Galerie prac użytkowników forum - Prace Klary-w oderwaniu od codzienności.
saba52 - Pią 20 Kwi, 2012 00:52
Normalnie słów brak
Kazimiera - Pią 20 Kwi, 2012 08:16
Oj,kołnierzyk piękny
Oj,rękawiczki piękne
Mówisz,że wracają lata 60-te?
....to chyba najwyższy czas,żebym zaczęła dziergać... ...dla siebie ....
Pozdrawiam
Pysiatom - Pią 20 Kwi, 2012 11:46
Rękawiczki są fantastyczne.
dom_Klary - Sob 21 Kwi, 2012 08:10
Dzieki za zachwyt, ale ze skromności wrodzonej powiem, zbyt miłe słowa, to Wy jesteście wielkie, ja przy Was to szara myszka jestem.....
https://www.facebook.com/DomKlary
ciapara - Sob 21 Kwi, 2012 08:20
dom_Klary, nie badz fałszywie skromna My wiemy ze jestes nasza królowa robótkową i swoim zachwytem chcem pokłony Ci bić
Runa - Sob 21 Kwi, 2012 08:44
rękawiczki są bajeczne
dom_Klary - Nie 22 Kwi, 2012 08:04
| ciapara napisał/a: | dom_Klary, nie badz fałszywie skromna My wiemy ze jestes nasza królowa robótkową i swoim zachwytem chcem pokłony Ci bić
 |
Ale się obśmiałam , aż w głowie mi tulipanki zakwitły, ja i korona robótkowa, no nie , koleżanka przesadziła, ale jakże mnie te Wasze pochwały zachwyciły, oj, ...
sloneczko świeci, więc dzisiaj sesja na dworku, coś wstawię, ale ja w epoce Edwarda tkwię i te moje prace cokolwiek naftaliną jadą... Cóż, coś ze mną nie tak...
kabyr - Nie 22 Kwi, 2012 12:56
| dom_Klary napisał/a: | | ja w epoce Edwarda tkwię i te moje prace cokolwiek naftaliną jadą... Cóż, coś ze mną nie tak... |
Klaro ja bym chciała mieć takie dzierotki z tej epoki
weronika5810 - Nie 22 Kwi, 2012 13:38
wprost rewelacyjne; KOŁNIERZYK ,RĘKAWICZKI
doorcia - Nie 22 Kwi, 2012 15:05
magiczne! rękawiczki dobrej wróżki albo kopciuszka w drodze na bal... tak mi się kojarzy... piękne!
Elżbieta P. - Nie 22 Kwi, 2012 16:37
cudowne prace
ABA - Nie 22 Kwi, 2012 16:46
Fantastyczny ten kołnierzyk - taki oryginalny i nie powtarzalny i rękawiczki CUDO.
dom_Klary - Pon 23 Kwi, 2012 12:36
Dzięki wielkie , ale nie zasługuję na tyle ciepłych pochwał
A a co mi tam, teraz świerzonka,
Więcej zdjęc tutaj https://www.facebook.com/DomKlary i pozdrawiam moich fanów, ale numer,myślałam, że tam nikt nie będzie wchodził
Pysiatom - Pon 23 Kwi, 2012 14:22
Przepiękne rękawiczki. Jesteś MISTRZYNIĄ !!!
Violetta21 - Pon 23 Kwi, 2012 16:52
cudne rękawiczki
saba52 - Pon 23 Kwi, 2012 18:34
No już tam widziałam
Cudne
| dom_Klary napisał/a: | | i pozdrawiam moich fanów, ale numer,myślałam, że tam nikt nie będzie wchodził | nic sie nie ukryje
Jarka - Wto 24 Kwi, 2012 08:07
Rękawiczki w Twoim wykonaniu to mistrzostwo
SoWa - Wto 24 Kwi, 2012 20:40
| dom_Klary napisał/a: | | szara myszka jestem..... |
to nieprawda!
najprawdziwsza prawda to ta :
| ciapara napisał/a: | | My wiemy ze jestes nasza królowa robótkową i swoim zachwytem chcem pokłony Ci bić |
kabyr - Wto 24 Kwi, 2012 20:48
| dom_Klary napisał/a: | | teraz świerzonka, |
przepiękne rękawiczki
jadzia59o - Śro 25 Kwi, 2012 13:56
PIĘKNE REKAWICZKI
halszka - Śro 25 Kwi, 2012 17:38
dom_Klary
- no i wszystko jasne : ... co znaczy TALENT i SPECJALIZACJA ...
- wszystkie twoje prace są wspaniałe
- gratuluję zacięcia w " trzymaniu " się jednej techniki i tworzenia prac , które doprowadzasz do perfekcji ... - swój talent nie tylko trzeba rozwijać - ale też go cenić podziwiam , zazdraszczam i gratuluję cudnych wyrobów = "rączek"
dom_Klary - Czw 26 Kwi, 2012 07:36
| halszka napisał/a: | dom_Klary
- no i wszystko jasne : ... co znaczy TALENT i SPECJALIZACJA ...
- wszystkie twoje prace są wspaniałe
- gratuluję zacięcia w " trzymaniu " się jednej techniki i tworzenia prac , które doprowadzasz do perfekcji ... - swój talent nie tylko trzeba rozwijać - ale też go cenić podziwiam , zazdraszczam i gratuluję cudnych wyrobów = "rączek"  |
Z ta techniką, to tak do końca nie jest tak.... znam wszystkie i staram się wszystkie połączyć...w rękawiczkach są przynajmniej zastosowane 3, czasami więcej więcej i tutaj powstaje problem z patternami, nie chce mi się ich wszystkich opisywać, przecież leniwa jestem z zasady , ale za pochwały dla wszystkich
Kelmuska - Czw 26 Kwi, 2012 08:55
Klara, Twoje prace są bajkowe. Aż dech zapiera, takie cudeńka tworzysz
Natalia - Czw 26 Kwi, 2012 09:49
super , super , super az zapiera dech
SoWa - Czw 26 Kwi, 2012 18:30
| dom_Klary napisał/a: | | i tutaj powstaje problem z patternami, nie chce mi się ich wszystkich opisywać, przecież leniwa jestem z zasady rotfl |
ja nieopisywanie (na swoje potrzeby) usprawiedliwiam tym, że to rękodzieło i wyrób ma być unikatowy
|
|
|