To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się

elza74 - Nie 05 Wrz, 2010 18:40

danfi bardzo dziękuję,ja zaczęłam świąteczne na te święta wyszywać już od czerwca,już mi nie dużo zostało,a później troszkę oddechu i wielkanocne
wernatka - Nie 05 Wrz, 2010 18:43

elza74, bardzo ładne karteczki brawo brawo brawo
danfi - Czw 09 Wrz, 2010 18:34

Trochę mi zeszło (nowy rok szkolny, więc trzeba wszystko jakoś ogarnąć), ale udało mi się w końcu "wydziergać " kolejnego aniołka

Jadzia60 - Czw 09 Wrz, 2010 19:11

danfi Twoje aniołki wprost zapierają dech w piersiach. Wszystkie są przecudne cool cool cool Przyłączam się do podziękowań za schemaciki. Podobnie jak kociamama zbieram je namiętnie. kwiatek dla ciebie
kociamama jak zwykle wspaniałości. brawo
elza74 dzięki Tobie na forum zapachniało już Świętami. Piękne karteczki cool
A u mnie kilka kartek ślubnych:

wernatka - Czw 09 Wrz, 2010 19:43

danfi brawo brawo brawo

Jadzia60, Twoje ślubne karteczki są przecudne uklon brawo brawo brawo

danfi - Czw 09 Wrz, 2010 19:48

Jadzia60, wernatka - dziękuję za miłe słowa.
Jadzia60 - Twoje kartki są prześliczne i takie delikatne, ale to nie dziwi, bo przecież jesteś mistrzynią cool

alszka - Pią 10 Wrz, 2010 09:53

danfi - wszystkie Twoje aniołki są przecudnej urody. Karteczki nieco inne w swoim stylu od dotychczas pokazywanych, ale przepiękne - takie radosne i urocze, w sam raz na święta. I ogromniaste dzięki, że chcesz się z nami dzielić schematami do nich
brawo brawo brawo brawo brawo

Jadzia60 - cóż... napiszę tylko jedno słowo... MISTRZYNI!!!
uklon uklon uklon uklon uklon

A czy mogę nieśmiało poprosić o schemat do tego wzoru?
http://picasaweb.google.c...633484142014530
Mój adres to: aksjusza@gmail.com

Dzięki wielkie! cmok cmok cmok

Jadzia60 - Pią 10 Wrz, 2010 21:11

Dziękuję wszystkim za miłe słowa cmoknięcie
alszka wzorek wysłałam

danfi - Nie 12 Wrz, 2010 14:08

Dziewczyny chcę Wam przedstawić kolejnego aniołka. Mam nadzieję, że i tym razem zyska Waszą przychylność.

joana - Nie 12 Wrz, 2010 14:34

danfi, cool brawo - jest przepiekny.
Haniutka - Nie 12 Wrz, 2010 18:13

Dziewczyny wspaniałe karteczki cool brawo cool brawo
danfi, jeszcze raz dziękuję za wzorki uklon kwiatek dla ciebie

zefir - Pon 13 Wrz, 2010 13:23
Temat postu: Cyfry w kwiatach
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na te strone trafilam szukajac wlasciwie wzorow haftu krzyzykowego na kartki na chrzciny wesoło mi tak spodobaly mi sie Wasze prace, ze nie pytajac o zdanie czy moge korzystac z Waszych wzorow, od raz wiedzialam co chce wyhaftowac... Przepraszam... przepraszam
Nie chcialabym korzystac z fotosika, zeby zamieszczac tu zdjecia, odsylam wiec do na moja strone, tam bedziecie mogly zobaczyc efekty mojej pracy:

www.raciborski.de/raciborska

Mam do Was ogromna prosbe - poszukuje wzorow cyfer w kwiatach. Widzialam je na picasie u Joasi77, czy moze ma je ktos jeszcze i moglby mi je udostepnic?
moj email: edytagl1@wp.pl

zefir - Pon 13 Wrz, 2010 20:35
Temat postu: podziekowanie
Danfi serdeczne dzieki za tak szybka odpowiedz i wzory cmok
danfi - Pon 13 Wrz, 2010 20:54

Dziewczyny mam nadzieję, że kolejnego aniołka przyjmiecie równie życzliwie, jak poprzednie. A tak poważnie, to czy nie macie już dosyć tych moich aniołków?

liken - Wto 14 Wrz, 2010 09:21

danfi cool brawo

zefir fajnie Ci wyszły te karteczki...
Wysyłam Ci te wzorki Smile

danfi - Wto 14 Wrz, 2010 20:52

Dzisiaj udało mi się zrobić 2 proste wzory (oczywiście w klimacie bożonarodzeniowym)

zefir - Śro 15 Wrz, 2010 10:06

Liken bardzo dziekuje za wzory, ciesze sie, ze podobaja Ci sie moje pierwsze kartki

Danfi super bombka, a Twoich aniolkow chyba nikt nigdy nie bedzie mial dosc, ze wzgledu na ich roznorodnosc!

bonnie87 - Śro 15 Wrz, 2010 12:28

danfi, Jadzia60, kociamama, elza74 wszytskie karteczki przepiękne. WIelkie, wielkie brawa! brawo brawo brawo
A to czym ja się ostatnio zajmowałam:

elza74 - Śro 15 Wrz, 2010 13:46

wszystkie karteczki są przeurocze cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo
Anda866 - Śro 15 Wrz, 2010 17:28

Hej hej witajcie.Jestem tu nowa i chciałam się pochwalić moją pierwszą karteczką.Pierwszy raz wstawiam zdjęcie więc jeśli coś namieszałam to sorry Smile
danfi - Śro 15 Wrz, 2010 22:49

zefir, bonnie87, Anda866 - piękne kartki (bardzo!!!)
Zrobiłam kartkę na specjalne zamówienie - narodziny bliźniaków: chłopca i dziewczynki (wzorek na Chomiku)

Anda866 - Czw 16 Wrz, 2010 13:07

Danfi dzięki za pozytywną opinię.Twoje bliżniaki wyglądają słodko,aż miło popatrzeć. brawo
zefir - Czw 16 Wrz, 2010 20:45

Anda866 ja tez jestem jeszcze nowa Smile ale tutaj kazdy jest mile widziany, dlatego zaglada sie tu codziennie Very Happy widze ze u Ciebie tez juz bozonarodzeniowo, ja moje kartki zamieszcze u siebie jak bede miala komplet, wiec troche cierpliwosci

Bonnie87 cudne te Twoje kartki

Danfi Twoje blizniaki sa powalajace cool

wernatka - Czw 16 Wrz, 2010 20:57

zefir
, Anda866 witajcie !!! Bardzo łądne są Wasze karteczki cool

danfi, wszystkie prace super brawo brawo brawo

bonnie87, prześliczne karteczki uklon

danfi - Czw 16 Wrz, 2010 22:29

Dziewczyny - cieszę się, że moje kartki przypadły Wam do gustu wesoło mi . Wkrótce wkleję coś nowego, oczywiście w klimacie bożonarodzeniowym, bo pora najwyższa poważnie zabrać się do pracy - sponsorzy, vipy, kiermasz szkolny, a przede wszystkim rodzina i przyjaciele oczekiwać będą na kartki, więc zawieść ich nie można Wink