Rysunek - Moje bazgroły...
Klaudia - Sob 28 Lip, 2007 20:12
Halkuk - dziękuję
I dzisiejsza praca:
asia0407 - Sob 28 Lip, 2007 22:34
super rysunki
Klaudia - Sob 04 Sie, 2007 14:22
Halkuk - Sob 04 Sie, 2007 17:54
Śliczne
Klaudia - Czw 23 Sie, 2007 17:17
dom_Klary - Czw 23 Sie, 2007 18:08
Klaudio, romantyczne.Idziesz do przodu Kolorystyka, wdzięk, idziesz w dobrą stronę.
Pozdrawiam
Halkuk - Pią 24 Sie, 2007 07:28
Piękny
Co robisz ze swoimi dziełami ? Wieszasz na ścianie?
Klaudia - Pią 24 Sie, 2007 13:16
Halkuk - akurat ostatnie rysunki są robione na komputerze i jak na razie tam zostaną. A reszta idzie do teczek. Na ścianie wisi tylko jeden mój obrazek, bo mama się uparła, że trzeba powiesić.
Halkuk - Pią 24 Sie, 2007 16:13
Klaudia, dziękuję za odpowiedź Wiesz u mnie w domu to każdy ozdabia ściany swoimi dziełami , ja hafciki i szydełkowce wieszam gdzie znajdę miejsce , mój syn Wojtek z kolei oprawia ciekawe zdjęcia własnoręcznie zrobione , młodszy syn kiedyś też trochę malował , więc on swoje obrazki wieszał . Muszę przyznać że nawet mi się to podoba , dlatego zapytałam , co robisz ze swoimi dziełami . Myślałam że też wszystko rozwieszone
Klaudia - Pią 24 Sie, 2007 20:42
Halkuk - to faktycznie musi bardzo ciekawie wyglądać
Ja nie wieszam chociażby ze względu na to, że nikt by nie nadążał z wierceniem dziur w ścianie poza tym nie lubię być skazana na swoje prace,to znaczy nie mogłabym na nie patrzeć tyle czasu, bo potem nie potrafię na nie spojrzeć krytycznym wzrokiem, bo się "przyzwyczajam". A poza tym mam w pokoju tyle półek, że walczę o każde wolne miejsce na ścianie, bo niedługo nie będzie ich w ogóle widać
Ale szydełkowe wytwory to są porozwieszane/porozkładane po pokoju...a moja mama swoje serwetki, czy też inne szydełkowe twory rozkłada po całym domu
Ula_K - Pią 24 Sie, 2007 23:15
Klaudia swietne prace z przyjemnoscia obejrzalam dzisiaj je wszystkie
Klaudia - Sob 25 Sie, 2007 18:52
Ula_K - dziękuję, miło mi to słyszeć
Kolejna praca, strasznie mi się nudzi, chcę już wrócić do szkoły...więc zabijam czas
dota72 - Nie 26 Sie, 2007 00:03
Smok i Egipcjanka powaliły mnie,są śliczne .
viburnum - Nie 26 Sie, 2007 12:01
Twoje prace są niezwykłe!!! Ta ostatnia przypomina mi Małego Księcia
Zajrzyj na te stronki, a zwłaszcza na galerie; może Cie zainspiruje?
http://www.rysunek.strona.pl
http://www.labirynt.pl
Miło poznać tak poukładaną młodą osobę!
Klaudia - Śro 29 Sie, 2007 12:41
dota72, viburnum - dziękuję
viburnum - dzięki za adresy, z pewnością kiedyś się przydadzą
Kolejna praca:
Ple Ple - Śro 29 Sie, 2007 14:05
Cudne
Zosia32 - Czw 30 Sie, 2007 08:45
Klaudia twoje prace są niezwykłe
Pozdrowienia
Klaudia - Pią 31 Sie, 2007 20:40
Ple Ple, Zosia32 - dziękuję
an_nela51 - Wto 11 Wrz, 2007 12:22
Klaudia masz wielki talent
Prosimy o jeszcze
dom_Klary - Wto 11 Wrz, 2007 12:32
No, Klaudia, idziesz na jakość. Tak trzymaj, a będziesz wielką artystką. Martwa natura napawa jesiennym przygnębieniem, ale w Twoim wykonaniu jest jakby radośniejsza.Cieszę się i dziękuje, że dzięki tobie świat wygląda tak pięknie.
Szanujmy artystów, ciężkie mają życie, ale ... ile w nim poezji. (prawda Klaudio)
Pozdrawiam serdecznie, :olowek:
Mamutka - Wto 11 Wrz, 2007 12:39
Klaudia, piękne...wszystkie...
Klaudia - Wto 11 Wrz, 2007 16:47
an_nela51 , Mamutka - dziękuję
dom_Klary - jeśli chodzi o jakość - cóż, staram się.
"Cieszę się i dziękuje, że dzięki tobie świat wygląda tak pięknie." - bardzo mi miło to słyszeć. Takie słowa potrafią człowieka dowartościować i zmobilizować do darszej pracy
"Szanujmy artystów, ciężkie mają życie" - zależy kto i z jakiej strony na to patrzy. Moim zdaniem życie artysty jest piękne, ponieważ tylko artysta może być człowiekiem wolnym.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Trochę się powtarzam, ale ten rysunek był mi potrzebny do mojej strony internetowej:
Pewnie niedługo znów powstanie jakaś martwa natura ;][/b]
ola1996 - Sob 22 Wrz, 2007 19:12
Klaudia, Super prace! Ten ostatni, oraz jego pierwsza wersja baaardzo w moim stylu... Robiłaś je na komputerze? W jakim programie, bo dowiedziałam sie tego jak czytałam posta, a tak wygląda jak malowany... Próbowałaś namalować coś takiego farbami? Ja chyba spróbuję... Trochę zgapię ale co mi tam! Bardzo mi sie podoba.
Jeszcze raz wielkie
Klaudia - Sob 22 Wrz, 2007 21:29
ola1996 - dzięki!
Rysunek robiłam w photoshopie, farbami też można, czemu nie, ale nie chciało mi się ich wyciągać i tak dalej - sama rozumiesz ;]
A tak w ogóle, Olu, to (jeśli mogę) radzę dążyć do wypracowania własnego stylu, a nie wzorowania się na kimś - zobaczysz, że jest to dużo większa frajda, niż bezpośrednie wzorowanie się na cudzych pracach. Oczywiście trzymam kciuki za wszelkie próby - i koniecznie pokaż to na forum
I bardzo się cieszę, że się podoba
ola1996 - Nie 23 Wrz, 2007 13:06
Wiem, wiem... nie powinnam zgapiać, ale w sumie to mam trochę swój styl... Ja tam bardzo lubię takie obrazki, w tych kolorach... dlatego namalowałam, ale średnio mi to wyszło wiec nie wiem czy będę pokazywać, a tak w ogóle to niestety nei mam skanera... No w sumie to mam ale się zepsuł:)
|
|
|