Galerie prac użytkowników forum - Prace Joli 1010
misia0808 - Czw 24 Cze, 2010 20:19
Jolu wdzianko zrobiłaś bardzo ładne i należą Ci się wielkie za pomysł i wykonanie
elka j. - Czw 24 Cze, 2010 20:54
Jak zawsze piękne prace
mimusia-1 - Czw 24 Cze, 2010 22:17
Bernadka - Czw 24 Cze, 2010 22:38
świetne wdzianko
iwonka - Pią 25 Cze, 2010 06:23
przepiękne
Ainer - Pią 25 Cze, 2010 07:52
Jolu przepiękne wdzianko uwielbiam takie dziurawce
Elżbieta P. - Pią 25 Cze, 2010 09:05
wdzianko świetne Ty odmieniona na korzyść, same plusy
Grażyna - Pią 25 Cze, 2010 15:25
Śliczne i bardzo delikatne
grzewa - Pią 25 Cze, 2010 22:00
Śliczne wdzianko.
Asia S. - Pią 13 Sie, 2010 11:44
Jola gdzie się schowałaś ?
jola1010 - Śro 20 Paź, 2010 18:27
Witam .
Wiem ... dawno nic nie pokazywałam chociaż wciąż cały czas dziergam .Przez ten czas powstało już troszeczkę nowych prac ale dzisiaj jednak pokażę jeszcze raz chustę , która powstała na konkurs sklepu internetowego Biferno i większość z Was już ją oglądała i zna.
Jeszcze raz dziękuję bardzo za oddane na nią głosy. Konkurs sprawił mi ogromną przyjemność , a i ta pierwsza nagroda... DZIĘKUJĘ
Chusta jak chyba wszystkie moje prace nie posiada żadnego schematu. Jest wydziergana w/g mojego własnego pomysłu. Ponieważ lubię falbanki od początku szukałam natchnienia na delikatną górę chusty i wzorzyste falbanki.... i tak też się stało. Wzór samej falbanki oczywiście posiadam. Jeżeli jest jeszcze ktoś zainteresowany ( odpisywałam już na pv) to wstawię na forum. Chusta wyszła wielka , bo 220cm./160cm i w najszerszym miejscu miała 566 oczek.
A oto ona:
I mój pomysł na blokowanie takich wielkich robótek to - włóknina rozścielona na trawie i opakowanie wykałaczek albo szpilek, a do tego słoneczko , które w ciągu 2 godz. wysuszyło chustę :
Pozdrawiam Jola
we_st - Śro 20 Paź, 2010 18:32
Piękna jest. Nic więcej nie jestem w stanie napisać...
anle - Śro 20 Paź, 2010 18:34
Piękna i już
elka j. - Śro 20 Paź, 2010 19:31
Piękna, oryginalna, bardzo spodobał mi się sposób prezentacji chusty No i muszę się do czegoś przyznać, myślałam, że tę chustę zrobiła Mao, a wszystko dlatego, że dawno niczego nie pokazywałaś Zapomniałam, że obie robicie piękne prace.
beti9 - Śro 20 Paź, 2010 19:39
Chusta przepiękna,bardzo mi się spodobała jak ją zobaczyłam.To był mój numer 1.
Gratuluję wygranej.
Elka J ja też myślałam ,że to chusta Mao
ciapara - Śro 20 Paź, 2010 19:48
Jolus pieknosci wydziergalas i mialas wejscie w wielkim stylu
Dziel sie schematem my chetnie go przytulimy a patent na blokowanie chusty swietny
lamika88 - Śro 20 Paź, 2010 19:56
Wspaniałą chusta Bardzo się cieszę, że wygrałaś bo Twoja chusta była moją faworytką Cudowna
jola1010 - Śro 20 Paź, 2010 21:39
Jesteście kochane - od rana jest to dla mnie radosny dzień. Bardzo się cieszę że wygrała moja praca.To jest dla mnie dowód na to , że moje pomysły się podobają
| ciapara napisał/a: | JolusDziel sie schematem my chetnie go przytulimy  |
Środeczek chusty i pod falbanką to ścieg francuski , a falbanki ze wzoru znalezionego w necie(to ten ostatni) tylko jak to ja (nie robię ściśle w/g wzoru) lekko go sobie zmodyfikowałam, żeby troszeczkę się falowało
| ciapara napisał/a: | Jolus a patent na blokowanie chusty swietny  |
ciapara wiesz jak to jest... potrzeba jest matką wynalazku To będzie mój patent na blokowanie dużych rzeczy polecam
Pozdrawiam Jola.
halszka - Śro 20 Paź, 2010 21:47
Jolu
- wspaniałe dzieło - chusta prześliczna - gratuluje jak nie wiem co .....
Lacrima - Śro 20 Paź, 2010 21:47
Chyba wszystkie tak myąlałysmy że to MAO.
Ale tylko dlatego że tak pokazałas zdjęcia
Gratuluje wygranej
jola1010 - Śro 20 Paź, 2010 22:00
| Lacrima napisał/a: | | Chyba wszystkie tak myąlałysmy że to MAO |
| beti9 napisał/a: | ...ja też myślałam ,że to chusta Mao  |
| elka j. napisał/a: | | ...że tę chustę zrobiła Mao... |
A całe szczęście konkurs był ananimowy i wszystkie miałyśmy równe szanse
bo te wypowiedzi dają do myślenia... ... czy głosowałyście dlatego ,że zrobiła tę chustę Mao czy po prostu podobała się chusta?
Pozdrawiam Jola.
Grażyna - Śro 20 Paź, 2010 22:03
Rewelacyjna chusta.
Paillette - Śro 20 Paź, 2010 22:11
Oj Jolu na tak długo się skryłaś, że dziewczyny zostały "wprowadzone" w błąd....
śliczna chusta, podziwiam i gratuluję
elka j. - Śro 20 Paź, 2010 22:27
| Jola1010 napisał/a: | | A całe szczęście konkurs był anonimowy i wszystkie miałyśmy równe szanse bo te wypowiedzi dają do myślenia... |
| Paillette napisał/a: | | Oj Jolu na tak długo się skryłaś, że dziewczyny zostały "wprowadzone" w błąd.... |
Pailette - Dokładnie tak
Jolu - całe szczęście, że był anonimowy. Pisząc o Mao nie miałam nic zdrożnego na myśli. Chodziło tylko o podobny sposób prezentacji prac, a nie sugerowanie się jej autorem. Myślę, że każda z nas zastanawiała się, kto mógł zrobić poszczególne prace - to przecież też element zabawy, przynajmniej dla mnie. Cieszyłam się, że odgadłam choć jedną autorkę, a tu niespodzianka A tak poza konkursem to bardzo mi się podobają zarówno Twoje prace jak i prace Mao i życzę sobie, żebym jak najczęściej mogła je oglądać
elunia_olsztyn - Śro 20 Paź, 2010 22:42
Gratuluję a chusta jest na prawdę piękna
|
|
|