To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

Dziunia - Pon 18 Gru, 2006 23:15

Same wspaniałości
asia12 - Wto 19 Gru, 2006 06:33

Mordka śliczności cool brawo cool brawo
mordka - Wto 19 Gru, 2006 07:38

Ja nie ukrywam ze jeszcze cos zrobie z ozdobek bo na razie robiłam dla najbliższych hahahihi sama jeszcze za bardzo nie mam, i jeszcze raz dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie to ze szcześcia tak szaleje szydełkiem i rozdaje - Mao choć raz ciesze sie ze nie nadazasz za mna bo spodniczki to machasz i machasz 5 na tydzien wiec powiem tak: taki dzwoneczek to taka krociotka kiecka dla lalki - ale za to widzę uśmech na twarzach więc to dla mnie najlepsza zapłata, bo wiem ze sie podobaja i to bardzo bo nawet tesciowa myslala ze ja dla niej taki dzwonek kupiłam a nie robiłam puknąć się nie mogła uwierzyć hahahihi i powiedziała że nie wiedziała że mają w rodzinie taką artystkę hahahihi
asia0407 - Wto 19 Gru, 2006 08:57

Mordka super dzwoneczki i aniołki. cool kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Hala72 - Wto 19 Gru, 2006 14:13

gały gały gały gały gały gały gały a ten koszyczek to szczególnie mi się podoba
Madzia - Wto 19 Gru, 2006 19:34

Monika, super prace!!!!!!!! Też zwróciłam szczególną uwagę na koszyczek, ale w dzwonkach to już jesteś specjalistką!!!!!!!!!
Krakowianka - Wto 19 Gru, 2006 20:08

Monika !! zrobiłaś cudne rzeczy brawo
i masz racje ten uśmiech obdarowanego to jest to love

beniaka - Śro 20 Gru, 2006 12:24

Mordko piękny efekt tworzą razem te wszystkie ozdoby cool
pika15 - Śro 20 Gru, 2006 13:45

mordka, śliczne ozdóbki brawo brawo brawo
mordka - Czw 21 Gru, 2006 22:49

mordka - Pon 25 Gru, 2006 16:52

No to w końcu chwalę się tymi moimi rękawiczkami dla mamy (prezent pod choinkę) na szczęście udało mi się je skończyć na czas i dzwoneczki złote na firankę dla mamy:

Zapomniałabym dodać że nie zrobiłabym tych rękawiczek gdyby nie tłumaczenie opisu przez naszą Pannę Młodą LADY K. o które kiedyś prosiłam, więc gdyby ktoś potrzebował to
schemat i opis po polsku do nich jest tutaj

magdalena - Pon 25 Gru, 2006 17:06

Monika -śliczności cool cool cool cool
Madzia - Wto 26 Gru, 2006 09:33

Przepiękne rękawiczki i dzwoneczki również. brawo brawo brawo
Halkuk - Wto 26 Gru, 2006 16:20

Monika wspaniałe rękawiczki i dzwoneczki cool brawo radocha
Dziunia - Wto 26 Gru, 2006 22:35

Rękawiczki są prześliczne.
cool cool cool

Dzwonki też Smile

LadyKingfisherg - Wto 26 Gru, 2006 22:40

Monika ciesze sie ze moglam pomoc,rekawiczki sa przesliczne i mama ma racje bedac zachwycona,bo pieknie wyszly,gratuluje brawo brawo brawo
mordka - Wto 26 Gru, 2006 22:50

LadyKingfisherg napisał/a:
Monika ciesze sie ze moglam pomoc,rekawiczki sa przesliczne i mama ma racje bedac zachwycona,bo pieknie wyszly,gratuluje brawo brawo brawo

Tobie jeszcze raz serdecznie dziękuje bo bez Twojego tłumaczenia nie dałabym rady ponieważ schemat jest czytelny ale nie całkiem cmoknięcie

I Wam kochaniutkie za słowa pochwały tez bardzo dziękuje bo to dzięki Wam chce sie dalej szydełkować nowe coraz trudniejsze rzeczy hihihi - mama zamówiła teraz rękawiczki do łokcia - myślę ze teraz każdym rękawiczkom dam radę hahahihi

Violetta21 - Wto 26 Gru, 2006 23:33
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
Moniczka rękawiczki brawo brawo brawo a dzoneczki wyszły super cool
asia12 - Śro 27 Gru, 2006 07:06

suoper rękawiczki i dzwoneczki brawo cool brawo cool
maranta - Śro 27 Gru, 2006 08:54

Urocze rękawiczki cool cool cool

Ja już nie nadążam z chwaleniem Twoich ślicznych prac wesoło mi brawo

beniaka - Śro 27 Gru, 2006 09:18

Monika,ślicznośći wydziergałaś dla mamy cool cmoknięcie
mordka - Śro 27 Gru, 2006 09:18

maranta napisał/a:

Ja już nie nadążam z chwaleniem Twoich ślicznych prac wesoło mi brawo

A kolejne już czekają na obfotografowanie - to efekt mojego zdrowienia tylko hihihi
W kolejce czekaja dwie serwetki jedna 40cm średnicy druka 100 cm średnicy tylko musze je wykrochmalic i wysuszyc.

Jak sie nie pogniewacie to sie pochwale jeszcze stroiczkiem ktory robiłam na ławe oraz kwiatek ubrany w lampki (maz kupil duzo lampek no i na choinke mi nie pasowaly wiec ubrałam zwykłego doniczkowego kwiatka hihihi) jeszcze mam nowa serwetke świateczna na ławe - kupna - haft maszynowy oraz komplet do malutkiej kawusi jaki przyniosł Nam (mi i mężowi) Mikołaj:

magnolia - Śro 27 Gru, 2006 10:02

Mordka rekawiczki przesliczne i dzwoneczki piekne cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo love bye
Elżbieta P. - Śro 27 Gru, 2006 10:21

Mordka brawo świetne prace cool
magnolia - Śro 27 Gru, 2006 10:27

Mordka z takich filizanek to kawusia musi smakowac wysmienicie ,pychota love love love cmoknięcie