To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Rysunek - Moje bazgroły...

Klaudia - Sob 28 Lip, 2007 20:12

Halkuk - dziękuję

I dzisiejsza praca:

asia0407 - Sob 28 Lip, 2007 22:34

super rysunki brawo brawo brawo
Klaudia - Sob 04 Sie, 2007 14:22

Halkuk - Sob 04 Sie, 2007 17:54

wesoło mi Śliczne cool brawo
Klaudia - Czw 23 Sie, 2007 17:17

dom_Klary - Czw 23 Sie, 2007 18:08

Klaudio, romantyczne.Idziesz do przodu cool Kolorystyka, wdzięk, idziesz w dobrą stronę.
Pozdrawiam bye

Halkuk - Pią 24 Sie, 2007 07:28

Piękny cool brawo cool
Co robisz ze swoimi dziełami ? Wieszasz na ścianie?

Klaudia - Pią 24 Sie, 2007 13:16

Halkuk - akurat ostatnie rysunki są robione na komputerze i jak na razie tam zostaną. A reszta idzie do teczek. Na ścianie wisi tylko jeden mój obrazek, bo mama się uparła, że trzeba powiesić.
Halkuk - Pią 24 Sie, 2007 16:13

Klaudia, dziękuję za odpowiedź wesoło mi Wiesz u mnie w domu to każdy ozdabia ściany swoimi dziełami Wink , ja hafciki i szydełkowce wieszam gdzie znajdę miejsce hahahihi , mój syn Wojtek z kolei oprawia ciekawe zdjęcia własnoręcznie zrobione , młodszy syn kiedyś też trochę malował , więc on swoje obrazki wieszał . Muszę przyznać że nawet mi się to podoba , dlatego zapytałam , co robisz ze swoimi dziełami wesoło mi . Myślałam że też wszystko rozwieszone Smile
Klaudia - Pią 24 Sie, 2007 20:42

Halkuk - to faktycznie musi bardzo ciekawie wyglądać Smile
Ja nie wieszam chociażby ze względu na to, że nikt by nie nadążał z wierceniem dziur w ścianie hahahihi poza tym nie lubię być skazana na swoje prace,to znaczy nie mogłabym na nie patrzeć tyle czasu, bo potem nie potrafię na nie spojrzeć krytycznym wzrokiem, bo się "przyzwyczajam". A poza tym mam w pokoju tyle półek, że walczę o każde wolne miejsce na ścianie, bo niedługo nie będzie ich w ogóle widać hahahihi

Ale szydełkowe wytwory to są porozwieszane/porozkładane po pokoju...a moja mama swoje serwetki, czy też inne szydełkowe twory rozkłada po całym domu

Ula_K - Pią 24 Sie, 2007 23:15

Klaudia swietne prace brawo brawo brawo z przyjemnoscia obejrzalam dzisiaj je wszystkie idę na imprezę
Klaudia - Sob 25 Sie, 2007 18:52

Ula_K - dziękuję, miło mi to słyszeć cmoknięcie

Kolejna praca, strasznie mi się nudzi, chcę już wrócić do szkoły...więc zabijam czas

dota72 - Nie 26 Sie, 2007 00:03

Smok i Egipcjanka powaliły mnie,są śliczne kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie .
viburnum - Nie 26 Sie, 2007 12:01

Twoje prace są niezwykłe!!! Ta ostatnia przypomina mi Małego Księcia Smile brawo brawo brawo
Zajrzyj na te stronki, a zwłaszcza na galerie; może Cie zainspiruje?
http://www.rysunek.strona.pl
http://www.labirynt.pl
Miło poznać tak poukładaną młodą osobę! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Klaudia - Śro 29 Sie, 2007 12:41

dota72, viburnum - dziękuję cmoknięcie
viburnum - dzięki za adresy, z pewnością kiedyś się przydadzą Wink

Kolejna praca:

Ple Ple - Śro 29 Sie, 2007 14:05

Cudne
Zosia32 - Czw 30 Sie, 2007 08:45

Klaudia twoje prace są niezwykłe uklon uklon
Pozdrowienia wesoło mi

Klaudia - Pią 31 Sie, 2007 20:40

Ple Ple, Zosia32 - dziękuję cmoknięcie
an_nela51 - Wto 11 Wrz, 2007 12:22

Klaudia masz wielki talent cmoknięcie cmoknięcie
Prosimy o jeszcze uklon uklon

dom_Klary - Wto 11 Wrz, 2007 12:32

No, Klaudia, idziesz na jakość. cool Tak trzymaj, a będziesz wielką artystką. Martwa natura napawa jesiennym przygnębieniem, ale w Twoim wykonaniu jest jakby radośniejsza.Cieszę się i dziękuje, że dzięki tobie świat wygląda tak pięknie.
Szanujmy artystów, ciężkie mają życie, ale ... ile w nim poezji. (prawda Klaudio)
Pozdrawiam serdecznie, bye :olowek:

Mamutka - Wto 11 Wrz, 2007 12:39

Klaudia, piękne...wszystkie... brawo
Klaudia - Wto 11 Wrz, 2007 16:47

an_nela51 , Mamutka - dziękuję cmoknięcie

dom_Klary - jeśli chodzi o jakość - cóż, staram się.
"Cieszę się i dziękuje, że dzięki tobie świat wygląda tak pięknie." - bardzo mi miło to słyszeć. Takie słowa potrafią człowieka dowartościować i zmobilizować do darszej pracy cmoknięcie
"Szanujmy artystów, ciężkie mają życie" - zależy kto i z jakiej strony na to patrzy. Moim zdaniem życie artysty jest piękne, ponieważ tylko artysta może być człowiekiem wolnym.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Wink

Trochę się powtarzam, ale ten rysunek był mi potrzebny do mojej strony internetowej:

Pewnie niedługo znów powstanie jakaś martwa natura ;][/b]

ola1996 - Sob 22 Wrz, 2007 19:12

Klaudia, Super prace! Ten ostatni, oraz jego pierwsza wersja baaardzo w moim stylu... Robiłaś je na komputerze? W jakim programie, bo dowiedziałam sie tego jak czytałam posta, a tak wygląda jak malowany... Próbowałaś namalować coś takiego farbami? Ja chyba spróbuję... Trochę zgapię ale co mi tam! Bardzo mi sie podoba.
Jeszcze raz wielkie brawo brawo brawo

Klaudia - Sob 22 Wrz, 2007 21:29

ola1996 - dzięki!

Rysunek robiłam w photoshopie, farbami też można, czemu nie, ale nie chciało mi się ich wyciągać i tak dalej - sama rozumiesz ;]

A tak w ogóle, Olu, to (jeśli mogę) radzę dążyć do wypracowania własnego stylu, a nie wzorowania się na kimś - zobaczysz, że jest to dużo większa frajda, niż bezpośrednie wzorowanie się na cudzych pracach. Oczywiście trzymam kciuki za wszelkie próby - i koniecznie pokaż to na forum Wink

I bardzo się cieszę, że się podoba cmoknięcie

ola1996 - Nie 23 Wrz, 2007 13:06

Wiem, wiem... nie powinnam zgapiać, ale w sumie to mam trochę swój styl... Ja tam bardzo lubię takie obrazki, w tych kolorach... dlatego namalowałam, ale średnio mi to wyszło wiec nie wiem czy będę pokazywać, a tak w ogóle to niestety nei mam skanera... No w sumie to mam ale się zepsuł:)