Galerie prac użytkowników forum - Maranta
iwonka - Wto 27 Kwi, 2010 06:41
| Madzia napisał/a: | Dzieła sztuki, po prostu. Specjalny słownik powinien być, żeby Marantowe cuda chwalić.
 |
też uważam ,że nie ma słów ,które opisały by mój zachwyt,Aniu padam na kolana
beacia-24 - Wto 27 Kwi, 2010 08:36
Kochana Aniu brak mi słów by wyrazić zachwyt nad Twoimi pięknościami. Po prostu wzdycham i wzdycham w nadziei, że kiedyś może i mi się poszczęści by założyć Twoją biżuterię. Jesteś dla mnie mistrzynią w tym co robisz i w każdym pikotku czy wplecionym koraliczku widać perfekcję do granic możliwości. Ogromne brawa za takie piękne nowości. Serwetkę bym z miłą chęcią porwała jest przeurocza. Kwiatki z papieru zaś bardzo twórcze, letnie i kolorowe. Widzę, że tęsknota za latem u każdego się objawia
Jarka - Wto 27 Kwi, 2010 16:34
| lamika88 napisał/a: | | Oczopląsu dostałam... Tyle cudnych prac na raz... Super | SAME ARCYDZIEŁA
*pelasia* - Wto 27 Kwi, 2010 18:42
Wiele prac obejrzalam,ale przy Twoich rozdziawilam gebe i trudno bylo mi ja doprowadzic do stanu poprzedniego czyli zamknac.Wiesz zatem jakie one zrobily na mnie wrazenie.Dlatego wielkie dla Ciebie
buziaczek - Wto 27 Kwi, 2010 23:02
jeszcze raz ogromne ukłony w stronę twoich frywolitek a serwetka i kwiat papierowy zasługują również na ogromne brawa
wienia - Śro 28 Kwi, 2010 13:28
jesteś WIELKA
SoWa - Czw 29 Kwi, 2010 23:18
przepiękne! mistrzowskie!
Grażyna - Pią 30 Kwi, 2010 14:36
Kolejne slicznosci Och Aniu - jak ty slicznie wszystko robisz...
Mysza - Nie 02 Maj, 2010 20:36
OOO Grand Mistress!!! My Twe prace wielbić w nieskończoność (Jeśli przeżywszy powódź krwi nas zalewającej, że my tak nie umiawszy. I z rachunku prawdopodobieństwa własnej roboty <Wszelkie dobro nigdy nie przydarzy się tobie, a wszelkie zło komu innemu> wynika, że raczej się tak nie naukam).
Tak dla bezpieczeństwa przy oglądaniu galerii wszelkich to ja chętnie przejdę następujące kursy (nawet przez internet) - pływania (bo mnie często krew zalewa i łzy), protetyki stosowanej (bo na dentystę wydawam fortunę przy naprawie szczęki własnej i sztucznej), okulistyki (żeby gały zawsze wracały na swoje miejsce), kardiologii (bo zawał przed kompem jest coraz bardziej prawdopodobny, szczególnie jeśli sie jeszcze galerii z cudami naoglądam), filozofii epikurejskiej i hedonistycznej (coby nie popadać w depresję z nieumienia) i jeszcze paru innych.
Niech żyje (ed)ukacja!
Pozdrawiam serdecznie
M.
barburka - Pon 03 Maj, 2010 17:24
maranta, Przepiękne,pomysłowe, czy jest coś czego niepotrafisz?
misia0808 - Pon 03 Maj, 2010 18:01
Aniu fantastyczne prace. Ja jestem dozgonną fanką Twojego talentu
maranta - Sob 08 Maj, 2010 14:44
Dziękuję
Tym razem druty odkurzyłam
Przepraszam za łazienkową sesję samoobsługową 
Włóczka z odzysku- nie wiem co to jest, wiem, że wydajne, poszło... ok. 10dag (miałam niecałe 20 i bałam się, że nie starczy).
Druty 3mm. Rozmiar 38 a mogłam ciut mniejszą zrobić.
Robótka z tych szybkich- 2,5 dnia roboty
lamika88 - Sob 08 Maj, 2010 16:23
Piękna bluzeczka i błyskawiczne tempo wykonania
Violetta21 - Sob 08 Maj, 2010 19:44
Anulka śliczna bluzeczka
Urtica - Sob 08 Maj, 2010 20:49
Dla mnie to wogóle niepojęte - patrząc na galerię prac Maranty (kiedy odkryłam po raz pierwszy) zdawało mi się, że to galeria jakiegoś pracowitego zgromadzenia robótkowiczek albo innego kółka ...
Rety, co za pracowitośc niesłychana i talent do tego niewiarygodny. Te grubaski to Mount Everest frywolitek.
Pozdrawiam serdecznie i zapewniam, że cwiczyc będę do upadłego, a porządnych frywolitek nauczę się. Co będzie krzywe - potnę, potnę i zacznę na nowo. Mam nadzieję, że do emerytury (kiedy będę miała dużo czasu) w sam raz się nauczę i będę Was obdarowywac na prawo i lewo.
Asia S. - Nie 09 Maj, 2010 10:20
Piękna
reni - Nie 09 Maj, 2010 10:22
śliczna
Elżbieta P. - Nie 09 Maj, 2010 18:07
błyskawicznie zrobiona śliczna bluzeczka
Madzia - Nie 09 Maj, 2010 18:20
Bardzo mi się podoba taki fason, choć nie dla mnie, a Ty wyglądasz super (choć bez buzi)
Mysza - Nie 09 Maj, 2010 18:30
'Słowa, słowa, słowa...'
I nie ma co powiedzieć więcej. Uznajemy panowanie Najjaśniejszej Pani na tymże forum i decydujemy ograniczać się wsłowach, gdyż te nie oddadzą piękna jej twórczości.
'Com napisał, napisałem.'
Uniżenie pozdrawiamy
M.
gosias - Nie 09 Maj, 2010 18:44
Śliczna bluzeczka Aniu
Poranna - Nie 09 Maj, 2010 19:07
bluzeczka jest fenomenalna i mam wrażenie, że do Twojej figury ten model świetnie pasuje
Haniutka - Śro 12 Maj, 2010 21:06
Rewelacyjna bluzeczka a ten czas wykonania
jola373 - Pią 14 Maj, 2010 10:55
Aniu, piękna bluzeczka, piękne wykonanie, piękna sesja zdjęciowa!
Mariola - Sob 15 Maj, 2010 09:19
blzeczka wystrzalowa
|
|
|