Galerie prac użytkowników forum - Violetta21 moje robótki nowości str 267
monika_b - Śro 03 Cze, 2009 08:59
Dawno nie zaglądałam,a tu tyle dobra. Teraz wyjdę na zboczka jakiegoś , ale muszę to napisać: Viola jakie Ty masz nogi wspaniałe, gdybym ja takie miała to cały czas nosiłabym mini. Ślicznie wyglądasz w tej Pradzie, ja bym tylko wykasała bluzkę z getrów. Córunia też ślicznie wygląda, a podobna do Ciebie jak klon. Z serduszkiem będzie ok.
Violetta21 - Śro 03 Cze, 2009 09:25 Temat postu: Violetta21 chwali się dzięki Moniczka
ta bluzka to tak do zdjęcia, a getry to dopiero niewypał one są do kostki więc musiałam je troszeczkę zrolować na udach żeby były krótsze
to fakt córci się nie wyprę wygląda jak ja w młodszej wersji
beacia-24 - Śro 03 Cze, 2009 17:50
Violetta21, ślicznie się córa prezentuje w nowym ciuszku. Bardzo ładny kolorek
gosias - Czw 04 Cze, 2009 07:19
Violetta21, trzymam kciuki i jestem przekonana, że nic poważnego nie dzieje się z serduszkiem Gwiazdki Dorasta dziewczynka i stąd serduszko troszkę buntuje się,
iwonka - Czw 04 Cze, 2009 07:22
Violu wszystko będzie dobrze
Violetta21 - Pią 05 Cze, 2009 22:27 Temat postu: Violetta21 chwali się tak byłam z córą na badaniach i czeka mnie jeszcze wizyta u kardiologa....
tak musi być dobrze
skończyłam tuniczkę dla Gosi inwencja twórcza )
oj zrobienie zdjęć w tą pogodę graniczy z cudem... a ja mam zamówienie od matuli na sweterek i kamizelkę i córa jeszcze jedną chce tunikę...
kabyr - Pią 05 Cze, 2009 22:30
Violetta też dostałaś gdzieś szydełko z turbodoładowaniem.
Pięknie modelka wygląda
no i ten wiosenny kolorek
w ten pochmurny dzień.
reni - Pią 05 Cze, 2009 23:03
śliczna następna prada
wiesia_33 - Pią 05 Cze, 2009 23:19
Violetta21 idziesz jak burza Piękne ciuszki
Teraz jak obie wyjdziecie na ulicę to chłopom na pewno głowy się powykręcają Wyglądacie super
Violetta21 - Sob 06 Cze, 2009 00:15 Temat postu: Violetta21 chwali się Bardzo dziękuję
a w planach mam następne kupiłam sobie getry z koronką to będę szaleć
Bożena- 2000 - Sob 06 Cze, 2009 00:37
Piękna ta zielona tuniczka, taki optymistyczny kolorek. Myślę, że załatwi piękną pogodę.
Ula_K - Sob 06 Cze, 2009 02:08
Violetta nastepna super prada . Widze , ze do noszenia z leginsami juz sie przyzwyczailas.
Sorry ze akurat pisze w Twoim watku ale zastanawia mnie fakt dlaczego grono osob tutaj piszacych leginsy nazywa getrami.
Przeciez getry to cholewki z plotna,filcu,welny itp wkladane zwykle na obuwie jako zabezpieczenie przed zimnem (czesto robione na drutach mozemy spotkac w gorach na szlakach)
nula - Sob 06 Cze, 2009 08:24
Violetta21, normalnie rewelacja !!!!
wyglądacie fantastycznie !!!!
| Ula_K napisał/a: | Sorry ze akurat pisze w Twoim watku ale zastanawia mnie fakt dlaczego grono osob tutaj piszacych leginsy nazywa getrami.
Przeciez getry to cholewki z plotna,filcu,welny itp wkladane zwykle na obuwie jako zabezpieczenie przed zimnem (czesto robione na drutach mozemy spotkac w gorach na szlakach) |
No widzisz Ula - za naszych czasów tak właśnie było
Teraz chyba coś się pozmieniało w nazewnictwie bo moja córa też na to mówi getry
Dziunia - Sob 06 Cze, 2009 08:54
SUPER!!!
Ale bardziej niż tunikę podziwiam TEMPO wykonania!!!
Madzia - Sob 06 Cze, 2009 09:58
Violu kolejna fajna wersja!!!!!!!!!
Kiedyś tak się mówiło "getry". Co ciekawe getry czyli te na spodnie nosiło się w mniej więcej tym samym czasie co legginsy. Jak byłam w podstawówce. Getrów nie miałam, legginsów nie nosiłam na ulicę, bo miałam zbyt chude nogi. Ale teraz sobie kupię, a co!
Violetta21 - Sob 06 Cze, 2009 10:33 Temat postu: Violetta21 chwali się dziękuję ślicznie
tak Ula to potoczna nazwa tych "rajstop bez stóp" z takim określeniem też się spotkałam a getry też takie nosiłam jako dzieciak miałam zrobione prze babcie ciepłe w paseczki właśnie takie zakładane na kozaki i zdawały egzamin na śniegu
jadzia59o - Sob 06 Cze, 2009 10:44
supr tuniczka ,swietny kolorek trzymam kciuki za gwiazdeczke bedzie OK,czy te szdelka z turbodoladowaniem to tylko spod lady?ha,ha
Violetta21 - Sob 06 Cze, 2009 10:48 Temat postu: Violetta21 chwali się Jadzia te tuniczki robi się bardzo szybko trzy motki kilka wieczorów i już jest
barbara 1 - Sob 06 Cze, 2009 10:54
No pięęęęęknie córa wyglada w nowej sukience
Violetta21 - Sob 06 Cze, 2009 15:03 Temat postu: Violetta21 chwali się dziekuję
to coś nowego skończyłam beżowe listki niestety brakło mi wełny na długi rękaw....
gosias - Sob 06 Cze, 2009 15:47
Violetta21, super obie z córcią wyglądacie super
reni - Sob 06 Cze, 2009 15:49
super wygląda
| Violetta21 napisał/a: | | niestety brakło mi wełny na długi rękaw.... |
ja tam lubię krótkie rękawki
Elżbieta P. - Sob 06 Cze, 2009 18:32
Viola śliczne prace, dużo ich zrobiłaś, ślicznie wyglądacie w tunikach
A ja właśnie wróciłam z pobytu w okolicach Jeleniej Góry, w której też byłam, nawet przejeżdżałam koło Aniluxu, także wiem gdzie robisz włóczkowe zakupy
Madzia - Sob 06 Cze, 2009 19:30
Jaki ładny wzór, fajna bluzeczka! Viola Ty chyba coraz szybciej dziergasz.
Violetta21 - Sob 06 Cze, 2009 19:43 Temat postu: Violetta21 chwali się dziękuję
Madzia dziergam bo za oknem zimno, ponuro leje od dwóch tygodni (właśnie palę w centralnym)
Ela a na zakupy wpadłaś do Aniluxu?
|
|
|