To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Misia0808 -str. 210 nowosci

misia0808 - Wto 22 Sty, 2008 18:08

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Bardzo, bardzo Wam dziekuję, za tyle serdeczności. Napewno będę tutaj często pokazywać wydziergane przeze mnie rzeczy dla malutkiej. Bardzo tego pragnęłam no i spełniło się moje marzenie.
Chciałam sie Wam dzisiaj pochwalić wydzierganym komplecikiem, ale niestety zabraklo mi dosłownie kilkanaście metrów nitki na dokończenie czapusi, jutro dokupię to sie pochwalę. bye bye

_alutka - Wto 22 Sty, 2008 18:25

misiaja równiez gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
buziaczek - Wto 22 Sty, 2008 19:23

misia ja też Ci gratuluję, to najwspanialszy prezent w takie święto brawo
wiesia_33 - Wto 22 Sty, 2008 20:42

misia0808Z okazji narodzin Twojej wnusi, która swoim przyjściem na świat, uradowała tak wiele osób, życzę Ci, aby rosła duża, silna i zdrowa
i żeby była dla Ciebie i jej rodziców źródłem nieustającej radości.

MOJE GRATULACJE!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

małgośka - Wto 22 Sty, 2008 21:30

Misia gratuluję zostania Babcią. Gorące całuski dla Agatki i jej Mamusi. Aż mi się łza w oku kręci. kwiatek dla ciebie love cmoknięcie
Tunika śliczna. Super pomysł z obrąbieniem szydełkiem. Sukienusia prześliczna. Mam nadzieję, ze kiedyś zobaczymy w niej Wnusię. uklon cool brawo brawo

maranta - Wto 22 Sty, 2008 22:31

Misia- wspaniała wiadomość hopla hopla hopla GRATULACJE!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Niech się kruszynka zdrowo chowa, już widzę jakie piękne ciuszki babcia jej będzie wyczarowywać Smile

Bernadka - Śro 23 Sty, 2008 07:02

misia0808, GRATULACJE > cool cool cool kwiatek dla ciebie ŚLICZNIUTKI PREZENT NA DZIEŃ BABCI DOSTAŁAŚ brawo
agniechak - Śro 23 Sty, 2008 13:42

misia0808, gratuluję wnusi !!! Wybrała odpowiedni moment, żeby CI sprawić tyle radości !!! Teraz szydełko pójdzie w ruch - już widzę całą kolekcję sukieneczek, sweterków, butków i co tylko się da wyczarować z włóczki Smile
Grażyna - Śro 23 Sty, 2008 14:27

No..no.. ja też gratuluję i przesylam buziaczki dla mamusi dziecka, bo ona w tym momencie jest najważniejsza cmoknięcie Dziergaj Misia, dziergaj...fajnie, ze masz dziewczynkę, bo dla dziewczynki jest więcej mozliwosci niz dla chłopczyka. Ja tez hmm ciocio - babcia he, he... wesoło mi czekam na narodziny maluszka i dziergam ubranka.
Asia S. - Śro 23 Sty, 2008 15:54

gRATULUJę Babciu !!
iz_igna - Śro 23 Sty, 2008 16:05

ja tez skladam serdeczne gratulacje - w taki dzien dostac taki prezent i potem razem bedziecie sobie swietowac kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

milo bedzie sie robotkowalo dla wnusi...

alienor - Śro 23 Sty, 2008 16:32

wiesia_33 napisał/a:
misia0808Z okazji narodzin Twojej wnusi, która swoim przyjściem na świat, uradowała tak wiele osób, życzę Ci, aby rosła duża, silna i zdrowa
i żeby była dla Ciebie i jej rodziców źródłem nieustającej radości.
przyłączam się do życzen , które Wiesia tak ślicznie ujęła
gabis - Śro 23 Sty, 2008 18:04

Gratulacje dla szczęśliwej babci oraz dla rodziców!!!
Madzia - Śro 23 Sty, 2008 18:09

Misia gratuluję cudownego prezentu na Dzień Babci!!!!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Czekamy na Twoje cudne małe ubranka! bye

nula - Śro 23 Sty, 2008 19:20

Misia - gratulacje !!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Fajny prezent dostałaś na Dzień Babci !!!
Uściski dla maleństwa i na pewno szczęśliwej mamy !!!
Acha, tunika suuuuuper brawo brawo brawo brawo brawo brawo

grzewa - Czw 24 Sty, 2008 22:15

Gratulacje Misia. I czekamy na całą masę wydzierganych ciuszków dla Agatki. cmoknięcie
misia0808 - Sob 26 Sty, 2008 19:26

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziekuję za tyle serdeczności. Zyczenia dla mamy Agatki przekazałam - serdecznie Wam dziękuje. A ja chciałabym Wam pokazać moje najnowsze dzieło.
buziaczek - Sob 26 Sty, 2008 19:49

dzidzia będzie prześlicznie wygląda w tych cudownych ubrankach - rewelacjaaaaaaaaa brawo cool brawo cool brawo cool brawo
kabyr - Sob 26 Sty, 2008 20:21

Misia gratulacje.
jesteś babcią.
Ja dopiero żoną dziadka,
ale może kiedyś,
któż to wie.

dota72 - Sob 26 Sty, 2008 22:34

Misia śliczniutki ten komplecik dla Agatki brawo .
Asia S. - Nie 27 Sty, 2008 00:05

brawo brawo
bjanna - Nie 27 Sty, 2008 09:08

prześliczny komplecik cool cool cool
magdalena - Nie 27 Sty, 2008 10:58

Wspaniały komplecik.
Proszę o zdjęcie na modelce:-) wesoło mi

Violetta21 - Nie 27 Sty, 2008 12:52
Temat postu: Misia0808
Misia śliczny jest ten komplecik cool brawo brawo
wiesia_33 - Nie 27 Sty, 2008 13:26

misia śliczny komplecik cool cool cool cool brawo brawo brawo