To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - prezent ślubny

szajajaba - Pon 24 Sie, 2009 16:39

Grażynko, ja od dziecka cierpię na tę chorobę wesoło mi Fotka oddaje tylko część:

W planach kolejny regał (na tym książki stoją podwójnymi rzędami, półka pod stołem cała zastawiona). Ściana w przedpokoju będzie zabudowana. Tak więc doskonale wiem, w co się pakuję Very Happy I w ogóle manię mam, jak tylko do kogoś idę, to najpierw książek szukam puknąć się A część naszych książek stoi piętro niżej u mamy, musieliśmy nieco wynieść, bo miejsca brakło (a mamy tylko 1 pokój). Uwielbiam książki.

Anisa - Pon 24 Sie, 2009 19:15

szajajaba napisał/a:
Grażynko, ja od dziecka cierpię na tę chorobę wesoło mi

Wiem coś o tym bo mnie także dopadła w dzieciństwie ta choroba. Zawalony książkami mam już cały regał, a największe marzenie to własna, duża biblioteka. Wink A swoją drogą dawanie książek na prezent ślubny to świetny pomysł, a napisanie o tym w zaproszeniu wprost, to pomysł wart wykorzystania cool w końcu pasjonatowi książek przyjemniej będzie później otworzyć księgarnie czy domową bibliotekę niż kwiaciarnię Wink

szajajaba - Pon 24 Sie, 2009 19:51

I powiem wam, że ludzie się cieszyli, bo książkę wygodniej nieść niż kwiaty Smile Tyle, że często nie wiedzą, jaką książkę, bo my ich sporo mamy.