To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2013 rok

Noemi1 - Czw 05 Maj, 2011 12:42

barbara 1 - u Ciebie Basiu jak zwykle śliczności i do tego już się chyba wszyscy przyzwyczaili, ale ja wciąż zachodzę w głowę jakim cudem szydełkujesz tak szybko i w takich ilościach hmm Super prace, wielkie brawo brawo
Również z niecierpliwością czekam na Twój kurs obrazkowy dziergania dekoltów i podkrojów pach, skoro jak mówisz takie to łatwe to może i mnie się uda zrobić coś podobnego.

kabyr - Czw 05 Maj, 2011 12:42

we_st napisał/a:
Basiu, doznałam szoku w samo południe. Cudne, cudne i jeszcze raz cudne. Wszystko bez wyjątku. Ale brązowa z kwiatuszkami doprowadziła mnie do palpitacji serca

Zgadza się.
Ja też po włączeniu kompa udałam się do Ciebie.
Wiedziałam, że mogę spotkać cudne ciuchy wydziergane przez Ciebie,
ale że aż tak cudne brawo brawo uklon uklon uklon cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

karmelek - Czw 05 Maj, 2011 13:46

Basiu, jesteś nieziemsko zdolna i pracowita!!! Twoje szydełkowe ciuchy są rewelacyjne!!! uklon uklon uklon
grzewa - Czw 05 Maj, 2011 14:01

Przepiękne prace. brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Paddington - Czw 05 Maj, 2011 14:40

twoje dzieła są super jak zawsze, ale ten mroźny widok za oknem to nie do uwierzenia... wiem, że tv pokazywała takie widoczki w weekend majowy, ale nie przypuszczałam, że jakiegos Maranciaka to dotknie bez pośrednio. trzymaj się ciepło!!!
ciapara - Czw 05 Maj, 2011 16:16

Wirtuozeria szydełkowa.
Perfekcjonizm. Cudne pracki cmoknięcie
Wszystkie bez wyjatku!!!

Jarka - Czw 05 Maj, 2011 16:50

karmelek napisał/a:
Basiu, jesteś nieziemsko zdolna i pracowita!!! Twoje szydełkowe ciuchy są rewelacyjne!!!
uklon cool cool uklon cool cool uklon
Violetta21 - Czw 05 Maj, 2011 17:15

Basiu i kolejne cudeńka powstały super sukienki cool brawo
lamika88 - Czw 05 Maj, 2011 17:56

Mistrzostwo uklon uklon uklon Już nie wiem jakich słów użyć żeby pochwalić takie cuda i tempo ich wykonywania uklon uklon uklon
anna.pluta1 - Czw 05 Maj, 2011 17:57

brak słów hopla hopla cool cool brawo brawo
Madzia - Czw 05 Maj, 2011 19:34

Basiu wspaniałości! I mam wrażenie, że to ja co w pocie czoła będę dłubać przez miesiąc klnąc i prując dla Ciebie jest jak splunąć. Jestem pod wrażeniem, jestem pełna podziwu, chylę czoła uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo brawo
nula - Czw 05 Maj, 2011 19:34

karmelek napisał/a:
Basiu, jesteś nieziemsko zdolna i pracowita!!! Twoje szydełkowe ciuchy są rewelacyjne!!!

Mogę tylko powtórzyć za karmelkiem - bo mowę mi odjęło i od siebie nic nowego nie wymyślę !!! cool cool cool

bean - Czw 05 Maj, 2011 20:32

cudne, cudne, cudne!!! cool brawo brawo brawo
barbara 1 - Czw 05 Maj, 2011 21:05

O matko dziewczyny Wy to umiecie człowiekowi dosłodzić,tym bardziej ,że teraz u mnie w domu są same problemy i jedyne co mi jeszcze sprawia radość to własnie te moje robótki.Nie mam nawet czasu na forum.Za trzy tygodnie Maciek ma komunię.Kończę ostatnie zamówienie i na cztery tygodnie rozstaję się z szydełkiem wściekły wściekły wściekły
gosias - Czw 05 Maj, 2011 21:35

barbara 1, brawo brawo brawo cool cool cool uklon uklon uklon
Bożena- 2000 - Czw 05 Maj, 2011 22:19

Paillette, zadała precyzyjne pytanie Wysłany: Dzisiaj 9:21

--------------------------------------------------------------------------------

Basiu, dlaczego mi to robisz?

I mnie też. Oczy wychodzą z orbit. Kiedyś je pogubię.
Ależ cuda. A widoczek ,owszem, grudniowy. cmoknięcie cmoknięcie

iwona150 - Pią 06 Maj, 2011 09:44

brak mi słów, PIĘKNE ! brawo brawo brawo
katrinka - Pią 06 Maj, 2011 09:45

Mistrzostwo świata w szydełkowaniu brawo brawo brawo brawo
żabka - Pią 06 Maj, 2011 20:16

lamika88 napisał/a:
Mistrzostwo uklon uklon uklon Już nie wiem jakich słów użyć żeby pochwalić takie cuda i tempo ich wykonywania uklon uklon uklon
słów brak mdleje brawo brawo brawo

mogłabyś się podzielić wzorkiem na zieloną wiatraczkową tunike uklon

moslamawe - Sob 07 Maj, 2011 06:49

piękne rzeczy brawo brawo brawo
Basia ty zrób tę komunię a potem to ja Cię ukradnę i będziesz dla mnie robić hahahihi

marysia54 - Sob 07 Maj, 2011 23:18

barbara1 uklon uklon mdleje gały brawo cool szczęka
Anisa - Nie 08 Maj, 2011 07:57

Piękne rzeczy, podziwiam brawo
misia0808 - Nie 08 Maj, 2011 20:56

Basiu wszystkie prace po prostu bajecznie pięknie. Jak dla mnie to Ty jesteś niedoścignioną mistrzynią szydełka. Uwielbiam do Ciebie zaglądać, bo zawsze pokazujesz takie cudowności brawo brawo uklon
dehajola - Nie 08 Maj, 2011 21:29

piękności brawo brawo brawo
Beata T - Nie 15 Maj, 2011 15:47

przepiękne tuniczki cool cool cool