To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Lacrimy

barbara 1 - Pią 04 Kwi, 2008 07:46

Marzenka super robótki brawo brawo brawo Ja stawiam na katanke jest bombowa hahahihi
jola373 - Pią 04 Kwi, 2008 19:02

Lacrima, same śliczności!!! brawo brawo brawo
Powracaj do formy, trzymam kciuki, a sępom pokaż figę!

Elżbieta P. - Pią 04 Kwi, 2008 19:23

jak zawsze świetnie wymyślone prace, do tego super zrobione cool brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 04 Kwi, 2008 21:33
Temat postu: Prace Lacrimy
Marzenka bardzo pomysłowa ta katanka, śliczne topiki cool brawo brawo
misia0808 - Sob 05 Kwi, 2008 17:51

fruzia napisał/a:
jak zawsze świetnie wymyślone prace, do tego super zrobione cool brawo brawo brawo
co prawda, to prawda brawo brawo brawo
Mao - Sob 05 Kwi, 2008 18:21

brawo brawo cool cool brawo brawo
Dorotkaa - Pon 07 Kwi, 2008 12:34

Marzenka, topiki boskie, a z ta katanka mialas super pomysla! Smile Ale masz fajny french na paznokciach Smile))
hihihii chude sępy hihihihihihihii umre zaraz ze smiechu hiihihihihih
Po Tobie w ogole nie widac, ze cos przytylas!
Ja to dopiero po zimie przytylam i jak zawsze wsyztsko w biodra poszlo :/ ale od 1 marca jestem na "South Beach" i powoli wracam do swoich rozmiarow:)

karmelek - Pon 07 Kwi, 2008 15:35

super zrobiłaś te rękawki do katanki, a topiki śliczne cool cool cool
adela - Pon 07 Kwi, 2008 18:03

Marzenko super pomysł na katankę, jest bombowa! A tymi kilogramami się w ogóle nie przejmuj, lepiej mieć parę kilo za dużo, niż za mało i patrzeć jak na Tobie wszystko wisi. Uwierz mi.
Asia S. - Pon 07 Kwi, 2008 20:03

adela, święte słowa
Lacrima - Czw 10 Kwi, 2008 20:32

OJJJ moje kochane koleżanki jak ja tęsknię za forum i za wami.
Przez ten kurs mam całkiem zdezorganizowane życie. Pozwolę sobie dzisiaj wkleić prace z drutu rybkę robiłyśmy wszystkie a potem forma przestrzenna i płaska miały być dowolne. Nienawidzę robienia czegoś nie potrzebnebnego, ale mus jest mus i proszę mi się nie śmiać wesoło mi

@ dni lepiłysmy z masy solnej ale fotki pstrykne jutro i 1 dzień to kwiaty z bibuły ale to była całkowita klapa. Jutro małe formy witrażowe już nie mogę się doczekac. Oprócz tego codziennie chociaz godzinka szydełka tuniczke dziergam i kończę decupagowe pracki ale chyba tylko ja nie potrafię pstrykac fotek polakierowanych prac. Tak bardzo się ucieszyłam ze świecznika na tee lihty z jaja strusia ale żadna fotka nie nadaje się do pokazania. Mama nadzieję że jutro się uda. Jeszcze raz pozdrawiam zapracowana Lacrima

Madzia - Czw 10 Kwi, 2008 21:04

Ale Ci zazdroszczę tego kursu, super sprawa cool cool cool cool Teraz to dopiero będziesz nas zaskakiwać.
Lacrima - Pią 11 Kwi, 2008 18:24

Taaaa zaskakiwania ciąg dalszy lepianki z masy solnej

Jeszcze mam jedną pracę w tej technice ale muszę nad nią popracować.

Dzisiaj robiłyśmy biżuterie z witraży

Dostałam od Magicznej Chwili 2 pęknięte jajka strusie do cwiczeń wiertarką przeleżały trochę bo żał było bezsensownie wiercic i tak wpadłam na świetny pomysł aby przerobi je na zawieszki . Dzieki decupagowi wyszły 3 sliczne prace oprawione metodą Tiffani. Ale aparat zbiesił mi się strasznie i zdjęcia są okropnej jakości

A to moja duma

Halkuk - Pią 11 Kwi, 2008 19:18

Lacrima napisał/a:
Taaaa zaskakiwania ciąg dalszy

Zgadza się ! ooooo Piękne prace cool brawo cool
Fajny musi być taki kursik wesoło mi

Elżbieta P. - Pią 11 Kwi, 2008 20:28

świetne prace, ale ta duma jest faktycznie wspaniała cool brawo brawo
Jarka - Pią 11 Kwi, 2008 21:01

Ten kurs to R E W E L A C J A !!!!
jola373 - Pią 11 Kwi, 2008 21:09

OOO gały ! Fajne prace, a duma - coś fantastycznego! cool cool cool
Myślę, że z kursami jest jak z przeglądaniem wzorów - wśród milionow znajdzie się ten jeden, jedyny!

Hala72 - Pią 11 Kwi, 2008 21:23

supertopiki i pomysł z rękawkami też brawo brawo brawo brawo zazdroszczę Ci tego kursu, wiele się nauczysz
bjanna - Sob 12 Kwi, 2008 09:48

Lacrima, widzę że masz świetną zabawę hopla hopla a efekty tej zabawy bardzo mi się podobają brawo brawo sama bym poszła na taki kursik, tylko kiedy puknąć się puknąć się
barbara 1 - Sob 12 Kwi, 2008 12:05

Ale super nowosci pokazałaś brawo brawo brawo
Grażyna - Sob 12 Kwi, 2008 13:35

Wcale się nie dziwię, że jestes z tej "wycinanki" dumna, bo wygląda rewelacyjnie.
Pani Mama - Sob 12 Kwi, 2008 13:57

kurcze super Marzenko brawo brawo brawo
Pani Mama - Sob 12 Kwi, 2008 13:57

kurcze super Marzenko brawo brawo brawo
Mao - Sob 12 Kwi, 2008 14:04

Wszechstronna z ciebie dziewczynka brawo brawo brawo pozazdroszczę sobie troszkę a co?
SoWa - Nie 13 Kwi, 2008 15:39

wściekły zazdroszczę Ci tego kursu jak nie wiem co............ ( no wiem , ale to nie nadaje się do napisania). Nawet , jeśli czasem coś Cię nie wciąga ! Biżuteria i masa solna rewelacja! Jak to dobrze wiedzieć, że coś naprawdę tak się robi, a nie kombinuje w wiecznej niepewności......
cmoknięcie