawet przez internet) - pływania (bo mnie często krew zalewa i łzy), protetyki stosowanej (bo na dentystę wydawam fortunę przy naprawie szczęki własnej i sztucznej), okulistyki (żeby gały zawsze wracały na swoje miejsce), kardiologii (bo zawał przed kompem jest coraz bardziej prawdopodobny, szczególnie jeśli sie jeszcze galerii z cudami naoglądam), filozofii epikurejskiej i hedonistycznej (coby nie popadać w depresję z nieumienia) i jeszcze paru innych.

Niech żyje (ed)ukacja! wesoło mi

Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie
M.

barburka - Pon 03 Maj, 2010 17:24

maranta, cool brawo Przepiękne,pomysłowe, czy jest coś czego niepotrafisz? uklon uklon uklon uklon uklon
misia0808 - Pon 03 Maj, 2010 18:01

Aniu fantastyczne prace. Ja jestem dozgonną fanką Twojego talentu uklon uklon uklon brawo brawo brawo brawo
maranta - Sob 08 Maj, 2010 14:44

Dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Tym razem druty odkurzyłam Very Happy

Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki

Przepraszam za łazienkową sesję samoobsługową Very Happy

Włóczka z odzysku- nie wiem co to jest, wiem, że wydajne, poszło... ok. 10dag (miałam niecałe 20 i bałam się, że nie starczy).

Druty 3mm. Rozmiar 38 a mogłam ciut mniejszą zrobić.

Robótka z tych szybkich- 2,5 dnia roboty Wink

lamika88 - Sob 08 Maj, 2010 16:23

Piękna bluzeczka i błyskawiczne tempo wykonania brawo brawo brawo
Violetta21 - Sob 08 Maj, 2010 19:44

Anulka śliczna bluzeczka uklon brawo
Urtica - Sob 08 Maj, 2010 20:49

Dla mnie to wogóle niepojęte - patrząc na galerię prac Maranty (kiedy odkryłam po raz pierwszy) zdawało mi się, że to galeria jakiegoś pracowitego zgromadzenia robótkowiczek albo innego kółka ...
Rety, co za pracowitośc niesłychana i talent do tego niewiarygodny. Te grubaski to Mount Everest frywolitek.

Pozdrawiam serdecznie i zapewniam, że cwiczyc będę do upadłego, a porządnych frywolitek nauczę się. Co będzie krzywe - potnę, potnę i zacznę na nowo. Mam nadzieję, że do emerytury (kiedy będę miała dużo czasu) w sam raz się nauczę i będę Was obdarowywac na prawo i lewo.

Asia S. - Nie 09 Maj, 2010 10:20

Piękna brawo
reni - Nie 09 Maj, 2010 10:22

śliczna cool cool cool brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 09 Maj, 2010 18:07

błyskawicznie zrobiona śliczna bluzeczka wesoło mi brawo brawo
Madzia - Nie 09 Maj, 2010 18:20

Bardzo mi się podoba taki fason, choć nie dla mnie, a Ty wyglądasz super (choć bez buzi) cool cool cool
Mysza - Nie 09 Maj, 2010 18:30

'Słowa, słowa, słowa...'

I nie ma co powiedzieć więcej. Uznajemy panowanie Najjaśniejszej Pani na tymże forum i decydujemy ograniczać się wsłowach, gdyż te nie oddadzą piękna jej twórczości.

'Com napisał, napisałem.'

Uniżenie pozdrawiamy cmoknięcie
M.

gosias - Nie 09 Maj, 2010 18:44

Śliczna bluzeczka Aniu brawo brawo brawo brawo cool cool cool cool
Poranna - Nie 09 Maj, 2010 19:07

bluzeczka jest fenomenalna i mam wrażenie, że do Twojej figury ten model świetnie pasuje brawo brawo brawo
Haniutka - Śro 12 Maj, 2010 21:06

Rewelacyjna bluzeczka cool brawo a ten czas wykonania szczęka
jola373 - Pią 14 Maj, 2010 10:55

Aniu, piękna bluzeczka, piękne wykonanie, piękna sesja zdjęciowa!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Mariola - Sob 15 Maj, 2010 09:19

blzeczka wystrzalowa wesoło mi brawo brawo brawo