To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)

izetta - Pią 20 Wrz, 2013 10:25

elka j., gratulacje Smile kwiatek dla ciebie idę na imprezę
Pysiatom - Pią 20 Wrz, 2013 11:04

Gratulacje dla babci , wnusia przesłodka. Ubranka są prześliczne. brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pią 20 Wrz, 2013 12:08

gratulacje dla babci, śliczne ciuszki zrobiłaś, maleństwo od razu jest ślicznie ubrane
żabka - Pią 20 Wrz, 2013 12:36

Śliczne dziecięce ubranka - wnusia bardzo elegancko w nich będzie wyglądać brawo brawo brawo

Zdrówka zarówno dla wnusi jak i dla wnusia wesoło mi aby babcia mogla rozpieszczać maluchy hopla

Jarka - Pią 20 Wrz, 2013 18:57

cool cool cool
kabyr napisał/a:
moje gratulacje.
Widać, że jesteś przeszczęśliwa.
Ciesz się wnukami.
Ubranka dla małej przeurocze.

Apak - Pią 20 Wrz, 2013 19:46

Gratulacje!!! Sama radość z takimi maluszkami! Wnusia - modelka przesłodka, a ciuszki po prostu genialne! cool cool cool
Jessi - Pią 20 Wrz, 2013 21:02

Gratulacje dla babci kwiatek dla ciebie ubranka są cudne, widać, że zrobione z wielką miłością Smile szkoda, że ja tak pięknie nie umiem robić na drutach.. bo te sukieneczki mnie zachwyciły hopla
grzewa - Sob 21 Wrz, 2013 00:48

Gratuluję. Wszystkie ubranka cudne. Wnusia przesłodka.
Awenturyn - Sob 21 Wrz, 2013 14:22

Gratuluje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
wnusia śliczna niech zdrowo się chowa

milken - Nie 22 Wrz, 2013 07:23

Gratuluje-wnusia sliczna,kreacje bomba a babcia urocza kwiatek dla ciebie
Madzia - Nie 22 Wrz, 2013 15:44

śliczności! I dzidziuś i ciuszki i babcia śliczna! brawo brawo brawo brawo cmoknięcie
katrinka - Nie 22 Wrz, 2013 20:55

Rewelacyjne ciuszki brawo brawo brawo Takie maleństwo a już wygląda jak modelka wesoło mi
Gratulacje dla szczęśliwej babci kwiatek dla ciebie

ewasd - Śro 25 Wrz, 2013 10:39

Elka, sliczne, mieciutkie, delikatne prace. cool Malenstwo urocze. Smile

elka j. napisał/a:

ewasd napisał/a:

A na ten naszyjnik znajdę gdzieś jakiś tutorial? Jest super, chętnie bym sobie taki zrobiła..
cmoknięcie
ewasd - Nie robiłam z konkretnego tutorialu, ale inspirowałam się różnymi naszyjnikami z sieci i tak sobie wykombinowałam. Mogę obiecać, że gdy przymierzę się do kolejnego naszyjnika, to porobię jakieś fotki w trakcie pracy, tylko kiedy to nastąpi...
... bo zostałam babcią i teraz na drutach głównie małe formy.

A odnosne naszyjnika- bardzo, bardzo sie bede cieszyc z jakichkolwiek wskazowek. cmoknięcie

buziaczek - Śro 25 Wrz, 2013 18:55

dzieciaczki kochane a ciuszki urocze cool
LucynaM - Czw 26 Wrz, 2013 16:27

gratuluję wnusi Smile śliczna Smile może jak tak dłużej na nią popatrzę, tooo Very Happy

A prace piękne - te kolory... eh...

marysia54 - Czw 26 Wrz, 2013 22:55

cudna kruszynka kwiatek dla ciebie cmok love
i piękne ubraneczka brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Bożena- 2000 - Czw 03 Paź, 2013 21:06

Piękne prace. Jest na czym oko zawiesić. Gratuluję maleństwa. cmoknięcie
emma40 - Czw 03 Paź, 2013 21:17

Gratulacje! kwiatek dla ciebie Śliczna malutka, pięknie będzie wyglądała w ubrankach zrobionych przez Ciebie brawo .
Violetta21 - Nie 06 Paź, 2013 23:24

Elu gratuluję cmoknięcie a ciuszki są śliczne cool cool
alutka171 - Pon 07 Paź, 2013 01:43

Serdeczne Gratulacje!!! Ubranka przecudne brawo brawo brawo
beacia-24 - Czw 17 Paź, 2013 08:28

Gratulujemy BABCI wnuki dają dużo radości, co prawda nie mam swoich hahaha, ale widzę bo rodzinie jak dziecko potrafi rozmiękczyć nawet najtwardszy charakter, a jeszcze jak ma do tego talent to owinie wokół palca, że hej. Ciuszki piękne radocha radocha radocha
misia0808 - Wto 22 Paź, 2013 12:51

Gratulacje! Widać, że jesteś przeszczęśliwa.

Ubranka dla małej przeurocze. brawo brawo

elka j. - Wto 04 Mar, 2014 23:00

Dzięki ogromne za miłe słowa i gratulacje!!! kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Dopadła mnie jakaś niemoc internetowa. Podczytywałam sobie forum i owszem, gorzej z udzielaniem się. Sądzę, że praktycznie każdego wcześniej, czy później taka "niemoc" dopada albo dopadnie. W międzyczasie powstało trochę prac, mam mnóstwo zaległych do pokazania.
Na początek swetry ogoniaste, oba wzorowane na swetrach Mao, ale wykorzystałam inne ażury. Oba powstały z Wool Yarn Art. Ażur w swetrze ecru pochodzi z Sabriny, wyd. specjalne, 2/2012. Nie pamiętam, skąd pochodzi ażur w popielatym swetrze. Szary jest już nieźle znoszony, ma dobrze ponad rok, ale jest moim ulubionym.

Tunika wykombinowana przeze mnie z ulubionej bawełny Vic. Bawełenka jest mięsista i sprężysta i dobrze się nosi.

C.d.n. bye

marysia54 - Wto 04 Mar, 2014 23:09

Swetry i tunika są cudne brawo brawo brawo :brawo brawo : uklon uklon cool a wyglądasz rewelacyjnie cool
Jarka - Śro 05 Mar, 2014 08:17

Swetry są rewelacyjne cool cool tunika super cool