To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

maranta - Wto 31 Paź, 2006 23:12

Już dział został utworzony, chwalcie się zdolnymi dziećmi, żeby jak najszybciej ten dział zapełnić Very Happy
Mao - Śro 01 Lis, 2006 11:10

Ooo jak miło cmoknięcie ile tu życzliwych duszyczek zajżało love dziękuję kochaniutkie !!!

Jarka, to już 15 szt. i ciągle chce mi się jeszcze hahahihi jakiś maniak ze mnie.

Ula_K, już się poprawiam zawsze staram się pamiętać o tobie i zamieszczać ilość metrów w motku tak więc "PEONIA" ma 520 m/ 100g a "MALWA" 370m/100g

Mao - Śro 01 Lis, 2006 12:26

Basieńka zastanowię się hmm na d sklepem ,tylko przerażają mnie te ZUSy i inne takie hahahihi

Dzisiaj pochwalę się drobiazgami marzy mi się w tym roku choinka biało - srebrna i zaczynam powoli realizować swój plan , może do świąt zdążę zebalek
Zaczęłam od gwiazdeczek

Mao - Śro 01 Lis, 2006 16:41

A o to wytwór ostatnich moich 4 godzin zebalek

Kaszkiet jest w kolorach oliwkowej zieleni włóczka "PANDA" i "OLIVIA" 250m/ 100g szydełko 4,5 mm
Przyjemności życzę

Mao - Wto 07 Lis, 2006 14:09

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa i ,że tu zaglądacie cmoknięcie

Tym razem byłam na wyjeździe i udzielałam się rodzinnie i towarzysko więc nie miałam za dużo czasu ,ale jak to z nami maniaczkami bywa włóczki i szydełko ze mną pojechały bye i coś tam zrobiłam na zielono hopla

spódniczka "PEONIA" 520m/100g szydełko 3mm

Kaszkiet szydełko 5mm włóczki zbierane nawet nie wiem co

maranta - Wto 07 Lis, 2006 16:31

wesoło mi oj, Mao, Mao, lecisz jak rakieta wesoło mi
Efekty super cool cool cool

Mao - Śro 08 Lis, 2006 19:47

Jarka, moje kaszkiety mają 11-12 rzędów jeżeli robione są z "PUCHATKI" lub włóczki o podobnej grubości 15 rz. gdy robione są z cieńszej np "OLIWIA" 250m/100g całość od środka do brzegu ma 20 cm

Na spódniczki używam "MALWĘ" szydełko 4,5mm i "PEONIĘ" szydełko 3 mm po jakieś 20 dag i z nich mi się robi najlepiej

Mao - Pon 20 Lis, 2006 23:42

To wstawiam co przez tydzień zrobiłam. radocha
Niewiele bo czas dzieliłam między dzieckiem ,szydełkiem i buszowaniem w necie i odszukiwaniem tego co straciłam przez moją wspaniałą połowę wściekły Tak się bawił komputerkiem ,że zdechł hahahihi

wszystko wykonane z "PEONI" 520m/100g szydełko 3mm

a tu w komplecie

maranta - Wto 21 Lis, 2006 08:00

Mao, ja tu klepie w klawiaturę pochwałę a Ty w tym czasie zdążysz kolejny ciuszek uheklować...
Wielkie brawa dla Ciebie i Twoich krasnoludków brawo brawo brawo

Krakowianka - Pią 24 Lis, 2006 16:21

Lady mao----" przygania motyka gracy..."
obie jesteście tak szybkie w szydełkowaniu ....no i dobrze bo mamy czym oczy nacieszyć brawo brawo brawo brawo brawo

Mao - Śro 29 Lis, 2006 14:15

Asia spódnicami się nie będę chwalić ,o powiecie ,że to ciągle te same hahahihi , ale żeby pokazać ,że nie tylko spódnice umiem robić zebalek machnęłam parę drobiazgów ,żeby odświeżyć mój album

Kolejny komplet kaszkiet + szal eksperymentuję z kolorami ten mi się strasznie spodobał ni to fiolet ni to róż i jeszcze taki połyskliwy- włóczka zdobyczna szydełko 5mm

Torebunia do kompletu do mojego bolerka

No i na koniec chuścina w kolorze wiosennej zieleni zrobiona z "KOTKA" 300m/100g szydełko 5 mm wyszło na nią 20 dag jest dosyć spora

I to na razie tyle teraz mi się marzy spódnica z elementów ,ale nie wiem czy cierpliwości mi starczy wściekły

Anusiaczek - Śro 29 Lis, 2006 14:40

Mao wspaniałe prace!!!!!!!!! brawo

Torebunia kusi mnie coraz bardziej hopla

barbara 1 - Śro 29 Lis, 2006 14:51

Oj Mao,Mao znowu nam ty ślicznosci nadziergało brawo brawo brawo brawo
Asia S. - Śro 29 Lis, 2006 16:11

Mao cool piękności jak zawsze
Ula_K - Śro 29 Lis, 2006 16:20

hmm nic nie powiem brawo brawo brawo
Madzia - Śro 29 Lis, 2006 17:13

No, nieźle sobie album "odświeżyłaś"
brawo brawo brawo brawo

mordka - Śro 29 Lis, 2006 17:41

Mao jak zwykle śliczności.
LadyKingfisherg - Śro 29 Lis, 2006 20:00

ja juz nic nie bede pisac tylko brawo brawo brawo kwiatek dla ciebie uklon cool
Mao - Śro 29 Lis, 2006 20:07

Dziewczyny dzięki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie aż serce rośnie

Tutaj wzorek mojej chuściny dobry pomysł z tym szaliczkiem cool
http://www.fotosik.pl/pok...ac50fb31c6.html

moslamawe - Śro 29 Lis, 2006 20:11

Matko Mao cool cmoknięcie radocha
Elżbieta P. - Śro 29 Lis, 2006 21:34

no proszę i znów Mao nadziergało - dużo i ładnie :fajnie: brawo
Violetta21 - Czw 30 Lis, 2006 09:35
Temat postu: Co MAO wydziergało
Mao cmok Szok "ładne narazie" też bym chciała tak szybko odświeżać swój album oczopląsu można dostać wesoło mi Wszystko jest super brawo brawo brawo zresztą jak zawsze cool cool
maranta - Czw 30 Lis, 2006 10:52

Mao, wszystko śliczne cool cool cool
a tak na marginesie- ile koleżanka ma łapek, bo chyba wiecej niż jedną parę wesoło mi

Ela - Czw 30 Lis, 2006 11:17

Faktycznie, z koleżanki to chyba jakaś "stołapka".
Śliczności cmoknięcie

Mao - Czw 30 Lis, 2006 11:35

maranto, kochana niestety mam tylko jedną parę łapek przykro mi choć przydałoby się więcej tylko ludzie na ulicy by się za mną oglądali puknąć się no i gdzie ja bym kurtkę kupiła hahahihi sklepów dla mutantów nie widziałam

a tak poza tym JESTEŚCIE KOCHANE cmoknięcie jatak zatracam się w szydełkowaniu ,że mi to tak jakoś idzie a teraz mgły sprzyjały heklowaniu. zebalek