To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

szajka - Nie 02 Mar, 2008 00:27

no u mnie w szpitalu tez Johnson zakazany, i wogole Oliwki zakazane bo zatykają pory na niedojrzalej i delikatnej skorce maluszka
ja tylko Oilatum uzywam no i wlasnie emolium
albo kupuje tzw. mydła bez mydła i wrfzucam do wanienki jak napuszczam wode, doskonale myją pieknie pachną i są z myślą o alergikach i delikatnej skorze
np SebaMed, AA , Iwostin itp a ceny niestety wysokie
ale lepiej zaplacic i czuc sie bezpieczniej Wink

rzenia - Nie 02 Mar, 2008 11:34

Gratulacje dla Ple Ple i Tatusia oczywiście dla Grzesia dużo szczęścia i niech chowa się zdrowo. cmoknięcie
Betichw- wszystko będzie dobrze dzidziuś urodzi się śliczny i zdrowy.

Jeżeli pomysł Asi jest aktualny to chętnie się przyłącze. Proszę tylko o konkrety jaki duży kwadracik, kolorystyka itp....

Asia S. - Nie 02 Mar, 2008 11:46

pomysł jak najbardziej aktualny. Jak znajdę chwilkę to wstawię schemat elementu.
małgośka - Nie 02 Mar, 2008 14:58

Asia napisz jaki masz pomysł, jeśli będę umiała, to chętnie się przyłączę. bye
viburnum - Pon 03 Mar, 2008 10:01

I ja się przyłączam do gratulacji dla szczęśliwych rodziców i nowego obywatela!!! cmoknięcie cmok cmoknięcie cmok cmoknięcie
Z niecierpliwością czekam na zdjęcie!!!

iz_igna - Pon 03 Mar, 2008 13:35

chcielismy sie przywitac serdecznie, ja i moj synek urodzony wczoraj i tez zlozyc gratulacje dla Ple Ple

PLE PLE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

szajka - Pon 03 Mar, 2008 13:44

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie ale slodziak !!!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
LucynaM - Pon 03 Mar, 2008 14:49

iz_igna, GRATULACJE idę na imprezę kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie idę na imprezę
synek śliczny. Napisz jeszcze, jaki duży jest Filipek : cmoknięcie cooool:

karmelek - Pon 03 Mar, 2008 15:22

iz_igna gratulacje kwiatek dla ciebie
alienor - Pon 03 Mar, 2008 16:23

iz_igna gratulacje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
maranta - Pon 03 Mar, 2008 16:40

Iz_igna GRATULUJĘ idę na imprezę

Życzę dużo zdrówka Tobie i synkowi i niech się dobrze chowa i rośnie na pociechę rodzince kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Elżbieta P. - Pon 03 Mar, 2008 16:50

iz_igna serdecznie gratuluję wspaniałego maluszka kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Grażyna - Pon 03 Mar, 2008 17:06

kwiatek dla ciebie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO kwiatek dla ciebie

Fajne buciki zrobilaś dla maluszka, to chlopczyk dośc duzy brawo

Poranna - Pon 03 Mar, 2008 17:11

iz_igna, najlepsze życzenia dla Filipka i jego rodzinki! Gratuluję! brawo kwiatek dla ciebie
Halkuk - Pon 03 Mar, 2008 18:38

Iz_igna, gratulacje love kwiatek dla ciebie
Marwalen - Pon 03 Mar, 2008 18:50

Wszystkiego najlepszego kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Kissa - Pon 03 Mar, 2008 20:23

iz_igna, gratulacje!! śliczny chłopczyk Smile wszystkiego dobrego cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmok
magnolia - Pon 03 Mar, 2008 22:27

iz_igna, GRATULACJE ,WITAJ FILIPKU I ROSNIJ ZDROWO NA POCIECHE RODZICOM I DZIADKOM kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
betichw - Pon 03 Mar, 2008 22:30

iz_igna gratulacje!!! oby malenstwo roslo zdrowe!!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
małgośka - Pon 03 Mar, 2008 23:06

iz_igna, gratulacje. Śliczny synek. Niech się zdrowo chowa.
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

wiesia_33 - Wto 04 Mar, 2008 00:02

iz_igna gratuluję ślicznego synka!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Niech się zdrowo chowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

moslamawe - Wto 04 Mar, 2008 07:52

iz_igna, gratulacje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
mama Jo - Wto 04 Mar, 2008 08:11

Iz_igna gratulacje , synuś śliczny,niech rośnie tobie na zdrowie cmoknięcie
bjanna - Wto 04 Mar, 2008 08:34

iz_igna, gratulacje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie nie się chowa na pociechę dla Rodziców cmoknięcie love
viburnum - Wto 04 Mar, 2008 10:18

I ja gratuluję z całego serca!!! kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Ależ nam się forumowe przedszkole rozrasta! wesoło mi