Galerie prac użytkowników forum - Skrzynka ze skarbami LidkiM
antosia - Wto 16 Mar, 2010 22:49
LidkaM wreszcie namierzylam Twoja skrzynke ze skarbami. Ile sie tu pieknych Skarbow chowa!!!! A powiedz, w ktorej skrzynce mozna zobaczyc Twoje skarby czlenkowe. Wspomnialas w ktoryms poscie, ze wlasnie dzialasz czlenkami....
ciapara - Śro 17 Mar, 2010 08:04
Lidziu robisz czolenkami?
O matko to pomoz troche bo mam wlasnie zakupione i zebrac sie mi ciezko ...
Mariola - Śro 17 Mar, 2010 10:26
| Violetta21 napisał/a: | fajny jest ten cudak biały sweterek super i bluzeczka śliczna  | zgadzam sie calkowicie
LidkaM - Śro 17 Mar, 2010 18:20
Ojej! Dawno tutaj nic się nie działo, dziś wchodzę a tu jeszcze pochwały. Zarumieniłam się jak dzisiejsze kotleciki obiadowe.
| antosia napisał/a: | | A powiedz, w ktorej skrzynce mozna zobaczyc Twoje skarby czlenkowe. Wspomnialas w ktoryms poscie, ze wlasnie dzialasz czlenkami.... |
Ależ ja nie mam żadnych skarbów czółenkowych. Dopiero się uczę, na razie zrobiłam jedną małą gwiazdkę, którą gdzieś posiałam, a ostatnio usiadłam i udało mi się zrobić malutkie ubranko na jajko. Jak tylko skończę prezenty wymiankowe (albo przynajmniej będą w takim stopniu ukończenia, że poczuję się bezpiecznie, że z pustymi rękami nie przychodzę) to wydłubię jeszcze kilka ubranek frywolitkowych, bo tak właśnie w tym roku będą u mnie wyglądały pisanki. To pierwsze święta Wielkanocne w naszym nowym mieszkaniu więc przygotowuję się do nich powolutku, jako "pani domu" a nie jedynie jego mieszkaniec.
ciaparo frywolitki nie są trudne. Wystarczy przejrzeć tych kilka wątków na tym forum, w razie kłopotów podpytać dziewczyny. Ja właśnie tutaj nauczyłam się "flipać", zanim nie znalazłam tego forum, nie wiedziałam o istnieniu czółenka. Dasz radę!
Uciekam do roboty, bo mnie wymianka ściga.
LidkaM - Śro 21 Kwi, 2010 21:01
Spróbuję wkleić, bo nigdy nie pamiętam jak to się robi.
No więc, to moje ostatnie dzieło:
A to z serii: "ciocia ma małą dzidzię?":
Dziełem moim jest oczywiście ubiór Gosi, Gosia jest dziełem mojej siostry.
Ten grubas (mój mąż użył miana "elf") na ostatnim zdjęciu to ja, oczywiście.
Violetta21 - Śro 21 Kwi, 2010 21:17
super komplecik
makneta - Śro 21 Kwi, 2010 21:26
Prześliczny komplecik wydziergałaś. Ale kolorystycznie zgrałyście się z siostrzenicą.
I serdeczne gratulację po raz drugi. A kiedy dzieciątko ma przyjść na świat?
buziaczek - Śro 21 Kwi, 2010 21:27
rewelacyjny zestaw ubranka i czapki dla dziewczynki LidkaM, trzymam kciuki za szczęśliwy przebieg twojej ciąży
SoWa - Śro 21 Kwi, 2010 22:44
Super komplecik!
No i gratuluję pięknego wyglądu przyszłej mamusi, życzę zdrowego ciążowania!
Elżbieta P. - Śro 21 Kwi, 2010 22:50
Lidka gratuluję przyszłej mamusi i trzymam kciuki mocno!!!
śliczny komplecik zrobiłaś taką czapeczkę też robiłam, ale bardzo podoba mi się sweterek, może też taki zrobię robiłaś go z jakiegoś przepisu?
marysia54 - Śro 21 Kwi, 2010 23:01
Śliczne ubraneczko dla Gosi
Wszystkiego najlepszego dla przyszłej mamusi
wiesia_33 - Czw 22 Kwi, 2010 00:56
Śliczne ubranko dla siostrzenicy
Przyszłej mamusi dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania
ciapara - Czw 22 Kwi, 2010 06:38
Super fajny zestaw
Widac ze mala sobie sie bardzo podoba
bjanna - Czw 22 Kwi, 2010 07:03
Lidka komplecik jest cudny
| LidkaM napisał/a: | Ten grubas (mój mąż użył miana "elf") na ostatnim zdjęciu to ja, oczywiście.
| gdyby nie stan w jakim jesteś to sprawiłabym Ci manto, że hohoho
jaki grubas jaki elf ślicznie wyglądasz żeby każda kobitka tak wyglądała w ciąży
oczywiście gratuluję bardzo się cieszę trzymam mocno kciuki i czekam na radosne nowiny tylko kiedy to nastąpi
Aniela41 - Czw 22 Kwi, 2010 07:04
Super
reni - Czw 22 Kwi, 2010 07:28
super komplet
gratuluję przyszłej mamusi
elka j. - Czw 22 Kwi, 2010 08:18
Fantastycznie pasujecie do siebie z siostrzenicą, ciąża bardzo Ci służy - wyglądasz pięknie, jeszcze raz gratulacje Komplecik dla siostrzenicy - cudo
mimusia-1 - Czw 22 Kwi, 2010 09:21
Komplecik piekny, siostrzenica śliczna a Ty wyglądazs cudownie.
Gratulacje życzę dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania.
lamika88 - Czw 22 Kwi, 2010 10:06
Śliczny komplecik I ogromne gratulacje
Jarka - Czw 22 Kwi, 2010 10:13
[quote="elka j."]ciąża bardzo Ci służy - wyglądasz pięknie, jeszcze raz gratulacje Komplecik dla siostrzenicy - cudo [/quote
halszka - Czw 22 Kwi, 2010 10:28
Lidko
piękny komplecik i małej modelce bardzo ładnie w tym kolorze , brawo
terkot1 - Czw 22 Kwi, 2010 13:13
Piękna galeria prac
Gratuluję, życzę wszystkiego dobrego
jola373 - Czw 22 Kwi, 2010 13:22
Lidziu, przede wszystkim GRATULUJĘ . Nawet nie wiesz, jak mnie ucieszył Twój widok! Pięknie wyglądasz! Z całego serca życzę Ci szczęśliwego rozwiązania!
Komplecik zrobiłaś prześliczny! Modelka mnie po prostu rozbroiła, ależ to przesłodkie dziecko, schrupać by się ją chciało!
małgośka - Czw 22 Kwi, 2010 17:27
Lidziu, ja również serdecznie gratuluje
i BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI.
A może to będzie dziewczynka? I będziesz jej robiła cudne ubranka.
No a komplecik śliczny.
Violetta21 - Czw 22 Kwi, 2010 19:37
A ja jakaś gapowata jestem byłam tu i komplecik chwliłam Lidzia gratulacje wyglądasz bardzo ładnie
|
|
|